Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון חשמל מנופח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חי ביחידת דיור של בערך כ30 מ״ר. החשבון שאני מקבל הוא בין 400-450 לחודשיים. אני בקושי בבית(רוב היום עובד ולומד) ואני לא מבין על מה מגיע לי סכום גבוהה כזה? פה אני מבקש את עזרתכם.. יש לי מזגן 1 כ״ס שכמעט ללא שימוש,מקרר בינוני,מכונת כביסה שעובדת אחת לשבוע למשך חצי שעה דוד חשמלי(גם בקיץ צריך להדליק אותו), לפטופ,כיריים חשמליות,מנורת שולחן,ומטען של פלאפון, זהו! אלה הם מוצרי החשמל שלי בבית. הגיוני שאני מקבל כזה חשבון מנופח?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לצערך, עם עליות המחירים לאחרונה - כן, זה הגיוני. אני במצב דומה לשלך ומשלם אולי טיפה פחות. שים לב שדוד חשמלי לוקח הרבה חשמל וגם מזגן וכיריים חשמליות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי זה לא הגיוני.

אני בתצורה דומה לשלך (ודווקא מפעיל לא מעט מזגן), מגיע בסוף חשבון לאזור ה-250 עד 300 ש"ח לחודשיים.

אולי המקרר שלך לא תקין?

עריכה: עכשיו ראיתי שאצלך יש דוד חשמלי ולא דוד שמש. אני עם דוד שמש, כמעט ולא פותח את הדוד החשמלי. כנראה שזה ההבדל. תקצץ בזמני הדוד שלך, אצלי תוך 10-15 דקות של פעולה יש מספיק מים למקלחת סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול להיות, אבל אנא בדוק :

האם כאשר כל מכשירי החשמל כולל המקרר כבויים, שעון החשמל רץ ?(אולי מישהו מחובר עליך, כבר היה לי מקרה כזה)

האם השעון הוא של חברת החשמל או פרטי שהותקן על ידי בעל הבית ? (אולי הוא מזייף, כבר היה לי מקרה כזה)

שמע, ביחידות דיור שפוצלו, יתכן כי עוד צרכנים חוברו אליך בטעות.

אנא תן פרטים כדי שנוכל לעזור.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
לדעתי זה לא הגיוני.

אני בתצורה דומה לשלך (ודווקא מפעיל לא מעט מזגן), מגיע בסוף חשבון לאזור ה-250 עד 300 ש"ח לחודשיים.

הסכום שהוא ציין זה לחודשיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יכול להיות, אבל אנא בדוק :

האם כאשר כל מכשירי החשמל כולל המקרר כבויים, שעון החשמל רץ ?(אולי מישהו מחובר עליך, כבר היה לי מקרה כזה)

האם השעון הוא של חברת החשמל או פרטי שהותקן על ידי בעל הבית ? (אולי הוא מזייף, כבר היה לי מקרה כזה)

שמע, ביחידות דיור שפוצלו, יתכן כי עוד צרכנים חוברו אליך בטעות.

אנא תן פרטים כדי שנוכל לעזור.

מחזק. תעשב מעקב כמה ימים מה הדלקת בדיוק ובמקביל תרשום כל יום מה מופיע על שעון החשמל. בסוף תעשה קצת חישובים ותראה האם המשוואה יוצאת נכונה.

פורסם

יש לך מספר דברים כבדים חשמליים!

וזה אומר שהם צרכני חשמל גדולים. כמו!

* דוד חשמלי - 2500W לשעה!.

* כריים חשמלים- בין 700W ל 2500W לשעה.

* מקרר- צורך בין 50W ל700W תלוי במצב המדחס / וונטות / גוף חימום ועוד. (אגב כמה שתפתח אותו פחות. הוא יצרוך פחות חשמל)

* מכונת כביסה - בתוכנית קרה (30 מעלות בקיץ) יהיה זול. 30 מעלות בחורף יהיה יותר יקר. וכמובן 60 או 90 מעלות. צריכת חשמל כ 1500-2500W לשעה. תלוי בדגם / בתכנית / בכמות הבגדים ועוד.

* מזגן - במידה והוא מזגן חלון (הוא הכי לא חסכוני) ובמידה ורגיל הוא יותר חסכוני. ואינוורטר הכי חסכוני. בין 300W-ל800W לשעה.

תלוי במצב המדחס (פועל או לא) / סוג המזגן / והטמפרטורה שהוא מכוון.

מעבר לזה. מנורות בבית. חסכוניות? PL / EL / פלורוסנטים? או חוט להט (רגילות) ההבדלים יכולים גדולים. כאשר יש הרבה מנורות דולקות ולהרבה שעות. לדוגמא 2 מנורות של 75W. שידלקו 10 שעות כל יום (1500W ליום) כפול 30 יום זה 45 קילו ווואט לחודש. זה לבד ! יגיע ל 27 שקל חשבון חשמל!. ו2 מנורות חסכוניות של 15W = ל75W בערך. יעלו 5.4 שקל בחודש.

אגב גם מטען של פלאפון שהוא בחשמל צורך חשמל. מזערי ביותר. (אגב אין נתון מדוייק לגבי זה)

אתה יכול לבדוק לבד את המוצרים שלך.

על כול מוצר רשום נתון W וזה הצריכת חשמל המקסימלית שלו. לדוגמא על הקומקום החשמלי יהיה רשום 2000W או 2500W.

וזה אומר שזה מה שהוא יצרוך בשעה מלאה של שימוש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

דוד חשמלי לאדם לבד יצרוך בין שקל אחד לשני שקל ביום.

מה שנותן עלות של כ 60 ש"ח בחודשיים.

המחיר שאתה משלם נשמע גבוה, בדירות שאני משכיר בצריכה דומה אני גובה כ 150 ש"ח בחודש.

תעשה בדיקה אם אין צרכני חשמל נוספים על הקו שלך.

תנתק את כל המכשירים ותכבה את האורות.

אל תנתק את המפסקים והפחת כדי שאם מישהו צורך ממך חשמל הוא לא יהיה מנותק.

תבדוק למשך כחצי שעה שעה אם המונה זז.

פורסם

אכן המחיר נשמע מוגזם.

הצרכנים הכבדים הם המזגן, הכיריים והדוד.

לגבי הדוד - החשבון שנעשה פה נכון, בסביבות שקל וקצת ליום.

לגבי המזגן - אמרת שאתה לא משתמש בו הרבה, אז כנראה שזו לא הבעיה.

לגבי הכיריים - כמה שעות עבודה בחודש? אם אתה לא בשלן גדול אז גם זו לא התשובה.

מכונת כביסה אחת בשבוע זה די זניח. כל הפעלה צורכת חשמל בשווי שניים-שלושה שקלים אולי, גם זה בקושי.

מטען של פלאפון שמחובר לחשמל ולא מחובר לפלאפון עולה לך בסביבות שקל-שניים לשנה. לא רלוונטי. וגם כשהוא מטעין זה זניח לחלוטין.

אין לך במקרה מפזר חום או תנור חימום ששכחת לציין שעובד שעות כל יום?

אם לא אז אכן בצע את הבדיקה שתוארה (ניתוק כל המכשירים מהשקעים, כיבוי כל הנורות ובדיקה שהשעון לא מסתובב).

אם הוא כן מסתובב אז גונבים ממך חשמל. פנה לחברת החשמל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אתה מדליק את הדוד החשמלי כל יום שעה בערך ?

אם כן, אז החשבון הגיוני.

אמת.כל יום הדוד דולך למשך של כשעה.

פורסם

כל המנורות בבית הם ספירלה חסכונית,אין מפזר חום,כיריים עובדות אולי 3 פעמים בשבוע,חצי שעה גג הבישול הכי ארוך(בדר"כ מכין פסטה או חביתה) שכחתי לציין שיש טוסטר אובן,פועל כמעט כל יום(חימום של חצי שעה בכל פעם בערך) לא יודע אבל אני בטוח שמשהו פה לא כשר. חברת החשמל לא יכולה לעזור פה? לשלוח מישהו מטעמם אולי?

פורסם

מנורות ספירלה זה חרטא, זניח ביותר בחשבון החשמל בדירה כמו שלך.

חברת החשמל יכולה לשלוח טכנאי שיבדוק את תקינות שעון חשמל הראשי של הדירה (חינם אחת לכמה שנים). כל מה שקורה אחרי השעון הוא באחריותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...