Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח,

זוגתי ואני החלטנו לעשות טיול "חריש עמוק" בן 4-5 חודשים באירופה.

אנחנו כרגע בשלב איסוף המזומנים ובדיקת ההיתכנות לכל המבצע.

מכוון שהשכרת רכב טוב ל4-5 חודשים תעלה באיזור ה800 יורו לחודש - חשבתי שאולי כדאי פשוט לצאת עם הA3 לטיול, כמו כן בדרך אני אוכל לעבור בABT ולשפר קצת את הרכב ;)

אז...

האם אפשר בכלל לצאת עם רכב ישראלי לחו"ל לתקופה כל כך ארוכה?

איך הולך כל עניין הביטוחים? הסוכנות ביטוח שלי לא יכולה לעזור...

האם מישהו פה עשה משהו דומה ויכול ליעץ לי?

בהנחה ואכן אפשר להוציא רכב - האם רכב שחוזר מחו"ל חייב בדיקת מכון או משהו כדי לראות שלא נעשה שינוי ברכב? (האם האם, שמעתי מישהו אומר אינטרקולר גדול יותר? :))

תודה.

פורסם

כל נושא תירגום הרשיונות והביטוחים יכול להיות מבוצע בממס"י.

לגבי כל הנושא של בדיקות לאחר ההגעה חזרה, בגדול מה שלא נראה מוזר לא ימשוך תשומת לב.

תבדוק את האפשרות של קניית רכב באירופה בתחילת הטיול וזריקתו/מכירתו בסוף, אתה יכול באיזור ה1500-2000 יורו להשיג אוטו לא רע בכלל שישרת אותך את הטיול בלי כאבי ראש של הוצאת והכנסת הרכב ארצה.

פורסם

לדעתי שליחת הרכב לאירופה בכל דרך שהיא תעלה בערך כסכום ההשכרה...

לכן רעיון הרכישה מעשי יותר,

קח דוגמאות למחירי רכבים מהאתר הבא:

http://es.mobile.de/cgi-bin/searchPublic.pl?bereich=pkw&sprache=2&new=1

שם גם יוכלו לעזור לך לגבי רישום הרכב ביטוח וכו'

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

יש לי פרק של טופגיר שבו נתנו לשלושת הבוחנים 100 ליש"ט ואמרו להם לקנות רכב במצב נסיע.

אחד קנה וולוו 740, אודי 100 ורובר 416 הישנה יותר. הם נסעו מרחק ממש רציני על הרכבים האלה, לא זוכר בדיוק כמה.. אבל עובדה שהמכוניות החזיקו מעמד למרות שנקנו בסכום מגוכח ולא מתקבל על הדעת.

פורסם

תודה על התגובות.

כל נושא תירגום הרשיונות והביטוחים יכול להיות מבוצע בממס"י.

לגבי כל הנושא של בדיקות לאחר ההגעה חזרה, בגדול מה שלא נראה מוזר לא ימשוך תשומת לב.

תבדוק את האפשרות של קניית רכב באירופה בתחילת הטיול וזריקתו/מכירתו בסוף, אתה יכול באיזור ה1500-2000 יורו להשיג אוטו לא רע בכלל שישרת אותך את הטיול בלי כאבי ראש של הוצאת והכנסת הרכב ארצה.

אני לא מתכוון להחליף מנוע... ובטח לא שיפורים חיצוניים... מדובר על ECU ואולי אינטרקולר גדול יותר.

חשבתי על קניית רכב - אבל יש לזה חסרונות: בד"כ מדובר על רכבים לא מדהימים בלשון המעטה, אני רוצה להינות מהנהיגה במסע הזה (אני מאמין שנעבור בערך 15-20,000Km) מה גם שאני לא בטוח שרכב יד שניה יחזיק את המסע הזה בכלל (למי יש כוח לבזבז חלק מהזמן במוסכים בחו"ל...)

הרכב שלי חדש ו(טפו טפו) לא אמור לעשות בעיות מיוחדות, רכב מהשכרה אמור להיות יחסית חדש גם כן ואם קורה משהו - אני מקבל אחר...

אני אברר בממס"י, תודה.

לדעתי שליחת הרכב לאירופה בכל דרך שהיא תעלה בערך כסכום ההשכרה...

לכן רעיון הרכישה מעשי יותר,

קח דוגמאות למחירי רכבים מהאתר הבא:

http://es.mobile.de/cgi-bin/searchPublic.pl?bereich=pkw&sprache=2&new=1

שם גם יוכלו לעזור לך לגבי רישום הרכב ביטוח וכו'

איך הגעת לזה שהשליחה עולה כל כך הרבה? ריחרחתי קצת ומעבורת ליוון/טורקיה תעלה כ$400 (הלוך חזור).

לא אסון בכלל, בכל מקרה - הסתכלתי קצת והרכבים הנורמאלים (אלה שאני אולי מוכן לחרוש איתם מרחק כזה, עולים המון... הרבה יותר מה4500 יורו שיעלה לי בשביל להשכיר מרצדס E class ל5 חודשים... (או כמעט חצי מזה בשביל גולף TDI חדשה).

תודה על הכתובת בכל מקרה.

אם למישהו יש נסיון עם דבר דומה - אשמח לעוד עיצות.

פורסם
יש לי פרק של טופגיר שבו נתנו לשלושת הבוחנים 100 ליש"ט ואמרו להם לקנות רכב במצב נסיע.

אחד קנה וולוו 740, אודי 100 ורובר 416 הישנה יותר. הם נסעו מרחק ממש רציני על הרכבים האלה, לא זוכר בדיוק כמה.. אבל עובדה שהמכוניות החזיקו מעמד למרות שנקנו בסכום מגוכח ולא מתקבל על הדעת.

את הוולוו הוא קנה ופאונד 1 .

אבל חצי מהרכב היה מקולקל .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם
פורסם
המחירים הם ביורו...

אז זה עוד יותר זול :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אצלנו בשביל לקנות אוטו טוב אתה צריך לקרוע את התחת שבועים

שם אתה עובד כמה חודשים ואתה מביא אחלה של אוטו !

אז מה רע?

אצלינו יותר טוב, לא?

:wink:

פורסם
אצלנו בשביל לקנות אוטו טוב אתה צריך לקרוע את התחת שבועים

שם אתה עובד כמה חודשים ואתה מביא אחלה של אוטו !

אני מניח שהתכוונת לשנתיים ...

או שפשוט אבא שלך הוא מנכ"ל של איזה בנק :wink:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

איך הגעת לזה שהשליחה עולה כל כך הרבה? ריחרחתי קצת ומעבורת ליוון/טורקיה תעלה כ$400 (הלוך חזור).

.

וואללה צודק....... אני חשבתי על יעד רחוק הרבה יותר במערב אירופה. המחיר מבוסס על נסיון של חבר שהביא רכב לארץ.

אני חייב להודות ששכחתי את אופציית טורקיה :? (היום גם זה אירופה בעולמנו הקטן)

ובמחיר שאתה אומר זה נשמע משתלם. (כולל ביטוח? מיסים? וכו')

בכל מקרה הולכת להיות לך דרך מעניינת, יש מסלול? אתה עובר ברומניה? אם כן, תבוא לבוקרשט ניקח אותך לאכול קבבים (טעים...חבל על הזמן)

הכבישים במזרח אירופה לא משהו אבל יש מקומות בהרים שזה רק אתה ואלוהים, ושם.....

אני מצרף אתר שיכול לעזור לך לתכנן את המסלול באירופה

http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm

תעשה חיים!

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

לפני כמה שנים נסעו קבוצה חברים לאירופה וקנו אודי 100 ב-150 יורו.

הם השקיעו באוטו כ-200 יורו בצמיגים ותיקונים הכרחיים, והאוטו נסע כ-20000 ק"מ עם תקיעה אחת באמצע.

בסוף המסע, נמכר לסוחר ממנו נקנה ב-50 יורו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...