Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אני אומר? שלא תחזור לחנות הזאת יותר.

מצדיק אותך בהחלט!

לא יודע לאיזו חנות הופנת ואיך הגעת לשם, בכל אופן זאת טעות מוחלטת מצידו לומר לך דבר כמו שהוא אמר לך, אפשר לשמוע "נקי" אחרי 80RMS, כל מגבר איכותי באמת מוציא ככה או ככה100RMS, ויש לך כיוון נוסף כמו שציינו כאן שנקרא GAIN, אין לזה מדד מדויק ואני לא יודע מאיפה הביאו לך את הקטע הזה עם ה-80RMS אולי ניסו לחרטט אותך שתרכוש אותו, בכל אופן הJBL סבבה של מגבר אבל לומר את האמת אני לא מכיר אותו עם סאב ה-Kicker למרות שאני מאמין שלא יאכזב.

תוכל לקרוא שרשורים קודמים שלי בנושא, העלתי כבר נושא דומה בעבר, לבת דודה שלי יש את הסאב הזה עם מגבר של rockford r 3004 ושומעים אצלה מצוין, המגבר של חברה טובה, מחיר טוב לכיס, וחוץ מזה הוא מעולה אחלה של מגבר נסה אותו לא תצטער.

בהצלחה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תגיבו לשרשורים שלו פשוט.

עוד חכמולוג חושב שהוא יודע הכל, חושב שהוא יכול לעבוד על הרשויות ועל החוק.

חביבי לך תזמין באיביי. מקווה בשבילך שיעצרו לך את החבילות במכס אולי אז תלמד איך לדבר.

שמע גבר אתה מחליט לצאת עלי חבל שאתה לא מולי אז נראה אם היית יוצצא עלי..

זה לא בסדר שכל אחד פה חושב שהוא הכי מבין אני לא אמרתי שאני הכי מבין לפי דעתי 20 אלף זה התקציב שלי

כל אחד והסכומים שלו אני לא הייתי משקיע 20 אף וזו דעתי.. לכל דבר יש גבול גם למצי שיש מערכת ב20 לא יקנה ב40 כי הוא יחשוב לעצממו "מה אני דפוק?" אז אותו דבר.. למשל הייתי משקיע בארון בגדים 20 אלף שקל שלאומת זאת מי שקנה מערכת ב20 אלף יגיד לעצו "הוא מפגר"

אז זה לא בסדר כל הדיבור של כל אחד פה הייתי מת לצאת אלייכם אחד אחד אבל זה לא שווה את זה הדיבור פה כל כך מזלזל..

וחבל שהרבה פה שלכם נמוכה.. מי שלא טוב לא שלא יגיב לאשכולות שלי.. שיכנס לאוטו ולא יצא..

לגבי הסאפ שמישהו פה הציע לי משו שהדגם E300 משו כזה זה סאב 900 שקל.. אני לא מתכוון להשקיע 900 שקל הסאב שאני מוכן להשקיע זה 600-700 יש לי תקציב מסויים ואיתו אני עובד..

פורסם

גם אני לא הבנתי למה להשקיע כאלו סכומים, ובהתחלה לא השקעתי ככה (אך לעולם לא קראתי למי שהשקיע - פראיר)

אחרי שתקנה את הJBL שלך (הכל חדש כמובן) , תחשוב ששומעים טוב , ותכנס במקרה לרכב של מישהו שהקשיב למה שאמרו לו ובנה מערכת שנשמעת הרבה יותר טוב משלך, אז תתחיל לשאול למה ה JBL לא נקי ? למה הקיקר נמרח ולא קשור? למה הוצאתי כאלה סכומים על ציוד כזה? ... או איזה פראייר אני, למה לא הקשבתי...

SCANSPEAK

פורסם

אני עד עכשיו לא מבין למה משהו מגיב לבן אדם שיודע הכל ולא יודע לכבד אנשים אחרים שבעצם רוצה שיעזרו לו.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
אני עד עכשיו לא מבין למה משהו מגיב לבן אדם שיודע הכל ולא יודע לכבד אנשים אחרים שבעצם רוצה שיעזרו לו.

אתה מוכן לשתוק? תודה..

ולגבי התגובה מעליו בסדר אזטעיתי לא נחשיב את זה כ"פרייאר"

אבללאני מוקצב למערכת אתם מציעים לי סאב וופר של 900 שקל.. ולי יש 600-700 לסאב וופר..

לגבי הJBL מגבר יותר טוב ממנו עולה לפחות עוד 500 שקל... זה לא הסכומים המוקצבים..

פורסם

סליחה שאני מתערב... אבל ה JBL הזה אני אישית לא תופס ממנו כל כך הרבה, עשיתי איתו השוואה למגבר אחר של בלאופוקנט בסיסי .. הרבה הבדל אם בכלל לא שמעתי . השוויתי אותו גם לסוני שנחשב דווקא מהיקרים יותר בסדרה שלהם ..(עד כמה שיש להם לסוני ) גם לא משהו .

בקיצור סוג של מגבר דרגת כניסה....

לעומת זאת : במחיר של ה JBL אני רכשתי סלסטרה 4X75 , משומש בעקבות המלצות כאן בפורום , והבנתי כמה מגבר יכול להיות איכותי ! בכמה דרגות ולא צריך לשלם על זה יותר בהכרח.

ועם כל הכבוד אני אישית לא אוהב את התעסקות הזאת עם הנתונים היבשים של המגברים והרמקולים , זה הפך להיות סוג של מקדם מכירות . בסופו של יום אתה מאזין למוסיקה לא ל וואטים , ומה שקובע בסופו של יום זה איך זה נשמע , ולא שום דבר אחר. אם בעוצמה שאתה אוהב להאזין זה נשמע מצויין סבבה, אם לא צריך להמשיך לחפש .

יש כאלו שזה מספק אותם ויש כאלו שנדרשים להוציא עוד ועוד כדי להגיע לתוצאה שמשביעת רצון מבחינתם.

הכל תלוי למה אתה רגיל , ואם בכלל אתה יודע להבחין מה זה נקרא ששומעים טוב. , כלומר אתה צריך להגיע מאיזה נקודה אובייקטיבית .

במערכת שלי ברכב , הייתי מרוצה עד לב השמיים , שמעו צלול חזק נקי , אמנם בלי סאב, ביקשתי מיוסי המתקין האגדי להאזין להתקנה שלו עצמו ) והוא דיי לא היה רגיל , כי הוא טען שחסר סאב... למה אני כותב את זה, כי הוא דווקא יש לו רפרנס לכל מיני סוגים של מערכות , אבל עדיי להראות לך ן זה לא מעטי עניין של טעם אישי .

לכן - קרוב לוודאי שאין לך שמץ של מושג אם הJBL טוב יותר מאשר ה QUART , (שהיא בפני עצמה לא נחשבת חברה קיקיונית ) או להפך , ולפי הקישקושים של המוכר גם לו אין, -

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

Killer, האם בחייך האמיתיים אתה באמת רוצח?

או שאני צריך לפחד להגיד לך שאתה טיפש?

אתה בא לבקש עזרה או להראות לכולם כמה אתה חכם? אתה עושה מעצמך צחוק.

JBL אמרו שהמגבר שלהם לא מוצלח, אתה הולך לחסוך בהזמנה מאיביי 2000 ש"ח, ואני כרגע מדבר איתך מהירח

• תוכן חדש...