Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שגולן עלו לאוויר אני מנוי שלהם.

בסה"כ אני מאוד מרוצה מהכל, אין ניתוקים, הקליטה סבירה עד מעולה בכל מקום שהייתי בו. אין הפתעות בחשבונית החודשית ואני לא נותן את נשמתי לסלקום.

כאשר אני מתקשר לשירות לקוחות אני לא מקבל הרגשה שעושים לי טובה שמתייחסים אליי וזה כבר מספיק כדי שאני אהיה מרוצה.

לאחרונה קניתי גלקסי נקסוס בהמלצת חברי הפורום היקרים (מאוד מרוצה) ושמתי לב שנפח הגלישה (3G) צנוע מידי בשביל מכשיר כזה 8)

מישהו מחברי הפורום הצליח למצוא מסלול באחת המפעילות החדשות (לא חברות האפס) שבו נפח הגלישה גדול יותר?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא.

כלומר, לא הייתי בכל החברות, אבל:

אורנג': מהירות איטית מאוד

סלקום: על הנייר הם מהירים ובד"כ זה ככה. הבעיה היא שהם מאטים אותך באלימות (פתאום המהירות צונחת לכלום). מילא היו מגבילים למהירות סבירה, אבל הם ממש חונקים לך את הקו.

גולן: מהירות סבירה, בד"כ גם מהירות יותר טובה מהשתיים לעיל. אממה, לפעמים האינטרנט פשוט מתנתק לו (קורה בhotspot). כלומר אתה יכול לגלוש דרך המכשיר עצמו, אבל אם אתה מחובר למחשב אז יש לך ניתוק. האינטרנט חוזר אחרי זמן מסויים, לפעמים לא חוזר בכלל (ואז ריסטרט למכשיר עובד לפעמים. לפעמים לא). אני לא יודע אם זה הם שפתאום מנתקים אותך, או שהמחשב שלי דפוק או מה. אבל זה מציק נורא. בהתחלה יש לך אינטרנט סבבה לגמרי (הגעתי ל3 מגה, שזה לא רע). אחרי נפח מסויים שאני לא סגור עליו פתאום ההתנתקויות האלה מתרחשות.

מה שכן, אני מעדיף את האינטרנט של גולן על פני השתיים האחרות. כן, הניתוק מציק, אבל גם כשאתה טוחן את החיבור נשארת לך מהירות סבירה.

נ.ב: נפח תעבורה שלי מעל 5 גיגה, אני כמעט בטוח שגם מעל 10. זה החיבור העיקרי שלי, כי איפה שאני נמצא יש אינטרנט יום כן, יום לא. היום לא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יש לך 3GB של גלישה, ולאחר מכן רק האטה. מה לא מספיק ב3GB? אני לא מתקרב לחצי ג'יגה בהוט מובייל.

רק אפליקציות רשת/מאקו/TED לוקחות לי ביחד כמעט שני שליש מהחבילה. שלא נדבר בכלל על יוטיוב...

כנראה שאין פתרון אחר חוץ מגולן. לחברות האפס אני לא חוזר.

פורסם
יש לך 3GB של גלישה, ולאחר מכן רק האטה. מה לא מספיק ב3GB? אני לא מתקרב לחצי ג'יגה בהוט מובייל.

היום ביררתי בהוט מובייל - הגלישה היא 3GB.

פורסם

ברור, הגלישה בהוט מובייל היא 3GB והכוונה שלי שאני לא מתקרב אפילו לחצי ג'יגה מהחבילה הענקית הזאת.

אני חייב לציין לטובה את האינטרנט של הוט מובייל, כשאין קליטה הוא משיג לי מהירות גלישה של 7(!) מגה בייט, וכשיש קליטה המהירות קופצת גם ל15 מגה בייט לשנייה, אלו נתונים אדירים

פורסם
ברור, הגלישה בהוט מובייל היא 3GB והכוונה שלי שאני לא מתקרב אפילו לחצי ג'יגה מהחבילה הענקית הזאת.

אני חייב לציין לטובה את האינטרנט של הוט מובייל, כשאין קליטה הוא משיג לי מהירות גלישה של 7(!) מגה בייט, וכשיש קליטה המהירות קופצת גם ל15 מגה בייט לשנייה, אלו נתונים אדירים

אז רק באורנג' האינטרנט כל כך עלוב?

פורסם
רק אפליקציות רשת/מאקו/TED לוקחות לי ביחד כמעט שני שליש מהחבילה. שלא נדבר בכלל על יוטיוב...

כנראה שאין פתרון אחר חוץ מגולן. לחברות האפס אני לא חוזר.

צודק !! בגולן הגלישה מצויינת.

:fadein:
פורסם

אני היחיד שלא לגמרי מבין מה הדחיפות לצפות בוידאו דווקא על חיבור סלולרי?

אם אתה ממש רוצה חבילת גלישה עצומה אז בדוק ברמי לוי, באחד המסלולים שלו יש 10GB גלישה, אבל נדמה לי שמדובר במסלול ללא חבילת דקות. כלומר תשלום פר דקת שיחה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הדחיפות היא לא דחיפות. אין אופציה אחרת כאשר אתה חייל עם הרבה זמן פנוי.

אבדוק את המסלול ברמי לוי - תודה.

פורסם
אז רק באורנג' האינטרנט כל כך עלוב?

הייתי לקוח של אורנג' לפני שעברתי, ואני חייב להגיד: כן! הייתי מופתע לגלות שדווקא בחברה חדשה יותר האינטרנט מהיר בהרבה והקליטה טובה יותר. עם אורנג' היו לי בעיות נצחיות עם קליטה, והאינטרנט לפעמים החליט לא לעבוד לי. לא קרה מאז שעברתי, החיבור רצוף והאינטרנט מהיר (שניהם תקפים לגבי אזור גוש דן, לא בדקתי באזורים אחרים)

פורסם

למה לא להוריד פרקים של הסדרות החביבות עליך למחשב בבית, ולהעתיק לנייד שלך כשאתה בבית ואז לצפות בכיף בלי תלות בשום רשת?

ואגב לגבי רמי לוי - תבדוק מה קורה בסוף החבילה, יכול להיות שיש שם חיוב על חריגה ולא רק האטה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
למה לא להוריד פרקים של הסדרות החביבות עליך למחשב בבית, ולהעתיק לנייד שלך כשאתה בבית ואז לצפות בכיף בלי תלות בשום רשת?

ואגב לגבי רמי לוי - תבדוק מה קורה בסוף החבילה, יכול להיות שיש שם חיוב על חריגה ולא רק האטה.

יש אנשים שצריכים המון גלישה , חיילים , או מאבטחים , או אנשים שנמצאים במקום בלי אינטרנט וצריכים אותו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...