Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
Just now, kompy כתב:

מאחר והוא ביצע הליך רישוי באיחור.

תאריך עליה לכביש ופקיעת תוקף הרשיון אינם משתנים.

אני לא בטוח אז אשאל בבקשה, האם זה אומר שגם הביטוח החובה איננו בתוקף אצל הרכב הזה כרגע?

סכנה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

סבתא רבתא?!

(תמונה להמחשה: רבתא)

מעמד דו צדדי לרב תא גובה 116 ס"מ רבתא על גלגלים חוליות - חוליות - ארגזי  כלים , תיקים , ארגונית , מיכלים וקופסאות

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אצלי לא סרטון אלא תמונת סטילס מאתמול בבוקר: נתיב אחד לפנייה ימינה, עם רמזור. הנהג במכונית הלבנה כנראה שם לב באיחור שיש רמזור אדום. נכנס לצומת וחזר קצת ברוורס.  הנהג שאחריו נצמד לימין ולא למרכז הנתיב מה שגרם לנהג שאחריו לעמוד משמאלו - לא ברור לי אם הוא לא הבין שיש שם נתיב בודד או שהוא "ניצל הזדמנות"

20251107_082446(0).jpg

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

נכון, קיפוח זכות!

אבל!

1. מי שמך לחנך את משתמשי הדרך?

2. הנך מבצע פניה עם כניסה ויציאה שלא מאותו נתיב(שוב נסיון לחנך?).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 17 שעות, דובצע כתב:

אלה המטונפים שהורסים את המרחב הציבורי

IMG_7982.mov

עצרתי אותו בצד אמר לי שאני לא יודע לינהוג ושאני מבזבז לו את הזמן

מיותר ליכתוב מה אני חושב עליו

הייתי עכשיו שבוע באיטליה

רק נסעתי מנתב"ג הביתה ונזכרתי בכל החולי שיש בכבישי הארץ. את התופעה הזו אני רואה מספר פעמים בכל נסיעה, קצרה כארוכה. באיטליה לא נתקלתי בכך אפילו פעם אחת לאורך 1200 ק"מ 

פורסם
לפני 7 שעות, kompy כתב:

נכון, קיפוח זכות!

אבל!

1. מי שמך לחנך את משתמשי הדרך?

2. הנך מבצע פניה עם כניסה ויציאה שלא מאותו נתיב(שוב נסיון לחנך?).

למה צריך לשים אותי. מישו עושה משו לא לעניין ואתה מעמיד אותו במקומו או נילחם על זכותך-מצריך הסמכה?

פורסם (נערך)

אתה לא יכול לחנך אף אחד, בטח שלא בכביש. הוא ימשיך להיות מניאק וזה שתיצמד אליו ותעצור אותו בצד ותעמיד אותו על טעותו (שמבחינתו היא לא טעות) - לא יעזור, אלא רק יסכן את הרכב שלך ואותך.

אני עם רכב (יחסית) יקר וכשקורים לי מקרים כאלה אני נותן לבן אדם השני לעבור כי אני לא רוצה שיקרה כלום לרכב שלי. מבאס, אבל זה מה יש. ככל שתקבל את העובדה שאתה חי בג'ונגל מהר יותר, ככה תחיה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • רעיון טוב! 4

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 3 דקות, Fraysa כתב:

אתה לא יכול לחנך אף אחד, בטח שלא בכביש. הוא ימשיך להיות מניאק וזה שתיצמד אליו ותעצור אותו בצד ותעמיד אותו על טעותו (שמבחינתו היא לא טעות) - לא יעזור, אלא רק יסכן את הרכב שלך ואותך.

אני עם רכב (יחסית) יקר וכשקורים לי מקרים כאלה אני נותן לבן אדם השני לעבור כי אני לא רוצה שיקרה כלום לרכב שלי. מבאס, אבל זה מה יש. ככל שתקבל את העובדה שאתה חי בג'ונגל מהר יותר, ככה תחיה יותר.

מסכים עם כל מילה, אנחנו חיים בג'ונגל בכביש ותמיד עדיף לאבד שנייה או דקה או כמה דקות, ולתת למישהו אחר שיותר לחוץ או עצבני או מישהו שכל היום שם על עצמו מסיכות בעבודה ושיחק תמשחק ועכשיו הוא פרוע, לעבור אותנו או לעשות את הטעויות שלו העיקר שנגיע ליעד בלי תאונה.

למעט מקרים נדירים מאד, זה לא משנה אם נגיע לנקודה שרצינו להגיע בשעה X או בשעה X ועוד 5 או 10 דקות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...