Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שי תעשה לי טובה...

כתבה מגמתית ושיטחית...

מה עם קריאות נגד יהודים וישראל במשחקים של סכנין?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

זה בהחלט לא מעניין את אוהד הפועל ת"א המצוי, ואת התקשורת האדומה.

מעניין שהקהל של הפועל כל כך נזעק לגזענות ובה בעת מתחת לכל עץ רענן מכנה את כל אוהדי בית"ר קופים.

קל להצביע על הקהל של בית"ר הגזעני ולא על קללות השואה והגזים.

ולא שהקהל הבית"רי הוא טילת שכולה תכלת, יש בו קומץ עבריינים נכלה הראוי לכל גינוי, אבל אין מופרע מהקהל של הפועל תל אביב.

פורסם
בוא תסביר לי איך הכל מתחיל מכאן?

אם תצפה בכתבה תוכל לראות ילדים בני 6 ו7 שמקבלים את החינוך שלהם במגרשי הכדורגל. כך גם אלפי בני נוער שהולכים בלי שלהורים אכפת (או אפילו מעודדים אותם).

hdal- אני מתנצל מעומק הלב אם נעלבת שהשתמשתי בקהל של בית"ר כדוגמא. העובדה היא שעל בית"ר ESPN החליטו לעשות סרטון דקומנטרי ולא על הפועל. למה? כי התקשורת שמאלנית כנראה. או כי אולי הרבה יותר קל למצוא אוהד של בית"ר שיעמוד בגאון ויכריז על שנאתו לאחר מאשר אוהד של קבוצה אחרת. אני לא מכניס את אוהדי סכנין למשוואה. בכל מקרה, אם מה שמפריע לך זה העובדה שבחרתי בקהל של בית"ר כדוגמא, במיוחד בשבילך, אצרף סרטון של הקהל של קבוצתי האהובה על מנת שיבינו שמבחינתי ה"חינוך" שעוברים ילדים במגרש הכדורגל הוא שגוי ואסור, ולא משנה באיזה קבוצה.

http://www.youtube.com/watch?v=3Lc3etBMHAg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זוהי גם תשובה ל Nightstalker.

פורסם
שי תעשה לי טובה...

כתבה מגמתית ושיטחית...

מה עם קריאות נגד יהודים וישראל במשחקים של סכנין?

אין הבדל.. בדיוק באותה מידה יכלו לעשות את הכתבה על הקללות נגד היהודים במשחקים של סכנין - והיא פשוט הייתה מציגה צד אחר של אותה הבעייה בדיוק. מטפטפים לילדים (משני הצדדים) רעיונות מסוכנים ביותר מבחינה אידיאלית לאור העובדה שעוד עשור או שניים, זה הדור שיצטרך להיות אחראי על גורל המדינה בזמן שכולנו נהיה פנסיונרים.

קריאות כמו "מוות לערבים \ יהודים"," X הוא בן ****" רק בגלל שיש לו צבע עור כהה וכן הלאה - אתה חושב שילד יודע לעשות את ההפרדה ולשמור את הקללות וההתנהגות האגרסיבית במסגרת "פריקת קיטור של מוצ"ש"? לא. "פריקת הקיטור" מותירה בו רשמים שישארו הרבה אחרי שיתרחק מהדשא. כנ"ל כלפי אוהדים "מבוגרים"... בל נשלה את עצמינו ונחשוב שאין לאותו "בילוי" מטומטם תופעות לוואי והשלכות על האופן שבו אנחנו מתקשרים עם הסביבה.

בוא תסביר לי איך הכל מתחיל מכאן?

למה הכל מתחיל מכאן? ברגע שאתה נותן לגיטימציה להתנהגות כזו, איך בדיוק תמתח את הקו האדום? זה בסדר לצעוק ל X שהוא בן זו*ה, ושיחזור "הביתה" כי הוא אתיופי והוא "לא שייך לכאן", אבל זה לא בסדר לצחוק על התלמיד האתיופי בכיתה? למה? בגלל ש"מה שקורה על הדשא נשאר על הדשא"? ממש נוח. ברגע שאתה מחנך ילד קטן שזה בסדר לצאת מגדרו למשמע קריאות "מוות לערבים", מה ימנע ממנו לתרגם את אותה קריאת "מוות לערבי" למעשים בפועל, רק בגלל שאותו ערבי הוא ערבי? זו גזענות לשמה. כמו ההוא בסרטון... "אני לא שונא ערבים כי הם ערבים... אני שונא ערבים כי הם רוצים להרוג אותנו..." מחמוד עבאס ניסה להרוג אותך? אולי סלים טועמה? ברגע שנותנים לגיטימציה לשנאת חינם סתמית, קשה מאוד לדעת היכן השנאה העיוורת תעצור.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בהתיחס למרגשי כדורגל.

תחילה לגבי ביתר, הכתבה שהצגת פה הייתה יכולה להיות על כל קבוצה בארץ.

הסיבה שבחרו באוהדי ביתר היא נטו בגלל מה שהתקשורת בארץ מפיצה.

אתה יודע, לפני כתבה עושים תחקיר, וקל מאד למצוא חומר מכפיש על אוהדי ביתר בגלל שהתקשורת בארץ מוטה ותעשה הכל כדי להכפיש אותם.

מזיכר לי את הסרטון שבו מוצגים כמה אוהדי ביתר בטדי ששרים "אחמד טיבי מת", שראיתי את הסרטון לא האמנתי.

במקרה הייתי באותו משחק מדובר ולא רחוק מאותה קבוצה של ליצנים.

איך אני זוכר תשאל אותי?, כי רק הם שרו את זה.

הסרטון מציג ההפך, הוסיפו קצת אקו, והופ נשמע כיאלו כל ירושלים שרה את זה.

עד כאן בנושא ביתר.

חזרה לעניין הכדורגל בארץ.

מאז ומתמיד הכדורגל בארץ ממוצב כספורט עממי, שלא דורש השקעה כספית גדולה על מנת להשתתף בו או לצפות בו.

מה שקורה במצב כזה הוא שזה מושך אוכלוסיה שהיא ברובה נחשלת.

אוכלסיה כזאת לא בהכרח גדלה אם אותם ערכים שאתה גדלת.

אוכלוסיה כזאת גדלה בתנאים שונים,ולכן התנהגותה שונה.

בכל מקום בעולם מקללים במשחקי כדורגל.

בכל מקום בעולם יש אלימות במשחקי כדורגל.

בכל מקום בעולם יש תמיד קומץ של אוהדים שמבייש .

ההבדל הוא שבארץ לא עושים נגדם כלום!

מעדיפים לעשות כותרות מפוצצות, כי זה ריווחי.

אני לא חושב שהספורט בארץ קשור באיזה שהיא רמה לאלימות של בני הנוער.

חינוך מגיע מהבית, לא ממגרש כדורגל.

כמו שאמרתי לפני, בכל דור יש בהמות, וכל פעם אומרים שהדור שלפניו היה יותר מתורבת.

הכל ענייין של הסתכלות.

פורסם

Nightstalker, מעניין אותי לדעת. האם נכחת במשחק של בית"ר ירושלים מול הפועל תל אביב בטדי?

כי כשאתה שם, אתה רואה שמעטים האנשים שיושבים ולא שרים את התועבות האלה, וכשאתה שם, אתה באמת מרגיש ש18,000 זה ממש לא קומץ. ולא צריך שום אקו כדי להבין את הכמות האדירה של האנשים ששרים את הדברים הללו.

סתם משהו "מצחיק" שמצאתי:

http://www.youtube.com/watch?v=B3sPqDltYBw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דבר ראשון, זה באמת נשמע לך כמו קומץ? לי זה נשמע כמו כולם.

דבר שני, אפילו איינשטיין מציין את "מופע העידוד המרשים של אוהדי בית"ר ירושלים".

פורסם

נו באמת...

דיברתי על המקרה הספציפי הזה, עכשיו תביא לי דוגמאות ממשחקים שכן שרו.

יופי לך..

ומה לגבי ההצגה של אוהדי הפועל בדרבי לפני שנה?

מה לגבי נהמות של אוהדי הפעול כלפי טוטו תמוז שהוא היה שחקן ביתר?

אני אומר וחוזר, התקשורת מוטה!

ולא האוהדים לא עוזרים להבהיר אתזה בגלל שיש עדיין דבילים ששרים שירי נאצה.

אנחנו באמת סוטים מהשאלה שהעלת פה.

וכמו שאמרתי, הכל מתחיל מהבית!

אתה יכול להאשים את מה שבא לך בזה שהנוער כיביכול מדרדר, עובדתית גם אני וגם אתה הלכנו למשחקי ספורט ואף אחד מאיתנו (למיטב ידעתי) לא עבריין בגלל זה.

למה?

כי היה חינוך בבית.

• תוכן חדש...