Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מצלמה..

veight
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק במה שאמרת על פריים,

אבל שתבין - כשאני מצלם מטוסים, אני לרוב יכול לעמוד רק במקום סטטי אחד, לא יכול לשנע את עצמי ממקום למקום במהירות (אלא במחיר של הפסד תמונה) ככה שבמקרה כזה אני חייב עדשת זום. מיקום המטוס משתנה במהירות, אפילו אם מדובר במטוס קל או דו מנועי קליל. כשלא נדבר על מטוס נוסעים אזרחי או על מטוס קרב זריז ביותר. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך תחביב מעניין. ממש פוטו צייד במובן מסויים. זה מזכיר לי דגם של מצלמה רוסית מסוג זניט שהייתה רובה צילום, למעשה מצלמה עם עצמית 300ממ וקת של רובה. דווקא עם פריים לצלם ממקום קבוע ולהמתין עד שמטרה תכנס לפריים זה ממש פוטו צייד. רק לא כדאי להתקרב עם זניט כזאת לבסיסים עם מטוסי קרב שם יכולים לחשוב שזה כלי נשק.

17277795.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נצל"ש.

גם אני מחפש מצלמה עד 3000 ש"ח.

המטרה העיקרית היא לצלם טיולים ודברים כללים באיכות גבוהה, ולא דברים מסובכים כמו חרקים או ספורט.

אני מתלבט בין שלושה דגמים בגדלים שונים.

סוני rx100 הקטנה, קנון g1x בינונית וקנון 550d גדולה מהאחרונות שנשארו במלאי לקרט.

יש לציין שאם תיבחר ה-550 כנראה שאשאר עם עדשת הקיט ולא ארכוש עדשות נוספות בעיקר בגלל המחיר היקר שיצא לזה.

אשמח לדעות לכאן או לכאן ואם יש אפשרויות עדיפות?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני חושב שכדאי לך לשקול מצלמה ללא ראי בסגנון סוני NEX. יש לה חיישן של DSLR אבל היא קטנה יותר ולכן נוח לקחת לטיולים. יש גם סדרת מצלמות מאוד נחמדות של אולימפוס מסדרה PEN.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה.

ראיתי את הקטגוריה החדשה של מצלמות ללא מראה, קטנות עם חיישן גדול ואיכות גבוהה ועדשות מתחלפות.

סוני NEX-5 נראית כמו אפשרות טובה.

יצא לי להחזיק השבוע ניקון D3200 שהיא DSLR אבל קטנה ומרגישה מצויין ביד, מבחינת אחיזה והשימוש בעינית האופטית אני חושב שזה גם יתרון כלשהו ביחס למל"מ.

הכיוון הוא או הניקון הזאת או מל"מ כנראה של סוני.

בתחום הזה כדאי להוסיף כסף ולרכוש מצלמה עם אחריות ארוכה יותר של היבואן הרשמי (קרט, הדר וכו'...)

או ללכת על המחיר הזול יותר עם אחריות קצרה של החנויות או היבואנים המקבילים ?

המצלמות עצמן אותו דבר בדיוק ?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ביבוא המקביל תוכל לרכוש בזול הארכת אחריות של Mack.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...