Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי את המערכת הנ"ל (דאבל דין ,מסך מגע 7 ) ,ולאחרונה מסך המגע הפסיק להגיב בתחילה חצי מסך ועכשיו כל המסך . יש איזו דרך לסדר את התקלה הזו כי כרגע המערכת לא שווה הרבה - פשוט אי אפשר לעשות איתה כלום והיא ממש יקרה .

אשמח לעזרה או הכוונה...

פורסם

לפי מה ששמעתי היום מחבר שעובד עם היבואן היה ל N10 סידרה עם תקלה במסך

תבדוק מול היבואן מה ניתן לעשות (ניפון אירופה ישראל)

מומחה

פורסם

גם לי היתה אותה בעיה, אכן מדובר בסדרה עם תקלת ייצור במסך.

לי הוחלף מכשיר במכשיר שנטען שהוא חדש אך למעשה היה מחודש (היבואן מתקן את המכשירים התקולים ומחזיר אותם לשוק) ולא היה בו RDS, לאחר שהתלוננתי הוחלף לי המכשיר שוב במכשיר שנטען שהוא חדש אך שוב היה משומש (מחודש) ולא עבד בו החיבור לאייפון, שוב הוחלף לי המכשיר (הפעם למכשיר חדש) וכעת הוא נתקע בכל כמה דקות בעת ניווט....

לאחר דין ודברים קשה הוצע לי עכשיו לפרק את המכשיר (הרביעי תוך פחות משנה) ולקבל את כספי בחזרה (המכשיר שלי נקנה עם רכב חדש והותקן על ידי מוסך היבואן).

בקיצור - הייתי ממליץ לך לוודא שלא מחליפים לך במכשיר מצ'וקמק (תוכל לראות זאת לפי מדבקות האחריות על המכשיר שניתן לראות שקולפו והוחזרו, ולפי הניילון על המסך שלא דומה לניילון במכשיר חדש ונראה כמו סלוטייפ שהדביקו)... ובאופן כללי לאחרים להתרחק מהמכשיר הזה....

בהצלחה....

• תוכן חדש...