Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10/סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיום יש לנו פיג'ו 206 ידנית שנת 2002 ועקב הרבה (מאוד!) תקלות לא נעימות (בלשון המעטה...) שקרו איתה לאחרונה אנחנו מעוניינים להחליף אותה בעסקת טרייד-אין.

בהתחלה חשבנו לקנות קיה פיקנטו ידנית חדשה בגלל האחריות הארוכה, אבל מבחינה תקציבית אנחנו יכולים להוסיף על הפיג'ו, שבטח נקבל עליה פלוס מינוס 10K, "רק" 40K, מה שאומר שחסר לנו בערך 12K בשביל הקיה.

את הקיה עוד לא משווקים בכל הסוכנויות שמתעסקות עם יד שנייה ושברולט לא באה מבחינתנו בחשבון (המוסכניק שלנו אמר לי שביום שאני מביאה לו שברולט למוסך הוא שובר איתי דיסטנס ונותן לי סטירה).

ראינו שבמרבית הסוכנויות ניתן למצוא אלטו שנת 2011 או i10 שנת 2010 גיר רגיל, בסביבות ה-48K, לפני הטרייד אין.

העניין הוא שמדובר במכוניות שמיועדות לעיר ואני כל יום נוסעת מכפר סבא לראשל"צ. אמנם אני לא עוברת יותר מדי את ה-110 קמ"ש (פקקים וזה/אישה וזה..), אבל בכל זאת רציתי לדעת איזו מהן מתאימה יותר לצרכים שלי?

אני לא מחפשת "פינוקים" אלא רכב ידני אמין ובטיחותי (ובעצם כל מה שהפיג'ו היא לא), גם מחוץ לעיר.

תודה מראש :-)

פורסם

אולי,

אבל אנחנו לא מאלה שאוהבים לגרור תשלומים, בטח שלא על קנייה רצינית כמו רכב.

אנחנו רוצים להיכנס לחברה, לתת כסף וללכת הביתה בראש שקט...

פורסם

אם ככה לדעתי סיטרואן C1 מוצעת עכשיו ב55K. חדשה למי שעושה מנוי לידיעות אחרונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבל כי חדש זה חדש כולל חיסכון של טסט שנתי , טיפולים במוסך ואחריות ארוכה אבל זה לשיקולכם, סוזוקי אלטו 2010 בהחלט תיכנס לכם בתקציב .

פורסם

אתה משלם על הטסט,רק אין צורך להגיע לטסט עצמו,כי את המדבקה של השמשה מקבלים בסוכנות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי עדיפה יותר מבחינת נסיעה בין עירונית? הפיקנטו, ה-i10 או האלטו?

מחר אני קופצת לסוכנות קיה שיראו את ה-206 שלי ויציעו טרייד אין, אבל קשה לי להאמין שזה משהו שנוכל לעשות...

פורסם
אתה משלם על הטסט,רק אין צורך להגיע לטסט עצמו,כי את המדבקה של השמשה מקבלים בסוכנות.

הפיקנטו הכי מודרנית מהשלוש ,מאוד מאובזרת ויש 7 !! שנות אחריות .

פורסם

הפיקנטו מאוד מאוד מוצאת חן בעיניי, אבל בעלי בחיים לא יסכים לקנות רכב שאין לנו את הסכום המלא לשלם בעבורו במקום ועברתי בערך על כל סוכנויות הרכב הקיימות ועדיין אין אותן יד שנייה, כך שרוב הסיכויים שזה לא בא בחשבון...

פורסם

ביד 2 יש כמה רכבים בתקציב שלכם מודל 2011.

פורסם

קחו בחשבון שעל טרייד תקבלו מחיר די נמוך,במיוחד אם המצב של הרכב לא משהו.

• תוכן חדש...