Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלוח המחוונים של הרנו שלי (מגאן II 2007 EX) נעלמה תצוגת ה-LCD לפתע (עד עתה פעלה ללא בעית ניגודיות, קונטרסט) .

נראה שהתאורה האחורית של התצוגה פועלת (מצורפת תמונה).

מישהו מכיר את התופעה?

IMG_20121201_202348.jpg

פורסם

גם לי היית אותה בעייה במגאן,תן מכה על הלוח שעונים והכל יסתדר,מנסיון....

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
בדקת פיוזים? :roll:

בדקתי, הפיוזים תקינים. אבל השעון התאפס ואין לי אפשרות לכוון אותו ללא התצוגה בלוח המחוונים :roll:

יש חשמל לתאורה האחורית של התצוגה, וגם נראה לי הגיוני שהאלקטרוניקה שמאחורי ה-LCD מקבלת את אותו מקור מתח.

פורסם

היה דפקט כזה במגאן 2 2004-2006 (עם הלדים) שההלחמה של התצוגה התרככה עם השנים, והיה צריך להחליפה.

מחיר קרסו לתיקון היה סדר גודל של 1000 שח

פורסם

אתמול במקרה נגעתי בתצוגה עם היד והיא חזרה לפעול!

כנראה באמת מגע רופף, למזלי לחיצה קלה וזה חוזר ולפחות כרגע נשאר.

• תוכן חדש...