Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד מחשבה שעלתה בי בנושא הדת, היהדות למשל.

אם הייתי מאמין באלוהים, כלומר באמת חושב שיש איזה יצור קסום שמרחף מעלי, שיצר אותי, שומע את מחשבותי, יודע מה אני עושה בכל רגע נתון, קובע את גורלי, מכתיב לי חוקים, מחליט אם אלך לגן עדן או גהנום, מעניש אותי אם הייתי רע ומתגמל עם הייתי טוב (בעיינו) הייתי מקדיש את כל חיי בשבילו.

אני לא מבין אותכם, אתם שמאמינים באלוהים בעל תכונות קוסמיות שאת חלקן מניתי ובוחרים רק להאמין ולא להקדיש ליצור המופלא הזה את כל כולכם.

קבינימט, הוא יצר אותך, בזכותו האנושות קיימת! הוא יודע מה אתה עושה בכל רגע נתון, הוא רואה אותך מאונן, לא תשתעבד לו?

כנראה שלא, מכיוון שרוב האנשים סתם בוחרים "להאמין באלוהים" אבל לא מקיימים את כל מצוותיו.

מסקנתי מהסוגיה, רוב האנשים לא באמת מאמינים באלוהים, הם פשוט עוד לא יודעים את זה.

אבל אין סט מוגדר של מצוות. הרי קימים מצבים רבים שבהם לא ברור האם לקים מצוה, איזה מצוה (אם 2 סותרות ביניהם) ועוד. מדוע האשכנזים נמנעים מקטניות בפסח והספרדים לא? מדוע יהודים ביפן לא בטוחים מתי שבת? ואין סוף לבעיות ההלכתיות.

ולפעמים זה מצחיק: הרב עובדיה השיב לשאלה ופסק כי אין לחטט באף בשבת , אבל יש הסוברים אחרת.

יהודה

פורסם

5 א"ג שלי פלוס מע"מ:

לחלל שבת כדי לחזור הביתה או לארוס זה לא בסדר, אבל להנחית את עצמך על אנשים זרים זה כן בסדר? כנראה שאני לא מבין כלום בעולם הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
במיוחד בשבילכם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4314524,00.html

אין שום קשר לדת. מטומטמים יש גם אצל החילונים.

לפחות נראה לי.

אני לא מבין, אתה מביא לינק שבו איש דת מסביר שכל ההתנהלות הזו של הבחורה והמשפחה להימנע מחילול שבת היה מוטעה ואתה מדבר על חילונים?

והנה ההסבר מהגדול מכולם עד כמה דת זה דבר "חכם". בלי שום קשר לדתי או חילוני, מבחינת ההיגיון והשכל הישר הוא צודק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מה הגזענות הזו עכשיו?

הבחורה מטומטמת כמו נעל, גם בתור חילוניה וגם בתור דתייה היא תישאר מטומטמת.

למה נראה פה למישהו שרק דתי היה נוהג ככה?

לא צריך לחפש את הציבור הזה בפינצטה. לא חסרים חילוניים שבגללם מדינה שלמה עמדה על הרגליים לשווא.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הייתי ממהר לחלק תויות "מטומטם", מכיוון שמדובר במתיחה שרצה בפייסבוק :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה הקשר לדת?

זה הכי קשור בעולם. ולמי שלא מבין תקשר יש בעיה חמורה במוח.

בגלל צורת הלימוד. וקו מחשבה שחילול שבת יגרום למוות / טומעה/ מה שעולה לכם לראש. זה אסון ונורא.

המטומטמת (ואין מילה אחרת). לא חשבה לצלצל.

וגרמה למדינה שלמה לחפש אותה.

ואני מבטיח שזה יקרה בעתיד שוב . (כי הם לא לומדים כלום) סתומים כמו פקק שעם.

ולכן הרעיון של לצלצל / סמס. לא עלה לה למאית השניה לראש.

אז להגיד שזה לא קשור לדת.

זה פשוט טפשות. כי זה הבסיס של הדת. שמירת שבת . (אגב היא שמרה שבת. ) מאות שוטרים לא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני מוכן להתערב עם כל אחד כאן שאיפה שהוא במעלה העץ המשפחתי שלה היו נישואים בתוך המשפחה.

גם אצלי היו, יש׳ך בעיה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מוכן להתערב עם כל אחד כאן שאיפה שהוא במעלה העץ המשפחתי שלה היו נישואים בתוך המשפחה.

האמת שזו תופעה שכיחה בעדות מסויימות :-D

Gn'f'R

פורסם
אם זה היה מעניין אותו, כנראה שהיה שואל בצורה מכובדת. אבל ככל הנראה זו לא המטרה של הת'רד הזה...

:mm_yeah:

הקשר בין הסיפור של המטומטמת הזו לבין הדת קשור כמו הסיפור של לשבת על גור קיפודים בשבת. אך זה לא מונע ממטומטמים לשלוח את הודעת הספאם התורנית ל18 חברים בוואצאפ "כי ממחר זה מתנתק".

העיקר שיש עוד הזדמנות להדביק -בצורה אובססיבית- בפעם המיליון עוד חמשה-שה לינקים לג'ורג' קארלין, גם כשמדברים על גידול חסה בשטחים, או על ניתוח להגדלת הפין. שילובים של בורות וטפשות תמיד היו מסוכנים.

*הכותב זולל שרצים לתיאבון ביום כיפור.

פורסם

צודק, אין שום קשר כאן לדת. אם האמונה העיוורת והפאנטית שלה בזקן הקשיש "הקדוש" למעלה איפה שהוא לא הייתה חוסמת לה את ההיגיון והשכל הישר אז הכל היה יכול להימנע בפאקינג שיחת טלפון אחת קטנה.

אבל בגלל האגואיסטיות שלה שהרי היא לא רצתה לחלל שבת וחשבה רק על עצמה ולא על ההשלכות של המעשה הזה מאות שוטרים, אנשי תקשורת, עובדי חברות הסלולרי ומי עוד נאלצו לחלל שבת. באמת מחשבה נכונה.

אפילו אחותי שהיא דתייה (מסורתית) אמרה שזה היה מעשה טיפשי.

אבל בסדר, תמשיך לתת חסינות אוטומטית לכל מי שעושה שטויות בחסות הדת. זה בסדר. כבר רגילים לזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אבל בסדר, תמשיך לתת חסינות אוטומטית לכל מי שעושה שטויות בחסות הדת. זה בסדר. כבר רגילים לזה.

אתה בא מבית דתי\מסורתי?

פורסם
צודק, אין שום קשר כאן לדת. אם האמונה העיוורת והפאנטית שלה בזקן הקשיש "הקדוש" למעלה איפה שהוא לא הייתה חוסמת לה את ההיגיון והשכל הישר אז הכל היה יכול להימנע בפאקינג שיחת טלפון אחת קטנה.

אבל בגלל האגואיסטיות שלה שהרי היא לא רצתה לחלל שבת וחשבה רק על עצמה ולא על ההשלכות של המעשה הזה מאות שוטרים, אנשי תקשורת, עובדי חברות הסלולרי ומי עוד נאלצו לחלל שבת. באמת מחשבה נכונה.

אני מנסה להבין מה אתה רוצה ובאמת לא מצליח.

אתה כותב שהיא לא בסדר ולא נכון , מביא דוגמה מאחותך שגם אומרת שזה לא בסדר ולא ונכון, אומרים לך שזה לא נכון גם מבחינה דתית ועדיין אתה מקשר את זה לדת?

אם מחר תשאל שוטר איך להגיע לתל אביב ובסוף תיסע לחיפה, מי אשם? לפי ההגיון שלך, המשטרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שזה ברור מאד מה הוא רוצה. חבל שהוא משתמש בפורום הנהדר הזה כדי לנסות להשיג את זה.:?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...