Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב,

יש לי חברים שהם הפכים גמורים מהוריהם.

לטוב ולרע.

הכל תלוי בילד. ההורים יעשו הכל, המורים יעשו הכל העולם יעשה הכל.

אם הילד לא ירצה. גם אלוקים לא יעזור לו.

בוא אני אפשט את זה בשבילך:

נחלק את כלל הילדים לפי המפתח (המוקצן בכוונה) הבא:

1. ילדים שגדלו בסביבה מחנכת וחיובית, והפכו לבני נוער טובים ומחונכים.

2. ילדים שגדלו בסביבה מחנכת וחיובית, והפכו להיות חארות.

3. ילדים שגדלו בסביבה שלילית ולא חינוכית, והפכו להיות בני נוער טובים ומחונכים.

4. ילדים שגדלו בסביבה שלילית ולא חינוכית, והפכו להיות חארות.

עכשיו תגיד לי, לדעתך, כמה אחוזים בערך מכלל הילדים יש לכל אחת מהאפשרויות (אתה לא חייב לענות, זו סוג של שאלה רטורית).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוא אני אפשט את זה בשבילך:

נחלק את כלל הילדים לפי המפתח (המוקצן בכוונה) הבא:

1. ילדים שגדלו בסביבה מחנכת וחיובית, והפכו לבני נוער טובים ומחונכים.

2. ילדים שגדלו בסביבה מחנכת וחיובית, והפכו להיות חארות.

3. ילדים שגדלו בסביבה שלילית ולא חינוכית, והפכו להיות בני נוער טובים ומחונכים.

4. ילדים שגדלו בסביבה שלילית ולא חינוכית, והפכו להיות חארות.

עכשיו תגיד לי, לדעתך, כמה אחוזים בערך מכלל הילדים יש לכל אחת מהאפשרויות (אתה לא חייב לענות, זו סוג של שאלה רטורית).

רוני

לפי המצב בשטח

דווקא מהראשון האחוזים לא בשמיים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
נו, ואתה מתלונן שאני נתפס רק לרע? :-P

אויש נו :-D

מהראשון יש יותר הרבה בגלל חינוך לקוי

הבתים שהם טובים לכאורה הם ריקים מתוכן בהרבה מקרים.

פורסם

אפשר להבין את מה שאמרת?

אני אמרתי:

בבתים שבהם מבחוץ הכל נירא יופי-טופי.

בהרבה בתים כאלו החינוך הוא חיצוני ולא באמת עבודה פנימית

פורסם
שאלה לי אליכם זקני השבט, האם נוער ישראל לדורותיו תמיד היה קיצוני בדיעותיו רק שכעת יש לו את הכלים להפיץ את זה (רשתות חברתיות וכו') או שמדור לדור כמות הפנאטים חסרי ההשכלה גדלה?

למה אתה חושב שזה בגלל זה?

אני קצת יותר בוגר מהחבר'ה המדוברים, תכף אני בן 20, ורוב האנשים שאני מכיר בגילי גם כן מדברים ככה או דיברו ככה.

חלק מהם התמתנו, חלק לא.

יש אנשים שמצביעים לביבי, כן, כי הוא מכניס אותם לסרטים. אנשים מקובעים, יש גם אנשים (ויסלחו לי על הסטיגמות) שתקועים עוד בסטיגמות של ליכוד = בגין. והם ממשיכים להצביע, חושבים שזו עדיין אותה מפלגה. נו בחייאת.

אני בעצמי לא יודע למי אצביע. אני מעדיף להצביע לעלה ירוק ולא לתת את הקול שלי לביבי.

הבעיה שאין שום מפלגה שעונה ממש על הקריטריונים שלי, אין לי בעיה עם מפלגות מרכז, אבל אין דבר כזה מרכז לדעתי. לאותו מרכז חייבת להיות נטיה לשמאל או ימין. אני מחפש משהו עם נטיה לימין.

ואת האמת, אם כבר מדברים - בסופו של דבר, מי שהחזיר שטחים, זה דווקא ממשלות ימין. מעניין, לא? :roll: חשבתי שהם בעד מלחמה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני מבין. אז כשהאוהדים נכנסים לאיצטדיון, הם בעצם נכנסים לתוך שדה אנטי-אינטיליגנציה שהופך אותם לקופי אדם מקללים, צורחים ואלימים, וברגע שהם חוזרים למגרש החנייה האיי קיו קופץ בחזרה למעלה. נשמע הגיוני מאוד :roll:

נתחיל מגילוי נאות: אני מאוד אוהב לקרוא את תגובותיך, אין ספק שאתה בן אדם משכיל בעל שלל מעלות אבל כמו שאתה יודע בן אדם שלא מבין בנושא כלשהו ויגיב עליו לא יראה טוב. כמו בערך מה שקרה לך כאן.

אז ככה: לא יודע איך להסביר את זה אבל שאתה נכנס למגרש אתה שוכח מהכל. אין חברה/אישה, אין צרות, אין תיקים על הראש אלא 105 דק' נטו של תענוג רצוף שקוראים לו כדורגל. אתה מקלל עד עמקי נשמתך, חס וחלילה כי אנחנו אנשים רעים, אלא כי אתה בעד קבוצתך/נגד היריב. אז נכון, זה לא יפה ולא נאה להגיד שטוטו מאומץ, לבקש מברוך דגו להחזיר את תעודת העלייה שלו ולחזור לאתיופיה, להזכיר לאלירן עטר שיש לו רישום פלילי במשטרה, לאחל לשלל כדורגלנים מחלות ומווץ, לציין את מקצועותיהן של אמהות השחקנים/אוהדים של הקבוצה היריבה וכו'.. אבל אל תשכח שזה הכל בגדר רוח ספורטיבית. אין פה נטייה לאלימות או לכל דבר שלילי פשוט פורקן שהוא כ"כ מהנה!

אתה כנראה לא מהאנשים שמרבים ללכת למשחקים, לכן הבורות המסויימת הזאת נובעת כאן. אם בן אדם באמת בעל סטטוס והוא דמות מוכרת בפני הקהל אז הוא יבחר שלא "להתרגש" מהמשחק, אבל עבור ישראל ישראלי וחברו פלוני אלמוני שמתענגים במוצ"ש ע"י קללות, גרעינים, נקניקיה בלחמניה, קולה בכוס, חיבוקים בגולים ותפיסת ראש בהפסדים ובספיגות, לפני החזרה לאופן ספייס שלהם - SO BE IT!

לגבי אלימות מחוץ למגרשים, תופעה מגעילה שצריכה להיטפל בחומרה!

וכמובן, אין כמו לראות את אוהדי הפועל פ"ת (הבני זונות :lol: ) יוצאים מהאיצטדיון שפניהם ברצפה אחרי הפסד וכל הגברים בכחול עושים מעגל ושרים מחוץ לאיצטדיון !

פ"ת של מכבי :-D

נ.ב

http://www.youtube.com/watch?v=4R-LcxMq_ho דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

Skins - זו בדיוק הטעות שלך. הקריאות לטוטו או דגו או עטר או לשופט הן אלימות, וחבלה גופנית היא פשוט השלב הבא. אני לא יכול לקבל את הגישה שזה התענוג הצרוף.

אפשר להנות מכדורגל - יש מהלכים יפים, אפשר לעודד קבוצה - עד כאן הכל טוב ויפה. מרגע שעוברים לקללות מדובר באבדן שליטה, ולא משנה אם "ראש הקנוניה" (ע"ע הגשש החיוור, אופסייד סטורי) הוא עורך דין או מנהיג הכנופיה המקומית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Skins - זו בדיוק הטעות שלך. הקריאות לטוטו או דגו או עטר או לשופט הן אלימות, וחבלה גופנית היא פשוט השלב הבא. אני לא יכול לקבל את הגישה שזה התענוג הצרוף.

אפשר להנות מכדורגל - יש מהלכים יפים, אפשר לעודד קבוצה - עד כאן הכל טוב ויפה. מרגע שעוברים לקללות מדובר באבדן שליטה, ולא משנה אם "ראש הקנוניה" (ע"ע הגשש החיוור, אופסייד סטורי) הוא עורך דין או מנהיג הכנופיה המקומית.

קצת קללות והקנטות ברמה לא אישית לא פוגעות יותר מידי. זה שיש כמה טמבלים שלוקחים את זה צעד אחד הלאה הם הבעיה, גם של הספורט וגם של פותח השרשור :lol:

אתה קצת דרמטי אני חייב לציין, מקללים באצטדיון אז מדובר באבדן שליטה ? נראה לי אתה צריך לעשן משהו להירגע. אבל תעשה את זה רק בבית, תלמד מניסיונם של אחרים :wink:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מה שאתה מתאר הוא בדיוק קללות ברמה האישית. וצבע עורם של חלק מהשחקנים שציינת גורם לכך שגם יהיה מדובר בגזענות.

הטמבלים, כפי שאתה מכנה אותם, לא זקוקים לגרוי יותר מדי חזק כדי לדרדר את המצב -ולא צריך יותר מדי פראים כדי לגרום לקהל להמעך על הגדרות.

וההצעה שלך לעשן היא הגרועה ביותר ששמעתי מעודי. אני לא צריך שום דבר להרגעה - אני מעדיף להתרחק מהאצטדיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז נכון, זה לא יפה ולא נאה להגיד שטוטו מאומץ, לבקש מברוך דגו להחזיר את תעודת העלייה שלו ולחזור לאתיופיה, להזכיר לאלירן עטר שיש לו רישום פלילי במשטרה, לאחל לשלל כדורגלנים מחלות ומווץ, לציין את מקצועותיהן של אמהות השחקנים/אוהדים של הקבוצה היריבה וכו'.. אבל אל תשכח שזה הכל בגדר רוח ספורטיבית. אין פה נטייה לאלימות או לכל דבר שלילי פשוט פורקן שהוא כ"כ מהנה!

http://www.youtube.com/watch?v=4R-LcxMq_ho דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לרוב הבעיה מתחילה כשמה שמוגדר אלימות (מילולית במקרה זה) נתפס כהנאה.

התרגלנו וכבר אי אפשר לחזור אחורה ואף אחד מאיתנו לא חסוד אבל צריך להשתדל לא להגזים. אני לא יודע מה הולך במגרשי הכדורגל כי מהרגלי אני לא אוכל הרבה ואם אדע אקיא גם את המעט שאכלתי, אבל ממה שדולף החוצה יש רק סירחון. סימן שיש שם תרבות לא טובה. בארץ זה עולה לאוהדים בעונשים כבדים בייחוד כשאיזה אדון לא מסתפק בלהיות מקלל עלום שם בקהל וצריך לקחת את האלימות שלו לשלב הבא

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

למה?

כי הם גדלו בלי חינוך לערכים,לכבוד,לחומריות.

הם קיבלו את הכל על מוכן מההורים שלהם שעבדו כמו מטורפים במקום להיות איתם ורק קנו להם שטויות במקום להיות ההורים שלהם.

אנשים התחרפנו לגמרי!!! לקנות אייפונים לילדים בני 8 או לקנות אייפד לתינוקת בת שנה-וכן כל זה קיים בישראל!!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אבל עבור ישראל ישראלי וחברו פלוני אלמוני שמתענגים במוצ"ש ע"י קללות

עצוב לי מאוד שזו נהייתה נורמה חברתית... לפרוק קיטור ע"י אלימות מילולית והתנהגות ברברית במסווה של בילוי נורמטיבי לחלוטין... (אני לא מדבר עליך חו"ח, אלא על נורמות ההתנהגות ביציעים)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...