Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק, לא יצא לי להשתמש באופן שוטף ב-IOS, אבל אני שומע לא מעט תלונות ממכורי Apple על המערכת (בשלל הגרסאות שלה).

אז מושלם זה כנראה לא יהיה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מון לייט - לא תקין שהאפליקציה לא שמישה תנסה דרך בגירסת אונליין בדפדפן במקום אפליקציה.

דארק לי זה נשמע כמו שילוב של רום ישראלי (גרוע ברמות ולכן איטי) ביחד עם שקע USB תקול מה שגורם לחיבור-ניתוק וחוסר זיהוי.

בלי קיז אלא סתם בחיבור הוא מזוהה במחשב? נטען בצורה תקינה?

זה הרום של החברת סלולאר, השקע USB תקין. הוא עובד לפני זה ואחרי שחובר למחשב פשוט מת,עשיתי לו הכל וזה פשוט לא עובד..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

המכשיר עבד מצוין חובר למחשב ו עכשיו לא תקין? הוא מצליח להיטען ממטען קיר למשל?

הוא מוסיף לך אותו במחשב שלי? אתה יכול לגשת אל הקבצים וכו'?

לגבי הרום ברור לי שזה של בחברת סלולר, הם רומים גרועים מלכתחילה.

אצל החברת סלולר הם ניסו לגבות עם קיז או שחיברו למכשיר אחר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
רציתי לדעת אם משהו השתנה ומה התוכנה המומלצת להקלטת שיחות כיום(בנוחות, שתקליט הכל באופן אוטומטי ועדיף חינם אבל גם אין בעיה להוריד APK)

.....

פורסם

היי מרק, אולי חלאס כבר? לא נמאס לך?

זה שאנדרואיד לא מתאים לך לא אומר שזאת לא מערכת טובה. זה אומר בדיוק מה שזה אומר, שהיא לא מתאימה לך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

הסיפור עם מרק מזכיר את המקרה של הפיאסטה והחלודה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?517992-פורד-פיאסטה-2014-חלודה-באולם-מסירה

הבעיה שכאן לא מספיק שיקחו ממנו את הנקסוס 4 שלו ויחזירו לו את מלוא הסכום שהושקע חזרה, אלא גוגל העולמית בכבודה ובעצמה, תצטרך לרכוש לו את האייפון 5S ואז בא לציון גואל.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם
הסיפור עם מרק מזכיר את המקרה של הפיאסטה והחלודה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?517992-פורד-פיאסטה-2014-חלודה-באולם-מסירה

הבעיה שכאן לא מספיק שיקחו ממנו את הנקסוס 4 שלו ויחזירו לו את מלוא הסכום שהושקע חזרה, אלא גוגל העולמית בכבודה ובעצמה, תצטרך לרכוש לו את האייפון 5S ואז בא לציון גואל.

או את הBieber Fever.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
היי מרק, אולי חלאס כבר? לא נמאס לך?

זה שאנדרואיד לא מתאים לך לא אומר שזאת לא מערכת טובה. זה אומר בדיוק מה שזה אומר, שהיא לא מתאימה לך.

הוא פשוט מזוכיסט זה הכל

מה קרה שאתם עפים עליי ?

בקרוב תמונות של אייפון 3GS (תחיית המתים).

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה מכיוון קצת אחר: מעוניין להתחיל לתכנת אנדרואיד, מה האתר המומלץ להתחיל להבין מה הולך שם ?

אני יודע JAVA/C# .

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)
זה הרום של החברת סלולאר, השקע USB תקין. הוא עובד לפני זה ואחרי שחובר למחשב פשוט מת,עשיתי לו הכל וזה פשוט לא עובד..

הצלחת להיכנס למצב Download?

אולי למצב Recovery?

תנסה להחליף סוללה עם מישהו אחר, אולי הסוללה פשוט מתה.

גם יכול להיות צירוף מקרים.

מזכיר לי את הכתבה של חיים הכט עם כל המעבדות למיניהם.

תקווה שלא הלך לך "המיקרו-סכאמה"

עריכה:

פתאום, מבלי לשם לב יש אישור וזאת ההודעה הראשונה שלי באוף טופיק. :)

עריכה אחרונה על ידי dmxsir

פורסם

שלום!

לפני כמה ימים אני שדרגתי גלקסי 3 לגרסא 4.3 דרך KIES, מאז כמעט בלתי אפשרי להשתמש בפלאפון.

כול פעם יש לאגים, הכול עובד מאוד לאט ונתקע מידי פעם.

אפשר אכשהו לחזור לגרסא הקודמת?

תודה

• תוכן חדש...