Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור בקצרה

יש לי חברים כרגע בניו יורק ואני מעונין לקנות מס' דברים שיוכלו להביא לי ארצה.

הבעיה שאני לא רוצה להיות נטל על הכיס שלהם ולכן אני מעוניין להזמין מהבית ופשוט יגיע אליהם במשלוח לכתובת.

איזה חנויות יש להזמנה באינטרנט אם אני מעוניין בעיקר באלקט' ובגדים.

אני מעוניין גם בסטרימר לבית שמעתי על הsidwinder 2 של xtremer איך הוא?

בעקרון אני רוצה לחבר את המחשב לTV בלי כבלים מסובכים בניהם.

תודה.

404

פורסם

אם כבר xtreamer אז קנה את ה Sidewinder3. יש לי כזה והוא טוב מאוד. (יש לו באגים אבל בסך הכל עושה את העבודה)

שים לב שהוא לא מחבר את המחשב לטלויזיה - הוא משמש לצפיה בסרטים בלי צורך במחשב.

אתה מכניס לתוכו דיסק קשיח 2.5" (של מחשב נייד) אם אתה רוצה, או לחלופין תוקע לו דיסק און קי, או לחלופין מחבר אותו בכבל רשת פשוט לרשת הביתית לצורך העברת קבצים או צפיה ישירות מתיקייה משותפת.

ל-TV הוא מתחבר עם HDMI.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תחשוב על גוגל שופינג כZAP, אתה יכול לחפש שם מוצרים ואז הוא מראה לך את כל החנויות שמוכרות אותו.

אתה גם יכול לחפש חנויות שמוכרות קרוב לאיפה שחברים שלך יהיו לפי zipcode.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

למשלוח מהיר וזול לניו יורק אני עובד עם newegg, אחלה מבחר ומחירים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשביל WIFI אתה צריך לקנות בנוסף גם את המתאם WIFI שמתאים לו. (לא יקר)

קח בחשבון שלא תצליח להזרים סרטי HD בזמן אמת על גבי WIFI. לא מספיק רוחב פס.

אם אתה מתכוון להעתיק אותם בזמנך החופשי לדיסק הפנימי אז כמובן אין בעיה, זה פשוט יקח זמן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

על איזה WIFI אתה מדבר ? אני עם N בבית עם ראוטר נורמאלי ומזרים אחלה 1080P לבוקסי שלי על WIFI (ואגב - כסטרימר חברותי לWIFI - הבוקסי מעולה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
על איזה WIFI אתה מדבר ? אני עם N בבית עם ראוטר נורמאלי ומזרים אחלה 1080P לבוקסי שלי על WIFI (ואגב - כסטרימר חברותי לWIFI - הבוקסי מעולה)

עדיין אין לי wifi כי לא היה צורך בו אך עכשיו כנראה שאקנה ראוטר,

כל המטרה של הסטרימר זה חיבור אלחוטי.

מה זה הבוקסי?

404

• תוכן חדש...