Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי סוזוקי סוויפט שנת 94 במצב מצויין יחסית לשנה.

השבוע פתאום גיליתי שהאורות הגבוהים תקועים,

כלומר כאשר אני על אורות מעבר רגילים המנורה של האורות הגבוהים בלוח שעונים (בצבע כחול) דולקת וכך גם האורות.

כאשר אני מחליף לאורות גבוהים המנורה הכחולה בלוח שעונים עדיין נמצאת ולא משתנה אך בפנסים עצמם האורות הנמוכים כבים, יש איזה שינוי תזוזתי בפנסים (פחות אור) וכך הסקתי שהאורות הגבוהים תקועים לי.

מה הבעיה יכולה להיות? -לפי אשכול שנפתח פה בעבר עם בעיה דומה כתבו שיש כנראה בעיה בממסר אורות

מישהו יודע אולי איפה הוא נמצא ברכב ואיך אפשר לבדוק אם זאת הבעיה ?

חשוב לציין שהפנסים שלי מעולים בדקתי פיוזים בבית פיוזים והכל נראה תקין

תודה לעוזרים.

עובד? לא נוגעים

פורסם

היי ,

לא מכיר את הרכב , אבל חשבת אולי לשים קצת ספריי מגעים בחיבור ידית האורות למוט ההגה ? אולי יש שם מגע שאיכשהו "נדבק"

את ממסר האורות תאלץ לחפש או בספר רכב או בתרשים חשמל של הרכב אני אישית לא מכיר , מצטער .

עפר .

פורסם

עפר

אני לילה שלם מחפש ברשת תרשים או מפרט של הרכב כדי לדעת איפה הממסר של האורות והבנתי שיש ממסר אורות גבוהים

וממסר אורות רגילים

אני לא בא מהתחום אבל יש לי ידע כללי ואבא שלי היה חשמלאי רכב לפני המון שנים הוא גם חושב שזה ממסר

אתה מכיר איפשהו ברשת שאני אוכל למצוא תרשים של סוזוקי ?

מה הסיכוי שהלכה ידית אם יש באותה ידיד את כל האלמנטים פועלים תקין(איתות,הבהוב אורות גבוהים ,מעבר לאורות חניה)?

תודה מראש

עובד? לא נוגעים

פורסם

שלום, האבחנה שלך נראית הגיונית.

אצלך במצב של האור הנמוך שניהם דולקים - גם הנמוך וגם הגבוה.

לא מומלץ לנסוע במצב זה, כי מעבר לסנוור נהגים אחרים אתה מטגן את את הקונקטור של הנורה ואת בית הנורה, שלא בנויים לעמוד בעומס חום כפול.

במצב של האור הגבוה הנמוך כבה ורק הגבוה דולק.

אני חושב שיש לי סכמות חשמליות של הסוויפט, שהורדתי בתקופה שהייתה לי אחת כזאות. אם יש לי, אני אעלה בערב.

*בקשה קטנה- לא לכתוב הודעות שלמות בפונט מוגדל (ערכתי בהודעה הראשונה).

פורסם

תודה רבה בוקי מחכה בקוצר ....

לפי מה שתיארתי זה ידית או רק ממסר(ריליי)?

אני חייב לסוע היום למקום מסויים חייב חייב חייב

יש אופציה זמנית לנתק שם איזה כבל כדי לבודד את הגבוהים בנתים?

שוב תודה

עובד? לא נוגעים

פורסם

איזה באסה ידית אורות זה ים כסף באסה רצח.

בידית של ההורים של חברה שלך הייתה תגובה אחרת?

כי אצלי אני יכול לעשות הכל חוץ מלהוריד את האורות הגבוהים.

אני מאותת יש אורות חניה אני יכול להבהב עם האור הגבוה אבל הגבוהים תקועים ... :(

עובד? לא נוגעים

פורסם

בוקי תודה רבה על ההשקעה

אז לפי מה שהבנתי ולפי התייעצות עם אבא שלי מדובר בידית והלך עלי ...(מאיפה אני ישיג ידית עכשיו)

אני מקווה היום לשים לזה סוף...:(

רכבים זה מכה למרות שהסוויפט שלי עושה חייל תודה לכל מי שעזר

אחלה פורום !

שיהיה שבת שלום :)

עובד? לא נוגעים

פורסם

לדעתי, אם משחק וניענוע של הידית לא גורם לבעיה להופיע ולהיעלם לסירוגין, אז לא מדובר בניקוי מגעים, אלא משהו נשבר שם.

פורסם

ברגעים אלו בדרכי למוסך של מישהו שאני מכיר .... הוא יפתור לי את הבעיה בדרך הטובה ביותר בלי ערבובים של מוסכניקים

מבטיח לעדכן מה הייתה הבעיה

אני נוטה לחשוב שזה הידית כי אין ריליי למרות שיש מצב שזה קצר חשמלי לפי מה שאבא שלי אומר,

אבל מוזר שבידית הכל עובד תקין לגמרה חוץ מזה שהגבוהים לא משתחררים

עוד משהו מוזר ששמתי לב אליו אתמול שאני משחרר לגבוהים ואני מדליק פנסי ערפל המנורה נדלקת וכשאני על אורות רגילים

המנורה על הכפתור של הפנסי ערפל כבויה בגלל זה אני נוטה לחשוב שזה קצר יותר מאשר הצרה הזאת שנקראת ידית

שרק אלוהים יעזור לי למצוא אחת כזאת מפירוק ...

שיהיה לי בהצלחה וכמו שאמרתי מבטיח לעדכן ...

עובד? לא נוגעים

פורסם

אחרי יום שלם במוסך (היו עוד כמה בעיות קלות ברכב שסודרו)

יש בעיה כנראה בידית יש קצר כנראה ביחידה של הידית עצמה ,ולצערי הרב נדיר להשיג מפירוק מישהו מכיר מקום באיזור רמלה ראשון

ששם סבירות גבוה למצוא חלקים לסוזוקי 94?

ואחרי שמצאתי ידית זה סיפור להחליף אותה בעצמי ?

עובד? לא נוגעים

פורסם

נסה כמו שהעלו כאן לפני לפרק והשתמש בספריי מגעים, לרוב זה עוזר ובמידה ואתה מבין טוב בחשמל אולי תוכל לפתור גם קצר שנוצר במעגל הפנימי של ידית האורות אם אינך מבין התייעץ עם חשמלאי אני לא מאמין שהוא יבקש ממך תשלום על כך, בכל אופן זה שווה את העזרה הראשונה, לא עזר תמיד תוכל לחפש בחלפים יד שניה ידית אורות כמו שלך אינני מאמין שהוא יגבה ממך סכום עתק על זה.

בהצלחה.

פורסם

הי אנשים ,

לאחר בירור עם כמה חשמלאי רכב כנראה שמדובר בידית.אף אחד לא רוצה להבטיח במאה אחוז

החלטתי לקנות ידית ,אבל ידית אורות שנת 94 אין בשום מקום שום פירוק באיזור לוד רמלה אזור חולון לא מחזיקים

למישהו יש רעיון איפה אפשר להשיג ובאיזה מחיר?

בנוסף באמצע נסיעה עלה לי עשן מהלוח של הידית ויש איזור חום של שרוף שם (רציתי יש לי קישור לתמונה שצילמתי משם אבל אי אפשר להעלות פה בפורום) האם אפשר להציל את הידית הזאת ? כי היא נראית חדשה

עובד? לא נוגעים

• תוכן חדש...