Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מאזדה 3 שנת 2005

2 ליטר

יש לי נעילת חלונות אוטומטית ברכב כרגע החלון האחורי הימני לא עולה אוטומטי

הסימפטומים הנוספים:

1. משליטת הנהג החלון אינו עולה (האחורי הימני)

2. ממפסק החלון עצמו(הימני האחורי), החלון כן עולה ויורד אבל כשעולה הוא בעצם "לא יודע" מתיי לעצור ומשמיע קליקים כשמגיע למעלה

אני ממש מנסה להמנע מלהגיע למוסך יש לי ידע טכני ואם מדובר בחלק או במפסק חדש שאוכל להזמין מאיבי ולהחליף זה יהיה מעולה

תודה על העזרה שיהיה לנו שבוע רגוע ונעים

פורסם

חבל על כל ההקפצות.

הפתרון היחיד הוא מה שבלאק כאוס רשם לך.

(אגב-זה מבוצע ממתג החלון עצמו ולא מבקרת הנהג).

אין לך מה להחליף חלקים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
חבל על כל ההקפצות.

הפתרון היחיד הוא מה שבלאק כאוס רשם לך.

(אגב-זה מבוצע ממתג החלון עצמו ולא מבקרת הנהג).

אין לך מה להחליף חלקים.

מקפיץ (בצחוק!)

אני אמרתי שביצעתי את זה ועדין יש את הבעייה ובחלונות האחרים זה לא קורה גם כשהם מנותקים מהלמידה של המחשב רכב

זה לא הפתרון נשמה

פורסם

אם הקפצת כ״כ הרבה פעמים ויש הרבה צפיות ואין תשובה, וניסית את הפתרון שלי אז כנראה שאין לאף אחד מושג מה יכולה להיות הבעיה והכניסה למוסך בלתי נמנעת.

ד״א שים לב שצריך ללחוץ כ-3 שניות אחרי הפתיחה והסגירה, קצת יותר יגרום לביטול הפעולה.

צריך גם לסגור את החלון עד הסוף וגם לפתוח עד הסוף.

אולי תתאר לנו את הפעולות שאתה עושה בדיוק? ומאיזה מתג.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
אם הקפצת כ״כ הרבה פעמים ויש הרבה צפיות ואין תשובה, וניסית את הפתרון שלי אז כנראה שאין לאף אחד מושג מה יכולה להיות הבעיה והכניסה למוסך בלתי נמנעת.

ד״א שים לב שצריך ללחוץ כ-3 שניות אחרי הפתיחה והסגירה, קצת יותר יגרום לביטול הפעולה.

צריך גם לסגור את החלון עד הסוף וגם לפתוח עד הסוף.

אולי תתאר לנו את הפעולות שאתה עושה בדיוק? ומאיזה מתג.

בחלונות האחרים אכן ככה התהליך ואני מכיר אותו מהיום הראשון שקניתי את הרכב

בחלון הספציפי הזה כשהוא מגיע למעלה הוא לא נעצר אלא ממשיך להרים ויש קול של גלגל שיניים שמתפספס

פורסם
בחלונות האחרים אכן ככה התהליך ואני מכיר אותו מהיום הראשון שקניתי את הרכב

בחלון הספציפי הזה כשהוא מגיע למעלה הוא לא נעצר אלא ממשיך להרים ויש קול של גלגל שיניים שמתפספס

ייתכן שישנה בעיה במנוע עצמו.

לא כל-כך הבנתי מה הסיפור. יש לי שאלה:

האם ישנם מרימי חלונות?

יתכן וכל הסיבוך הוא במרימי חלונות. תענה לי ונתקדם

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אז נשמע כאילו יש תקלה באחד החלקים במנגנון של החלון, יכול להיות כמו שאתה אומר חלק כמו גלגל שיניים שמחליק בעת שמפעילים עליו כמו סגירת החלון עד הסוף ואז בעצם המחשב חושב שהחלון ממשיך תמיד לעלות ולא יכול לאמוד איפה הסוף שלו.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

במאזדה 3 יש מחלה של גלגלי שיניים שנשברים לא חייב להחליף מנוע יש מקומות שמשפצים את המנוע ,השיפוץ הוא מאוד פשוט זה פירוק של 3 ברגים של המנוע והחלפה של גלגל השיניים. עבודה של גג חצי שעה

מומחה

פורסם

מנסיון בתקלה דומה. הלך המנוע של החלון.

כל זגג רכב פשוט יכול להחליף את זה בכמה דקות. העלות נעה בין 300-350 ש"ח כולל עבודה והרכבה.

לאחר מכן תבצע תיכנות של המערכת כמו שאמרו לך כאן

Mazda 3 2004

• תוכן חדש...