Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

שצפרתי שנהג משאית עבריין כמעט מעך אותי.

לא חושב שהוא בכלל שמע אותך או שם לב. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

עכשיו תפנים שהוא עשה את זה עם רכב כבד, ברגע אחרון לפניה, בכביש מהיר עם קיפוח זכות ובבריונות.

אני לא מדבר עליו. אין ספק על זה, הוא אדם מסוכן שבוודאי לא אמור לנהוג ברכב כזה יותר.

תסביר לי בבקשה - לא הגבתי?

אני מדבר על זה, שבשניה 7, רואים שהמשאית מאטה (כלומר נצמדת אליך מלפנים). במצב כזה אין לך ברירה אלא לבלום, אחרת אתה נכנס לצרות (שטח מת, צמוד לתחת של כלי ענק. והיית כל כך צמוד! שוב, לא כי נצמדת אליו בכוונה, אלא כי הוא נצמד אליך בזה שהוא האט, אבל רואים את זה קורה, והיה באפשרותך למנוע את זה ע"י בלימה. אגב, צריך להיות מוכן לזה, ולהשאיר את הרגל במקום שהיא יכולה להגיב מיידית לברקס כשנוסעים עם בקרת שיוט).
הדבר החכם לעשות, זה להבין שיש לך עסק עם אדם מסוכן ולא צפוי, ולשמור מרחק, בטח לתת לו האפשרות להמשיך בתמרון המסוכן שלו (כלומר הוא סוטה ימינה. הדבר הכי צפוי זה שהוא ימשיך עוד ימינה..), מבלי לקחת אותך השמיימה על הדרך.

ושוב, לא כי אתה צריך. אלא כדי לא למות. יורים כדורים לכיוונך ? אל תזוז חצי מטר. תברח! (כשבקרה של המשאית מספיק היה לבלום ולהתרחק מטרים ספורים ממנו כדי לצאת מהסכנה).

שים לב, דווקא כן מאשימים אותי.

לא ראיתי. היחיד שכן זה @zaf, וגם זה בהסתייגות. אז בטח לא מאשימים כי לא ראיתי יותר מאחד.
כן מבקרים אותך, כי אתה שם את עצמך בסכנה. לא במכוון, אלא אתה פשוט נשאר פאסיבי ולא יוצא ממצב מסוכן שאשם בו מישהו אחר. באים פה לטובתך.

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, zaf כתב:

לא חושב שהוא בכלל שמע אותך או שם לב. 

דווקא כן כי עוד שניה קדימה, הוא צפר לי (לא ידעתי שזה יגרום לכזו תקרית פה בפורום אז לא שמתי את המשך הווידאו).

@היו זמני בומבה לא מבין למה ממשיכים עוד ועוד:
ראיתי אותו, וויתרתי לו (זזתי נתיב ימינה) והוא המשיך בכוח לעבור עוד נתיב.
אם אתה נוהג ומשאית כזו נכנסת, אתה נותן לה ומה? מתי הוא יפסיק לעבור נתיבים? אתה יודע? אתה יודע לאן הוא צריך ליסוע?
אם אני בולם (כמו שכבר נאמר) יש רכב מאחורי, זה בוקר, שעת עומס.
לנהג המשאית לא אכפת גם אם תהיה תאונת שרשרת בגללו ויותר מזה, אם זה היה קורה, אני חותם לך שהוא גם לא היה עוצר לעזור (שזה דווקא גם חובה ומופיע בחוק).
בסופו של דבר, כמו שגם אתה אומר, הוא אדם מסוכן והוא זה ששם אותי ואת האחרים בסכנה.
נסיעה בצד ימין, במהירות מותרת, לא צמוד לרכב לפני, עם איתות, בצורה צפויה זה לא סכנה.
נהג משאית מטורלל - זה סכנה.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, zaf כתב:

רואים בברור שהוא מאותת ואתה מתעלם מרכב שאורכו פי 3 מרכב פרטי, ונכנס מימינו כאשר הוא בזוית ולכן גם לא יכול לראות אותך במראות. 

היי, אני כאן 😉

זה מה שכתבתי. אני לא חושב שבזה אני מאשים את קרמר, אבל כן, זה מה שרואים.

וכתבו אחר כך, שעדיף היה לברוח ולא רק לסטות עוד ימינה. נהג המשאית ״עיוור״ או ״חרש״ כי הוא מתעלם מהרכב שמימינו. ולכן כל נסיון להתמודד עם ענק כזה מיותר לטעמי. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

@היו זמני בומבה @tan tan
אזרום עם הגישה שלכם, ונסתכל על המצב כדי שאנסה להבין על אנחנו מדברים:
נהג המשאית מחליט לצאת ברגע האחרון, אני לא רב איתו ועובר נתיב ימינה (בפועל, מוותר על הזכות ומפנה לו נתיב) ללא הבהובים, ללא צפירות, ללא קללות, ללא עצבים.
הוא לא מסתפק בזה ומחליט לדחוף אותי מנתיב נוסף.
אני צופר לו (נותן לו להנות מהספק שהעליתם שמדובר בעיוור).
לא עזר, אני בולם כדי לתת לו להיכנס ולמנוע תאונה (כמו קודם - אני בפועל מוותר על הזכות ונותן לו להיכנס) - שוב, ללא הבהובים, עם צפירת אזהרה לא ארוכה, ללא קללות, ללא עצבים ויש צליל אז שומעים הכל.
לא רבתי איתו, לא נסעתי על השוליים, לא המשכתי לצפור לו כמו מטורף.
אז זה רק להיות צודק? זה לא להיות חכם?
מה אתם מנסים ללמד אותי בדיוק?
האם יש לי כוחות קריאה של מחשבות? אני יכול לנחש כמה נתיבים הוא הולך לעבור ומה עובר במוח של הפסיכופת הזה?
מה לא חכם? הייתי צריך לבלום חירום כדי שהרכב מאחורי ייכנס בי?
אתם הייתם מצפים שהוא יעבור שני נתיבים בבת אחת אחרי שפיניתם נתיב ללא וויכוח כדי שיספיק ליציאה שלו?
כי בפועל הוא עבר 3, הוא עבר עוד נתיב ימינה כי היה צריך לכביש 5 דרום.

במקרה הזה, הדבר היחידי שהייתי יכול לעשות בנוסף כדי למנוע את המצב זה פשוט לא לצאת באותו יום מהבית.

נו, באמת.
נראה או נשמע הגיוני?

פורסם

הגיע הזמן שתצטרף לשומרי הדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, bigfoot7375nadav כתב:

@היו זמני בומבה @tan tan
אזרום עם הגישה שלכם, ונסתכל על המצב כדי שאנסה להבין על אנחנו מדברים:
נהג המשאית מחליט לצאת ברגע האחרון, אני לא רב איתו ועובר נתיב ימינה (בפועל, מוותר על הזכות ומפנה לו נתיב) ללא הבהובים, ללא צפירות, ללא קללות, ללא עצבים.
הוא לא מסתפק בזה ומחליט לדחוף אותי מנתיב נוסף.
אני צופר לו (נותן לו להנות מהספק שהעליתם שמדובר בעיוור).
לא עזר, אני בולם כדי לתת לו להיכנס ולמנוע תאונה (כמו קודם - אני בפועל מוותר על הזכות ונותן לו להיכנס) - שוב, ללא הבהובים, עם צפירת אזהרה לא ארוכה, ללא קללות, ללא עצבים ויש צליל אז שומעים הכל.
לא רבתי איתו, לא נסעתי על השוליים, לא המשכתי לצפור לו כמו מטורף.
אז זה רק להיות צודק? זה לא להיות חכם?
מה אתם מנסים ללמד אותי בדיוק?
האם יש לי כוחות קריאה של מחשבות? אני יכול לנחש כמה נתיבים הוא הולך לעבור ומה עובר במוח של הפסיכופת הזה?
מה לא חכם? הייתי צריך לבלום חירום כדי שהרכב מאחורי ייכנס בי?
אתם הייתם מצפים שהוא יעבור שני נתיבים בבת אחת אחרי שפיניתם נתיב ללא וויכוח כדי שיספיק ליציאה שלו?
כי בפועל הוא עבר 3, הוא עבר עוד נתיב ימינה כי היה צריך לכביש 5 דרום.

במקרה הזה, הדבר היחידי שהייתי יכול לעשות בנוסף כדי למנוע את המצב זה פשוט לא לצאת באותו יום מהבית.

נו, באמת.
נראה או נשמע הגיוני?

פשוט שחרר

שהחכמים פה ישלחו סרטון איך הם מגיבים בכזאת סיטואציה

• אהבתי 3
פורסם

בדרך כלל שחרור הגז, לפעמים בלימה.

ראיתי יותר מידי סרטונים של אמריקאים שלא מוותרים על זכויותיהם. בדרך כלל נגמר ב-pile up. לא רוצה להשתתף.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 18.7.2024 בשעה 11:38, bigfoot7375nadav כתב:

העיקר נהגי משאיות מתלוננים, אבל ״שוכחים״ להראות מה הם עשו לפני שמישהו כועס עליהם.

ד״א, היו לי דיווחים כאלו בשומרי הדרך והכל נפסל כי חסרים נהגי רכבים כבדים (כולל אוטובוסים).
אלו לא נהגים אלא רוצחים.
במקרה זה, רוצח בעל לוחית רישוי 95-773-74

אז אני מבין ששומרי דרך זה אוסף של נהגים שלא מסוגלים לקרוא את הכביש, לא אדיבים ובתכלס מכניסים את עצמם למצבי נהיגה מסוכנים. 

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, Supertigre כתב:

אז אני מבין ששומרי דרך זה אוסף של נהגים שלא מסוגלים לקרוא את הכביש, לא אדיבים ובתכלס מכניסים את עצמם למצבי נהיגה מסוכנים. 

אז אני מבין שאתה נוהג כמו נהג המשאית שזה אומר שאתה נהג גרוע וביריון.
בנוסף, כנראה גם אדם לא חכם בעל אופי רע כי אתה שופט ללא שום הבנה וללא קריאה של כל האשכול וישר קופץ להעלבות.
אתה פשוט הראי של הכביש הישראלי.
מכיר את האימרה שאם אין לך דבר חכם לומר, עדיף להיות בשקט ולא להראות את הטיפש שבך?

עריכה:

חשבתי על זה וחבל שזו ההתנהגות.

האשכול נקרא ״ריכוז סירטוני מצלמות רכב של דבילים״, לא ״בואו נחנך את המצלמים״.
כולכם מתנהגים כמו Back seat driver עם מלא הערות ומלא ביקורת.

למצלמת רכב יש זווית יותר רחבה בפוקוס ממה שיש לבן אדם, ואם אתם לא נמצאים בכסא הנהג באותו הרגע, אתם יכולים להיות בשקט לאחר מכן.

בדיוק אותה התנהגות של הנהג הישראלי - אתם יודעים יותר גם אם לא הייתם שם וחוויתם את המקרה.

אפשר פשוט לומר שהנהג המצולם הוא עבריין (מה שכמעט כולם הסכימו) ולסיים שם בלי להעביר ביקורות שלא קשורות למציאות.

הפורום היה נחמד והפך לממש לא נעים.

אז שלום ולא להתראות ״קארס פורום״ כי אני אמשיך ביוטיוב אבל אין מה לחפש פה יותר.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא, אני נהג אדיב, בעל ניסיון שיודע לקרוא את הכביש ומשתדל עד כמה שניתן שלא להכניס את עצמי למצבים מסוכנים ובמיוחד, כבר מזמן הפסקתי להיות צודק וטרחן על הכביש או לנסות לחנך נהגים אחרים. אתה נמצא בצד ימין של משאית, רואה שהיא סוטה לכיוונך? תבלום, תבין מה כוונת הנהג וחסכת מעצמך כניסה מיותרת מאוד למצב מסוכן. אתה מעדיף להיות צדקן? אתה תמשיך לסכן את עצמך. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, Supertigre כתב:

אתה נמצא בצד ימין של משאית, רואה שהיא סוטה לכיוונך? 

יש שם

2 נתיבים ימינה הוא  זז בשבילו נתיב 

לפני 4 דקות, Supertigre כתב:

בעל ניסיון שיודע לקרוא את הכביש ,  

מה קשור קריאת כביש כשמישהו נדחף לך?

זה לא משהו שאפשר לצפות (גם אם הוא מאותת זה לא סיבה להדחף)

לפני 6 דקות, Supertigre כתב:

כבר מזמן הפסקתי להיות צודק וטרחן על הכביש או לנסות לחנך נהגים אחרים.

עברת לעשות את זה פה

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...