Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שפת גוף מאוד עובדת עם כלבים, הבעיה היא איך מלמדים אותה (גם לכלבים וגם לבני אדם).

אני עדיין מחכה לשמעון ויזנטל של הפורום שיסביר לי למה אני נאצי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רציתי לפתוח שרשור חדש, אז,

מכיוון שאני רואה שיש כאן מביני עניין אז באתי לייעוץ ראשוני - היום הלכתי עם הכלב שלי ברחוב וכלבה אשר הייתה משוחררת ברחוב וללא בעליה תקפה אותו.

צילמתי תמונה של הפצע, האם זה נראה חמור (לי זה נראה ככה)? צריך אנטיביוטיקה? טיפול אחר?

הכלב מתנהג כרגע כרגיל ולא ראיתי שינוי כלשהו בהתנהגותו. כמו כן, זה נראה שהדימום כן הופסק אבל ניתן לראות שם עדיין נוזלים כלשהם שלא יבשים וממש ניתן לראות את הבשר.

הכלבה היא של השכנים שלנו מהרחוב - אנחנו רוצים לקחת את הכלב לוטרינר, מה נהוג לעשות בעניין הכספי? וידאנו אגב שהכלבה שלהם מחוסנת.

מצטער מראש אם התמונה לא סימפטית במיוחד. :roll:

פורסם

בהחלט ללכת לווטרינר שיחטא ויחבוש את הפצע.

הייתי מבהיר לשכנים שהאחריות והתשלום עליהם במידה והם לא רוצים תלונה בווטרינר העירוני והמשטרה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

^מה שכתוב למעלה, ולא לחכות, לקחת על הבוקר לפני שיזדהם.

פורסם

אני רק רוצה להעלות נקודה מסויימת,

עצם זה שאתה בכלל שואל ומחכה מראה שאתה לא מבין בכלל את המשמעות של זה.

נשיכה מכלב אחר, גם קטנה מאוד יכולה לגרום אפילו למוות. כלב שננשך יש לקחת לוטרינר באותו הרגע (ויש מספיק כאלו שפתוחים 24/7) - הוטרינר הקבוע שלי פתוח 24/7 (קואלה סנטר בפ"ת) ובכל פעם שיש לי אפילו טיפה של דאגה אני מיד מגיע.

חשוב מאוד שלא לחכות עם דברים כאלו ולגשת מיד (העלות במקום יקר בטירוף תהיה באיזור ה 150-200 ש"ח לביקור וטיפול)

פורסם

עדכון -

לקחנו אותו יום לאחר מכן לוטרינרית שמבחינתה הביאה לו אנטיביוטיקה וכאן חשבנו שבעצם נגמר הסיפור, זה היה שלשום. היום הכלב הקיא פעמיים והפצע שלו נפתח והתחיל לדמם אז לקחנו אותו שוב לוטרינרית - הפעם היא הביאה תרופות אחרות ואמרה שאולי הוא ינותח, שנראה מה יקרה מחר \ מחרתיים ונפעל בהתאם. בנתיים הכלב מגרד מדי פעם את הפצע, מזיק לעצמו וכל פעם אני צריך לנקות לו את הדם שאחרי. לא חושב שיש משהו לעשות בעניין הזה שלא יגרד את הפצע (?).

בנוגע לתשלום של השכן (שכאן תוכלו יותר לעזור לי), השכן הגיע אלינו היום ושילם לנו את סך הטיפולים עד היום (הביקור אצל הוטרינרית והתרופות). זה הסתכם נכון לעכשיו בלא פחות מ 350 ש"ח. עכשיו, יש סיכוי (לא קטן לפי הערכה שלי) שהוא יצטרך לעבור ניתוח בימים הקרובים. העלות של הניתוח היא בסביבות ה 700 - 800 ש"ח. דיברנו על זה עם השכן והוא אמר "אני מוכן לשלם מה ששילמתי עד עכשיו, בעתיד נראה כבר", והוא הוסיף "אולי זאת לא הכלבה שלי (שנשכה)?".

מסיטואציות אחרות שיש לי ניסיון עימן (לא שזה קשה להבחין) אני מריח כאן התחלה של התחמקות. מה אפשר לעשות על מנת שלא יקרה מצב שאנחנו ננתח אותו והוא לא יחזיר את התשלום, ואם אפשר אז בנוסף לא לגרום לכיעור היחסים (אף-על-פי שלא הכרנו את אותו שכן לפני כן, אבל בכל זאת הוא גר מספר בתים בודדים מאיתנו) ע"י פניה למשטרה או משהו בסגנון, כי אנחנו באמת לא רוצים להגיע למצב הזה (אם כן אגב, סתם בצורך לדעת - איך באמת מוכיחים שהכלבה שלו היא זאת שנשכה? אנחנו יודעים ובטוחים ב 100% שזאת הכלבה שלו שלא יהיה ספק).

מצב ממש מבאס. :(

פורסם

מבאס מאוד המצב.

לגבי הפצע - יש תחבושות מתיחות לרוב ששמים מעל הפצע שלכלב יהיה יותר "מאתגר" להתעסק ודבר שני - מקובל במקרה כזה לשים קונוס (שאני לא מבין למה הוטרינרית לא הציעה).

אם השכן אכן משתף פעולה ואכן נראה שיש תיק - קודם כל סיים את הטיפול ומקסימום תבקש ממנו להשתתף אם זה אכן מטפס ככה בסכומים.

בתיאוריה בכל מקרה כזה - תלונה לוטרינר העירוני עלולה הכלבה שלו להסגר (על סמך המילה שלך ותיעוד של הפציעה והטיפול) שזה הליך מאוד מאוד לא נעים (וצריך להיות לגמרי מוצא אחרון במקרה של שכן עוין - לא נשמע שזה המקרה).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

להסגר מכניסים על תקיפת אדם, למיטב ידיעתי.

בכל מקרה, רצוי להקליט את השכן ואח"כ לתבוע בתביעות קטנות, באם לא ישלם. עצם זה ששילם עד כה, לגמרי יעמוד כנגדו בכל טענה עתידית שיטען...

• תוכן חדש...