Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע במשך סוף השבוע היה חשש לחייה של אשה בת 20, צעירה שומרת שבת שהייתה צריכה להגיע למזכרת בתיה ולא הגיעה. בקיצור, מאות שוטרים ומתנדבים, כולל מסוקי משטרה (יותר מאחד) חיפשו אחרי האישה.

היא יצאה ביום שישי מנתניה בשעה 3 והייתה צריכה להגיע למזכרת בתיה. המרחק בין שני המקומות הוא 70 ק"מ. השבת נכנסה בשעה 4 או 4 וחצי . היא יצאה ביום שישי אחר הצהריים כאשר יש עדיין תנועה. איך בדיוק היא תכננה להגיע לפני השבת?

מה שהכי מעצבן אותי בכל הסיפור, בגלל שהיא לא רצתה לחלל את השבת וגם לא המשפחה שלה היא לא יכלה להודיע להם שהיא בסדר גמור והם לא יכלו גם לדעת. כך נוצר מצב שבכדי שמשפחה סוציומטית אחת לא תחלל שבת, מאות שוטרים נאלצו לחלל את השבת ואם זה לא מספיק הם נלצו להיות הרחק מהמשפחות שלהם. כאמור הכל בגלל טימטום, אגואיסטיות וסוציומטיות של משפחה אחת.

שלא נדבר על עשרות אלפי השקלים שעלה עבור כל השעות שהמסוקים היו באויר.

חס וחלילה שלא תבינו נכון, אני שמח שהיא בריאה אבל רבאק, תרימי טלפון ותודיעי שאת בסדר. מה כבר קשה בזה?

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/419/332.html?hp=54&cat=874&loc=4

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה טימטום של בחורה ולא של דת.

היא יכלה לעמוד למטה ולעצור שוטר שיודיע לתחנה בלי שהיא או משפחתה יחללו שבת.

זו גם לא בעייה בדרך עוד להרים טלפון ולעדכן לפני כניסת השבת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וכל המטומטמים שמגישים תלונות סרק כנגד השכנים שלהם שיש להם ילדים קטנים שעושים רעש? .אנחנו חיים במדינה שבה מה שמעניין את הפרט זה הוא עצמו ולא אף אחד אחר מלבדו.לפי דעתי במקרה של הבחורה דנן ,צריך לתבוע אותה על העלויות הכספיות שגרמה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

חס וחלילה שלא תבינו נכון, אני שמח שהיא בריאה אבל רבאק, תרימי טלפון ותודיעי שאת בסדר. מה כבר קשה בזה?

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/419/332.html?hp=54&cat=874&loc=4

זה לא היה עוזר , אולי הם לא היו עונים לטלפון.

סיפור קטן:

יצאתי בעבר עם בחורה מבית מסורתי , ואני לא הייתי מודע כל כך לעינייני ה "אסור\מותר" הקיימים בדת,

בכל אופן היה זה חג כלשהו ורציתי להפגש איתה אז התקשרתי,

אביה ענה לטלפון :

" הלו??? "(מודאג)

"אהלן דני ! חג שמח ! , XXX בבית ? "

"(שתיקה) , כן חכה שנייה"

מאוחר יותר כשנפגשנו היא הסבירה לי שלא הייתי צריך להתקשר כי זה היה ערב חג,

רציתי לקבור את עצמי באדמה, אבל אז שאלתי מדוע אם כך אביה ענה לטלפון ?

"כי יכול להיות שמדובר במקרה חירום" ענתה לי.

לכן , יש את הכלל ויש את הפרט.

Gn'f'R

פורסם

עוד מחשבה שעלתה בי בנושא הדת, היהדות למשל.

אם הייתי מאמין באלוהים, כלומר באמת חושב שיש איזה יצור קסום שמרחף מעלי, שיצר אותי, שומע את מחשבותי, יודע מה אני עושה בכל רגע נתון, קובע את גורלי, מכתיב לי חוקים, מחליט אם אלך לגן עדן או גהנום, מעניש אותי אם הייתי רע ומתגמל עם הייתי טוב (בעיינו) הייתי מקדיש את כל חיי בשבילו.

אני לא מבין אותכם, אתם שמאמינים באלוהים בעל תכונות קוסמיות שאת חלקן מניתי ובוחרים רק להאמין ולא להקדיש ליצור המופלא הזה את כל כולכם.

קבינימט, הוא יצר אותך, בזכותו האנושות קיימת! הוא יודע מה אתה עושה בכל רגע נתון, הוא רואה אותך מאונן, לא תשתעבד לו?

כנראה שלא, מכיוון שרוב האנשים סתם בוחרים "להאמין באלוהים" אבל לא מקיימים את כל מצוותיו.

מסקנתי מהסוגיה, רוב האנשים לא באמת מאמינים באלוהים, הם פשוט עוד לא יודעים את זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
וכל המטומטמים שמגישים תלונות סרק כנגד השכנים שלהם שיש להם ילדים קטנים שעושים רעש? .אנחנו חיים במדינה שבה מה שמעניין את הפרט זה הוא עצמו ולא אף אחד אחר מלבדו.לפי דעתי במקרה של הבחורה דנן ,צריך לתבוע אותה על העלויות הכספיות שגרמה.

אתה צודק בהחלט. שחייבו אותה מילא, אם זו הייתה סיבה אחרת, נגיד היא נתקעה באמצע שום מקום, בלי טלפון ובלי אפשרות להודיע לאף אחד ושרדה במשך יום אחד על חבילת שוקולד פרה, וואלה הייתי אומר כל הכבוד שמצאו אותה ושמח שהיא בריאה ושלמה.

אבל רבאק, שיחת טלפון אחת.

תן לי לתת לך דוגמה. נניח שמחר חבורת בני בליעל מציתה לך את האוטו. מישהו מזעיק את שירותי הכבאות. סמי הכבאי מגיע ומצליח להציל את כל השכונה מהרכב שיכול היה להתפוצץ. אתה יודע שאחרי כמה ימים אתה תקבל חשבון משרות הכבאות על כך שהם שלחו כבאית בכדי לכבות את השריפה? אפילו אם לא אתה הזעקת אותם ואפילו אם לא נשאר כלום מהרכב. אבל בעצם למה אנחנו מדברים רק על רכב? גם אם חס וחלילה הבית של מישהו עלה באש רשות הכבאות תשלח לו חשבון על פעולת הכיבוי. למה? איגוד הכבאות הוא גוף פרטי. כל מספר ערים כביכול מתאגדות ומקימות אגף כבאות. לכן זה נקרא איגוד הכבאות. אין שום קשר בין תחנה בקריית שמונה לבין תחנה בתל אביב. ככה אני הבנתי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אתה לא מעודכן.

מערך הכבאות עבר תחת קורת גג של משרד לביטחון פנים (ביחד עם המשטרה והשב"ס).

http://mops.gov.il/SAFETYANDEMERGENCY/NATIONALFIRESERVICES/Pages/default.aspx

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עוד מחשבה שעלתה בי בנושא הדת, היהדות למשל.

אם הייתי מאמין באלוהים, כלומר באמת חושב שיש איזה יצור קסום שמרחף מעלי, שיצר אותי, שומע את מחשבותי, יודע מה אני עושה בכל רגע נתון, קובע את גורלי, מכתיב לי חוקים, מחליט אם אלך לגן עדן או גהנום הייתי מקדיש את כל חיי בשבילו.

אני לא מבין אותכם, אתם שמאמינים באלוהים בעל תכונות קוסמיות שאת חלקן מניתי ובוחרים רק להאמין ולא להקדיש ליצור המופלא הזה את כל כולכם.

קבינימט, הוא יצר אותך, בזכותו האנושות קיימת! הוא יודע מה אתה עושה בכל רגע נתון, הוא רואה אותך מאונן, לא תשתעבד לו?

כנראה שלא, מכיוון שרוב האנשים סתם בוחרים "להאמין באלוהים" אבל לא מקיימים את כל מצוותיו.

מסקנתי מהסוגיה, רוב האנשים לא באמת מאמינים באלוהים, הם פשוט עוד לא יודעים את זה.

צודק בהחלט, אין עונש יותר גרוע להורה מאשר לקבור את הילד שלו. אין עונש יותר גרוע למומחה, לאחד המומחים בישראל למחלות סרטן לגלות שהבת שלו חולה במחלת סרטן סופנית ולמרות כל הידע והמומחיות שלו הוא לא יכול לעשות פסיק בכדי להציל אותה. ואם זה לא גרוע עדיין אז אין יותר גרוע מזה שהוא היה צריך לעזור לה לסיים את חייה בצורה מכובדת נטולת כאבים ואחר כך ליטול את חייו. לפי דעתי, זהו אחד המקרים שאפשר לומר שהבן אדם מת פעמיים.

שלא נחשוב לרגע כמה ידע וניסיון אבדו למערכת הרפואה בגלל זה, כמה אנשים הוא יכל עוד להציל בעזרת הידע והניסיון שלו.

וואלה, האל "הטוב" אוכל פוקפורן ונהנה מסרטי הדרמה שהוא יוצר לנו כאן.

פורסם
אתה לא מעודכן.

מערך הכבאות עבר תחת קורת גג של משרד לביטחון פנים (ביחד עם המשטרה והשב"ס).

http://mops.gov.il/SAFETYANDEMERGENCY/NATIONALFIRESERVICES/Pages/default.aspx

אתה צודק בהחלט, שניים מבני משפחתי הם כבאים.

פורסם
צודק בהחלט, אין עונש יותר גרוע להורה מאשר לקבור את הילד שלו. אין עונש יותר גרוע למומחה, לאחד המומחים בישראל למחלות סרטן לגלות שהבת שלו חולה במחלת סרטן סופנית ולמרות כל הידע והמומחיות שלו הוא לא יכול לעשות פסיק בכדי להציל אותה. ואם זה לא גרוע עדיין אז אין יותר גרוע מזה שהוא היה צריך לעזור לך לסיים את חייה בצורה מכובדת נטולת כאבים ואחר כך ליטול את חייו. לפי דעתי, זהו אחד המקרים שאפשר לומר שהבן אדם מת פעמיים.

שלא נחשוב לרגע כמה ידע וניסיון אבדו למערכת הרפואה בגלל זה, כמה אנשים הוא יכל עוד להציל בעזרת הידע והניסיון שלו.

וואלה, האל "הטוב" אוכל פוקפורן ונהנה מסרטי הדרמה שהוא יוצר לנו כאן.

גם על זה יש לי מה להגיד.

אנשים חושבים שהם מעניינים את התחת של אלוהים, על כל שטות "בעזרת השם", קבינימט, זה אלוהים! יש לו דברים הרבה יותר חשובים לעשות מאשר לעזור לך למצוא שידוך, לעבור טסט או לצאת מהמינוס שנה הבאה.

כולם מזיינים לו את השכל ואני חושב שיש גבול לכמה מקרים בו זמנית שהוא יכול לטפל בהם.

אם תשאלו אותי כנראה היה הרבה "בעזרת השם" בסוף שנות השלושים של המאה הקודמת, כנראה ככה "התפלקה" לו השואה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לפי מה שקראתי כל המשפחה חיללה שבת בשביל למצוא אותה. האשמה היחידה כאן היא הבחורה המטומטמת, שקצת לפני כניסת השבת לא עלה במוחה הזעיר הרעיון לשלוח SMS או להרים טלפון ולספר את מצבה.

בעצם קבלו תיקון, המשפחה כן אשמה. ההורים הגאונים שלה הם אלה שלימדו אותה שלחלל שבת זה הדבר הנורא מכל. הם כ"כ הפחידו אותה מזעמו של האל, שהם כנראה לא ממש הותירו לה ברירה... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה הקשר לשבת?

יש בחורות שלא עולה במוחן להתקשר או ליצור קשר או להראות סימן חיים

או סתם להודיע על עיכוב או סתם לפתוח את הפלאפון או סתם לעשות משהו,

לא משנה מה, מ-ש-ה-ו שמעיד על כך שהן לא נחטפו לאבו-דאבי במשך יומיים.

האם זה נשמע כמו ניסיון אמיתי מהחיים? HELL YEAH

:brickwall:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש קשר באבו אבוה, היא גם לא רצתה לחלל שבת, גם לא רצתה שהמשפחה שלה תצטרך לענות לטלפון וגם לא רצתה שהמשפחה החרדית שאצלה היא התארחה לא תחלל שבת לכן לא התקשרה מאצלם או מהפלפון שלה בזמן שהיא התארחה אצלם.

מה שעצוב שבפעם הבאה עלולים לא להתייחס לזה ברצינות הראויה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...