Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז מי שזוכר בפעם הקודמת בניתי טבעות עץ והם יצאו בצורה מגעילה וחובבנית :-)

הבוקר היה לי פנוי אז ניסיתי את מזלי שוב (היום פעם שלישית שאני משתמש בג'קסו), ניסיתי שוב עם קצת פחות יהירות, ויצא בסדר אבל עדיין לא מי יודע מה, אז החלטתי לבנות חתיכת עץ שתבטיח שהכל יצא מדוייק.

מה שהשתמשתי:

ג'קסו (JigSaw)

מקדחה עם ראש משור כוס

סרגל

עץ סנדוויץ'

שבלונה של 6.5

מוח.

העבודה:

בהתחלה סימנתי עם השבלונה את הטבעת:

wvwg8z.jpg

עם הסרגל סימנתי את הנקודת אמצע המדוייקת:

208aema.jpg

תקעתי שם מסמר

2dthlx.jpg

לקחתי את המקדחה עם המשור כוס:

mor5x.jpg

ועשיתי 2 חורים בפנים ובחוץ כדי שתהיה לי גישה נוחה עם הג'קסו:

2ch54w.jpg

לקחתי את החתיכת עץ שהכנתי (יש בה סימונים של הבפנים והבחוץ של הטבעת):

10e0z8x.jpg

הלבשתי אותה על המסמר (בגלל זה חשוב שיהיה באמצע):

1zmm7tf.jpg

סללתי דרך לJIGSAW שיפגש עם החתיכת עץ המסומנת:

mi14r8.jpg

הם נפגשו :-D

17clja.jpg

התוצאה:

9pqgp5.jpg

סרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=oEiGPcdXnho דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

JL Audio

פורסם

למה סנדוויץ ? למה? MDF הרבה יותר פריך , קל יותר לעבודה, לא מעיף שבבים מעצבנים , עם מקדח עץ טוב אפשר פשוט לכרסם מסביב ולעשות טבעות ממש מושלמות !

בכל מקרה שאפו על המאמץ !

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

זה סתם מה שהיה לי בבית והרצון לעשות את זה בצורה טובה.. האמת? אני כנראה לא אשתמש בזה (הפאנל של הדלת לא נסגר ואין לי כוח לעשות שם שינויים כי האוטו לא רק שלי).

JL Audio

פורסם

לא יודע למה סנדוויץ' מעצבן אותכם,אני עשיתי עם הסנדוויץ' וג'קסון של מקיטה חיתוכים ממש דקים ולא מתפורר ולא כלום.

אהבתי את הקומבינה,רק אם לא תסתובב בזמן בשניה,הרסת הכל :)

Scan Speak

• תוכן חדש...