Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה הבדלה, לא צריכים אלא רוצים.

מיילים שהם דבר שצריכים לא לוקחים כלכך הרבה כמו סטרימינג שזה דבר שרוצים. אז תעשו מה שהציעו ותורידו הכל מראש בבית אם אין WIFI זמין.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תעשה הבדלה, לא צריכים אלא רוצים.

מיילים שהם דבר שצריכים לא לוקחים כלכך הרבה כמו סטרימינג שזה דבר שרוצים. אז תעשו מה שהציעו ותורידו הכל מראש בבית אם אין WIFI זמין.

חשבת אולי שלא בכל בסיס או עמדת שמירה אפשר לשבת עם מחשב נייד?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אף אחד לא דיבר על מחשב נייד.

בטלפון יש מספיק נפח אכסון לסרטים לכמה ימים.

ולדעתי עם כבל USB OTG ניתן גם לחבר דיסק און קי וכך גם מגבלת המקום בטלפון לא רלוונטית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
למה לא להוריד פרקים של הסדרות החביבות עליך למחשב בבית, ולהעתיק לנייד שלך כשאתה בבית ואז לצפות בכיף בלי תלות בשום רשת?

ואגב לגבי רמי לוי - תבדוק מה קורה בסוף החבילה, יכול להיות שיש שם חיוב על חריגה ולא רק האטה.

במקרה נפלת על חייל בודד ככה שהמושג בית לא רלוונטי :)

חוץ מזה, הסדרות שאני רואה הן סדרות שמתווספות במהלך השבוע. לדוגמא, בסופש אני לא יכול להוריד לטלפון את הפרק של כלבוטק שישודר בחמישי הבא.

פורסם
אף אחד לא דיבר על מחשב נייד.

בטלפון יש מספיק נפח אכסון לסרטים לכמה ימים.

ולדעתי עם כבל USB OTG ניתן גם לחבר דיסק און קי וכך גם מגבלת המקום בטלפון לא רלוונטית.

תלוי בטלפון , על הכבל הזה לא שמעתי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

האמת שזה נשמע לא טוב (בכללי) ולא טוב במיוחד בגלל שהסמלון שלך מציג חבל תלייה. אני מקווה שזה מקרי :|

פורסם

אם תסתכל מקרוב תראה שבקצה חבל התלייה יש פיית מילוי דלק, וזה אמור להיות סאטירי :) מעריך את הדאגה שלך, למרות שהבריאות הנפשית שלי תקינה :)

פורסם

חוץ מזה, הסדרות שאני רואה הן סדרות שמתווספות במהלך השבוע. לדוגמא, בסופש אני לא יכול להוריד לטלפון את הפרק של כלבוטק שישודר בחמישי הבא.

...אבל אין שום בעיה להוריד את הפרק ששודר ביום חמישי האחרון.

אז תהיה בפיגור של כמה ימים. נו.

ולגבי בית - וואלה באמת לא חשבתי על המקרה הזה.

אתה גר במגורים בבסיס?

אין לך שם חיבור אינטרנט נורמלי?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני חוזר בי ממה שאמרתי בקשר לגולן.

מסתבר שבהתחלה שייכו את הניתוקים הללו לתקלות אצלם, אבל בסוף הסתבר שחבילת הגלישה ״ללא הגבלה שלהם״ מגיעה עד 3 ג׳יגה *פיקס*. כלומר שאם עוברים, לכו חפשו...

כשהם עלו שאלתי אותם במפורש אם תהיה הגבלה. אמרו שלא. מסתבר שכולן נוכלים בארץ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אמורים? לא יודע. בפועל האינטרנט מת לגמרי. אם תנסה להתחבר בhotspot תקבל הודעת "no internet connection".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

משיטוט באינטרנט, פלאפון מציעה חבילה ב120 עם אותה קומבינה, והגבלה של 5 ג׳יגה. אבל הם מציעים להסיר את המגבלה תמורת 199 שקל ולתת לך החזר של 135.

זה גם יקר יותר, וזה גם פלאפון (נסיון מאוד עגום איתם).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הגשתי תלונה למועצה להגנת הצרכן. לא תולה בזה הרבה, אבל אולי הפארסה הזו תיפסק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לטובת המתעניינים:

בסלקום, חבילה ללא הגבלה עם 5GB עולה 160 שקל. תוספת של חבילה ללא הגבלה, אחרי שנה (כשל מיני הנחות לקוח חדש / עיניים יפות / אני מכיר את סבתא שלך נגמרות) המחיר הוא 216 שקלים. שאלתי את הנציג והוא אמר "תגלוש גם 30 גיגה אם אתה רוצה" (ווידאתי שאין האטה).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה על התגובה אבל הייתי 6 שנים בסלקום. מעדיף לטבול באמבטיה חמה של זפת ואז להשתכשך קצת בנוצות מאשר לתת להם עוד שקל.

השיטות חיוב-זיכוי האלה עובדות יופי עד שמישהו "בטעות" שוכח לזכות אותך, או מוסיף לך ביטוח חיים לחשבונית, ואז אתה מגלה חשבונית של ארבע ספרות וחושב לעצמך באילו חטאים חטאת בחייך שזה מגיע לך.

• תוכן חדש...