Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם : דאבל דין primer dvm8000gps

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב שמותקן בוא כבר דאבל דין primer dvm8000gps

ויש מספר בעיות :

1) שמתי דיסק DVD מקורי( בפורמט שצריך לפעול עליו וגם פועל בדאבל דין של חבר) אצלי רק שומעים בלי תמונה

2)לא מצליח לעבור בין תיקיות בדיסק MP3

3) מותקן בוא גי פי אס ולא פועל (גם ששמתי כרטיס זיכרון עם IGO מקורי מהעבודה שלי לא פעל וכתב לי הודעה "לא נמצאו מפות" שבעצם יש מפות מותקנות

(חיפשתי מדריך באינטרנט ולא מצאתי כלום )

אשמח מאוד עם תעזרו לי !!

בתודה מראש!

פורסם

קודם כל תחדש גבר.

1. הסיבה שכנראה את לא רואה ורק שומע את הסרט היא כנראה טעות בהתקנה שלא חיברו חוט מסויים למינוס. תנסה בכל מקרה לעמוד בחניה להרים את הבלם יד ולראות אם זה עובד.

2. בזה אני לא יכול לעזור לך בלי לראות בדיוק את המסך.

3. לגבי הניווט לא מספיק שהבאת כרטיס ניווט של i go , אתה צריך כרטיס ניווט שמיועד לפרימייר שלך. אולי בi go יוכלו לעזור לך עם זה.

מקווה בעזרתי.

פורסם

אז כנראה שלא חיברו בכלל את החוט הזה. הוא אמור לקבל מינוס בשביל שתוכל לראות סרטים תוך כדי נסיעה.

פורסם

פירקתי הכל החוט מחובר למינוס אחרי reset למכשיר אני רואה וידיאו מצליח להעביר בין תיקיות

התקנתי מצלמה אבל היא לא פועלת שאני ברוורס יש לי מסך כחול שבצד שמאל למעלה כתוב "car"

• תוכן חדש...