Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מנסה להבין מה אתה רוצה ובאמת לא מצליח.

אתה כותב שהיא לא בסדר ולא נכון , מביא דוגמה מאחותך שגם אומרת שזה לא בסדר ולא ונכון, אומרים לך שזה לא נכון גם מבחינה דתית ועדיין אתה מקשר את זה לדת?

אם מחר תשאל שוטר איך להגיע לתל אביב ובסוף תיסע לחיפה, מי אשם? לפי ההגיון שלך, המשטרה.

מה קרה? קשה לך להבין שיש אנשים שהדת חוסמת להם את הדבר שנקרא שכל והיגיון בריא?

זה לא שירשור אנטי דת כזה או אחר. זה שירשור שמראה עד לאיזה רמת טימטום (ובמקרה הזה נקרא לזה גם אגואיסטיות) הדת יכולה להביא אנשים.

הבחורה בכבודה ובעצמה אמרה שמה שמנע ממנה לעשות פאקינג שיחת טלפון אחת שהייתה עולה לה פחות משקל זה החשש והאי רצון לחלל את כבוד השבת הקדושה. אז אולי תבין שיש כאלה שהדת משבשת להם את אופן החשיבה?

אגב, אתה רוצה עוד דוגמה לאנשים אגואיסטים חסרי יכולת חשיבה שהדת טימטמה אותם ומדינת ישראל תשלם על זה בגדול לדורותיה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שזה ברור מאד מה הוא רוצה. חבל שהוא משתמש בפורום הנהדר הזה כדי לנסות להשיג את זה.:?

+1

קליפת המוח- נהיית פשוט בלתי נסבל .

כל הודעה שלך אתה מנסה להסביר כמה הדת מטומטת , שאין אלוהים וכו'.

תפסיק להציק ולהטיף לאנשים , כל אחד מאמין במה שהוא מאמין ועושה מה שבא לו למה אתה נכנס לאנשים לחיים ?!

זה פורום של מכוניות וסביב התחביב הזה התכנסנו ולא מעניין אותנו מי דתי,חילוני ,ערבי או דרוזי , אנחנו כאן בגלל האהבה שלנו למוטוריקה .

את החפירות תמשיך בדף "יהוה" בפייסבוק שם זה המקום של אנשים כמוך .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...