Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שכל המפלגות הגישו את מועמדותן לכנסת ה-19 לוועדת הבחירות המרכזית ולאור האירועים שחלו במדינה מאז פרסום הסקר האחרון, להלן סקר חדש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שיעורי בית רציניים שעשיתי בכל הנושא הזה, מצאתי את עצמי מבולבל ונואש למצוא מישהו ראוי.

אחרי בחינה מחדש אני עדיין מצביע ללפיד, ולו רק כי אני מאמין בו יותר מכל פוליטיקאי ותיק.

פורסם
תוסיפו לסקר "לא הולך להצביע". אני אישית בוחר באופציה הזו.

כשאתה לא מצביע, אתה נותן כח למפלגות שאתה לא רוצה שיבחרו.

עדיף שתצביע למי שהכי סביל בעיניך, מאשר שלא תצביע בכלל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מבחינת קמפיין, בנט בנתיים עושה בית ספר לגדולים ועשירים ממנו.

אותי עוד אף אחד לא שיכנע, אז בנתיים הקול הולך לברירת מחדל - מר"צ.

משכנתא זה קל

פורסם

אין לי שום מושג איך אדם אינטליגנטי יצביע ליאיר לפיד. כן, פרנקוס, אני מדבר אליך. אתה לא צריך להיות השטיח עליו לפיד דורך במעבר שלו מענף התקשורת לענף הממשל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מצביע עלה ירוק, רק כי אין משהו אחר, על ביבי לא צריך להרחיב, שלי אוהבת את העשירים ובעלי הכח, יאיר הוא סתם פרצוף, נפתלי בנט אוהב חרדים, חרדים אוהבים את עצמם, מרצ אוהבים ערבים, ציפי לבני בדיחה עצובה, מה נשאר?! כלום, אין שום מפלגה שמדברת אל האזרח הממוצע, שרוצה לעבוד ביושר ולחיות ברמת החיים המתאימה למידת לעבודתו והשכלתו. אז לפחות אני אצביע למפלגה שתייצר עוד הכנסות למדינה ותגרום למניאק להתעסק בדברים קצת יותר חשובים...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מצביע עלה ירוק, רק כי אין משהו אחר, על ביבי לא צריך להרחיב, שלי אוהבת את העשירים ובעלי הכח, יאיר הוא סתם פרצוף, נפתלי בנט אוהב חרדים, חרדים אוהבים את עצמם, מרצ אוהבים ערבים, ציפי לבני בדיחה עצובה, מה נשאר?! כלום, אין שום מפלגה שמדברת אל האזרח הממוצע, שרוצה לעבוד ביושר ולחיות ברמת החיים המתאימה למידת לעבודתו והשכלתו. אז לפחות אני אצביע למפלגה שתייצר עוד הכנסות למדינה ותגרום למניאק להתעסק בדברים קצת יותר חשובים...

לפי המעט שראיתי, עלה ירוק מנסים לשים בצד את נושא הלגליזציה ולמצב את עצמם כמפלגה ליברטריאנית. מבחינתי זה יגרור הצבעה אוטומטית עבורם. אני חושב שדווקא במערכת הבחירות הזו, בו לכולם נמאס מכולם הם יכולים להכנס לכנסת. יאיר לפיד ואלדד יניב? come on...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ההתלבטות השניה היא באמת עלה ירוק.

הבעיה היא שלמרות שהם ליברלים והכל, הקטע של הלגליזציה של סמים לא ממש חשוב לי (מעולם לא עישנתי אבל אני תומך ברעיון שזה יהיה חוקי).

זה פשוט נראה כאילו שקבוצה של אנשים שרוצים סתם לעשן סמים ושיעזבו אותם בשקט רוצים להיות בשלטון.

אני תומך ברעיונות שלהם אבל לא בטוח ביכולת שלהם לתמרן פוליטית.

ושוב, הסיבה העיקרית (ואולי היחידה) להצביע ליאיר לפיד היא העובדה שהוא עוד לא אכזב אותי.

מה שיהיה קשה מאוד זה עוד כמה שנים עם ממשלה שדופקת את העם, לא מבינה בכלכלה (כי יותר מדי מיסים גורמים למיתון, כמו זה שאנחנו נכנסים אליו עוד שנה-שנתיים) ונותנת כסף לגורמים שלא מאמינים בקיום המדינה.

השיקול העיקרי מבחינתי זה רק להוריד את הכוח מנתניהו ומהחרדים.

פורסם
כשאתה לא מצביע, אתה נותן כח למפלגות שאתה לא רוצה שיבחרו.

עדיף שתצביע למי שהכי סביל בעיניך, מאשר שלא תצביע בכלל.

לא. כשאני לא מצביע אני לא נותן כח לאף אחד. והשנה באמת שאין למי להצביע.

יום חופש!!!!!!

:lol:

• תוכן חדש...