Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה לי הגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוחות תנועה.

דוחות עירייה.

תשלום לכביש 6.

תשלום לנתיב המהיר.

ביצוע שוד עם הרכב.

תאונת פגע וברח.

צריך עוד דוגמאות לתת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו פה רשם ששום מאבטח לא יסכן את עצמו מול גנב רכב, אז שישימו 2 מאבטחים עם נשק,שישלמו להם כראוי,תאמינו לי אם יקחו עוד 5 שקלים מכל נהג אז יהיה אפשרי לשלם למאבטחים האלה את הסכום הראוי ולפתור את המצב הזה בחניונים.

כן ואז רוב הנהגים ימשיכו לחניון שגובה 5 שקלים פחות.

לכל דבר יש פתרון תאמינו לי, אולי לא הפתרון שהצגתי כי חשבתי עליו בשלוף ופשוט רשמתי,אבל אם לחשוב קצת לעומק ולחשוב נכון אני מאמין שאפשר לחשוב על פתרון הולם,גם הצבת שוטר ביציאה מחניון זה משהו אפשרי,כמובן במקום האנשים שיושבים שם כעת.

הצבת שוטר בכל חניון, מי יממן את זה? ולמה נראה לך שהמשטרה תשלח שוטר לכל חניון?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם רכב נגנב מחניון שהוא בתשלום, כלומר שטח פרטי, האם לבעל החניון אין אחריות כלשהיא לבטחון הרכב?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא.

אם הרכב שלי נגנב מהחניה הפרטית שלך (כאשר לדוגמא באתי לבקר אותך) זה אומר שאני תובע את הביטוח שלי או אותך (הרי הקרקע היא שטח פרטי שלך)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

משתתף בצערך על הגולף הידנית.

מאחר ויש לרכב הזה ביקוש, יהיה קשה מאוד למצוא אותו.

ואל תיהיה פזיז כמו אחד פה שגנבו לו לאון, והוא יצר קשר עם "מתווחים" ועדיין לא החזיר אותה בסופו של דבר. (כולה חתיכת פח, לא שווה ליהיות מוטרד או להסתכן בשבילה).

חייב לציין שאם יש לכם רכב נדיר, או רכב שאתם אוהבים מאוד, לא ממליץ להחנות אותו בחניית בית חולים.

לי ב406 שמכרתי לא מזמן, חנו איתה בבית חולים, הרכב חזר עם חור בדופן של הצמיג, ועוד חור קטן (אחד מהם היה סכין).

עוד חבר, חרטו לו "קללה" על המכסה מנוע.

אני מדבר על החניה של סורוקה. (מרוב הבנדודים, עלה לי רעיון לפתוח בית-נרגילות בתוך\ליד (סתם צחוקים עם החברים), זה דווקא עסקי מאוד!).

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות והעצות. היום סידרתי את כל הניירת מול חברת הביטוח (עם המשטרה כבר סגרתי אתמול). בחישוב עדין ומאוד אופטימי סך שווי הציוד האישי שהיה ברכב מגרד את ה 7k. היו תפילין,לפטופ, צ׳יטה, מעיל עור, ארגז כלים ועוד כהנה וכהנה. כנראה שכל הציוד על כל שוויו ירד לטימיון.. בכל אופן בינתיים הוצאתי את הקטנוע מהמחסן עד בואו של הרכב החלופי. בינתיים יהיה קצת זמן לחשוב כבר על הרכב הבא.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
הצבת שוטר בכל חניון, מי יממן את זה? ולמה נראה לך שהמשטרה תשלח שוטר לכל חניון?

אף אחד לא יממן את זה, ואף אחד לא יציב שוטר בחניון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא.

אם הרכב שלי נגנב מהחניה הפרטית שלך (כאשר לדוגמא באתי לבקר אותך) זה אומר שאני תובע את הביטוח שלי או אותך (הרי הקרקע היא שטח פרטי שלך)?

תודה על התשובה. ההבדל שעדיין אני לא בטוח לגביו הוא שאני לא גובה ממך תשלום כשאתה בא לבקר אותי.

אנסח את עצמי יותר בבירור: האם בעצם זה שבעל חניון דורש תשלום כספי, בתמורה הוא מקנה לי מקום חנייה בלבד? ללא שום אחריות מצידו על מה שקורה בתוך החניון עצמו? זאת אומרת שאני משלם על זכות החנייה נטו, ומה שקורה בפנים זו בעיה שלי?

התשובה די ברורה לי, אבל אז זה מתנגש לי עם שרשור שנפתח לפני זמן מה. שרשור על בחור שחיפש חנייה באזור בית-חולים שיבא, וטען שיש מכת גניבות באזור, ולכן רצה להחנות בתוך הבית-חולים. אני מתומי חשבתי שזה בגלל שלבית החולים יש אחריות כלשהיא על הרכבים, אבל מסתבר שלא, אז בעצם מה האינטרס שלי להחנות בתוך בית-חולים, ולא מחוץ לו? (במידה ואני חושש מגניבות).

הרי אם לבית-חולים (או לבעל החניון, במידה ומדובר בקבלן חיצוני) אין טיפת אחריות, אז גם למה ששומר שלו יסתכן בעימות עם גנב?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
חברים תודה רבה על התגובות והעצות. היום סידרתי את כל הניירת מול חברת הביטוח (עם המשטרה כבר סגרתי אתמול). בחישוב עדין ומאוד אופטימי סך שווי הציוד האישי שהיה ברכב מגרד את ה 7k. היו תפילין,לפטופ, צ׳יטה, מעיל עור, ארגז כלים ועוד כהנה וכהנה. כנראה שכל הציוד על כל שוויו ירד לטימיון.. בכל אופן בינתיים הוצאתי את הקטנוע מהמחסן עד בואו של הרכב החלופי. בינתיים יהיה קצת זמן לחשוב כבר על הרכב הבא.

תשנה סיסמאות של אימייל ודברים חשובים אחרים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

כתור תושב האיזור אני יכול להגיד לך שהחניון הזה ספציפי מאוד בטוח, אבל עדיין אין אחריות לגבי גניבה.

ברוב החניונים האחרים תראה שבד"כ יש שלט בכניסה שאומר שהבעלים של החניון לא אחראי לפריצות/גניבות שיגרמו לרכב בזמן שהוא שוהה בחניון.

אני אלך עם זה עוד שלב, נגיד ויצאת לסופ"ש בבית מלון שנותן גם שירותי חניה ונגנב לך הרכב. האם הבית מלון צריך לתת לך מחירון על האוטו? ממש לא, בשביל זה יש לך ביטוח מקיף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש מצלמה של איזו מכללה סמוכה, דיי רחוקה מהרכב אבל עדיין מכוונת לאזור שהוא חנה בו.

יש בבית חולים הזה חניון שעלותו 15 שקל, אבל הרבה מתקמצנים ושמים את הרכב בחוץ. אז אם זה המקרה, אז אין שום פתק, שום מצלמה, ושום נעליים.

החניון עצמו מאוד בטוח, יש על המקום שמירה 24 שעות ביממה, היות והוא בשטח בית חולים, אבל מה שבחוץ לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תודה על התשובה. ההבדל שעדיין אני לא בטוח לגביו הוא שאני לא גובה ממך תשלום כשאתה בא לבקר אותי.

אנסח את עצמי יותר בבירור: האם בעצם זה שבעל חניון דורש תשלום כספי, בתמורה הוא מקנה לי מקום חנייה בלבד? ללא שום אחריות מצידו על מה שקורה בתוך החניון עצמו? זאת אומרת שאני משלם על זכות החנייה נטו, ומה שקורה בפנים זו בעיה שלי?

התשובה די ברורה לי, אבל אז זה מתנגש לי עם שרשור שנפתח לפני זמן מה. שרשור על בחור שחיפש חנייה באזור בית-חולים שיבא, וטען שיש מכת גניבות באזור, ולכן רצה להחנות בתוך הבית-חולים. אני מתומי חשבתי שזה בגלל שלבית החולים יש אחריות כלשהיא על הרכבים, אבל מסתבר שלא, אז בעצם מה האינטרס שלי להחנות בתוך בית-חולים, ולא מחוץ לו? (במידה ואני חושש מגניבות).

הרי אם לבית-חולים (או לבעל החניון, במידה ומדובר בקבלן חיצוני) אין טיפת אחריות, אז גם למה ששומר שלו יסתכן בעימות עם גנב?

אם חנית בחניון ובכניסה הוצב שלט (בכל חניון במדינה שלנו מוצב אחד כזה) שבעלי החניון לא לוקחים אחריות על כל נזק לרכב לרבות גניבה, ובכל זאת נכנסת לחנייה, אזי שהסכמת במשתמע (לא הבעת הסכמה בפועל) לתנאי החניון. זהו חוזה אחיד שביסודו אין באפשרותך לנהל משא ומתן על תנאיו, ז"א, או שעליך לקבל את תנאי החוזה או קח את רגליך ולך. אפשר להתווכח רבות אם זה צודק או לא, זה המצב. בנוגע לשומר, ככזה, תפקידו הוא לשמור, אם תוכיח בבימ"ש שהשומר התרשל בתפקידו, (נרדם לדוגמא) תוכל לתבוע אותו באופן אישי בתביעה נזיקית על כך (ולא את בעל החניון).

פורסם

לחסוך חיפוש חניה, לחסוך 10 דקות הליכה.

נ.ב. לפני מספר שנים מונה מנהל חדש לבית חולים בנצרת, באותה הזדמנות אביו קנה בכמה מיליונים שטח גדול באותו האזור שהפך לחניון בתשלום. כמו כן, אין חניה אחרת באזור הזה אלא אם כן תחנה רחוק מאוד. מיותר לציין שהוא כבר כיסה את ההשקעה ועכשיו הכסף פשוט זורם.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מה קורה עם הגולפים??

חבר סיפר לי היום שמכפר סבא אתמול בלילה נגנבה גולף חדשה של אשתו של הבוס שלו הגנבים הזיזו אודי a4 וג׳אסטי שחסמו אותה וגנבו אותה...

האיתוראן אגב תפס אותה לאחר מארב באלפי מנשה.

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...