Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר למשקל וגודל לתפיסה במכס.

כל חבילה שעולה מעל 50 דולר מחוייבת ב33% מס במקרה של ציוד אודיו.

תוסיף לזה עלויות משלוח שאני לא יודע אם הוספת לפני זה והיעדר אחריות במקרה של הזמנה מחו"ל וזה לא שווה לך להזמין.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא שווה לי אשכרה קח כל מוצר ותוריד לו 300 שקל

וזה כולל משלוח המחירים שהבאתי ...

אז אתה אומר נגיד שהסאב וופר עולה 80 דולר אניישלם עליו 33% מכס?

ואם אני מבקש מהמוכר לכתוב על החבילה 40 דולר?

חחח אז המכס לא התעניינו בזה?

פורסם

כן, המכס מפגרים.

פעם הבאתי אוטו חדש מחו"ל, כתבתי עליו 9.99$ והוא נכנס בלי שום מיסים :roll:

אתה תשלם מיסים כמו נינג'ה ואם המחיר שתכתוב יהיה הזוי אתה גם תשלם לפי המחירים שהם רוצים.

ממליץ לך להכניס לחשבון את עלויות המיסוי - אם לא שילמת הרווחת. אבל כנראה שכן תשלם.

פורסם

אתה כנראה לא מבין איך החוק עובד.

אתה מזמין מוצר מחו"ל, המוצר עצמו עולה 100 דולר. המשלוח מחו"ל לארץ עולה לך עוד 40 דולר.

סה"כ עלה לך 140 דולר. עכשיו על זה תוסיף 33 אחוז של מע"מ(17%) ומס קניה (16%). שזה יוצא לך עוד כ 50 דולר.

המחיר הרגע הכפיל את עצמו אם שמת לב. 190 דולר.

ככה זה עובד עד סכומים של 300 דולר.

ברגע שאתה עובר את ה300 דולר בנוסף ל33 אחוז ששילמת, אתה תוסיף עוד כמה אחוזים של מכס לפי סוג המוצר.. עוד 6-10 אחוז.

לא שווה לך להביא ציוד פשוט וזול כזה שאפשר למצוא פה במחירי בדיחה אם תחפש כמו שצריך.

כל ההזמנה מחו"ל לא שווה את החיסכון של ה300-500 שקל.

ואל תנסה לעבוד על המכס, כי בסופו של היום ככה או ככה הם.. יעשו אותך במילים יפות.

ברגע שלא נראה להם, הם מביאים את המוצר לשמאי, שבמקרה גם סובל מפיגור שכלי. מספיק שזה יראה יפה בעיניו ואתה תמצא את עצמך משלם הרבה יותר ממה שציפית.

פורסם
אתה כנראה לא מבין איך החוק עובד.

אתה מזמין מוצר מחו"ל, המוצר עצמו עולה 100 דולר. המשלוח מחו"ל לארץ עולה לך עוד 40 דולר.

סה"כ עלה לך 140 דולר. עכשיו על זה תוסיף 33 אחוז של מע"מ(17%) ומס קניה (16%). שזה יוצא לך עוד כ 50 דולר.

המחיר הרגע הכפיל את עצמו אם שמת לב. 190 דולר.

ככה זה עובד עד סכומים של 300 דולר.

ברגע שאתה עובר את ה300 דולר בנוסף ל33 אחוז ששילמת, אתה תוסיף עוד כמה אחוזים של מכס לפי סוג המוצר.. עוד 6-10 אחוז.

לא שווה לך להביא ציוד פשוט וזול כזה שאפשר למצוא פה במחירי בדיחה אם תחפש כמו שצריך.

כל ההזמנה מחו"ל לא שווה את החיסכון של ה300-500 שקל.

ואל תנסה לעבוד על המכס, כי בסופו של היום ככה או ככה הם.. יעשו אותך במילים יפות.

ברגע שלא נראה להם, הם מביאים את המוצר לשמאי, שבמקרה גם סובל מפיגור שכלי. מספיק שזה יראה יפה בעיניו ואתה תמצא את עצמך משלם הרבה יותר ממה שציפית.

מה אני רואה אתה בעד המכס או מה?

טתה לא קולט הבדל מטורף של מחיר

מה אתה מדבר שטויות 40 דולר.. אני כבר אומר כמה פעמים המשלוח חינם.. זה המחייר נטו כוולל המשלוח מה לא מובן..

אם יתפסו אחד מהמוצרים זה 33 אחוז כמו שאומריפ פה אז זה 100 שקל על 300 שקל.. זה 400 שקל הסאב

מוצר של 600 שקל זה 150 שקל 33% אז אתה יודע מה נגיד ותפסו אחד אחד תפסו 3 מוצרים שבוע אחרי שבוע נפלו ספציפית עלי אני צריך לשלם להם כולה 350-400 וזה עדיין הרבה יותר זול מהארץ

2500 שקל בארץ

1300 שקל בחול + 400 שקל מכס זה 900 שקל רווח.. זה עדיין מטורף

פורסם

אף אחד פה לא בעד המכס, אם אתה חושב שאתה סוג של גאון הראשון שגילה את האיביי וקניות מחו״ל יש לך טעות.

כולם פה למדו על בשרם שזה לא כלכך משתלם.

אם אתה רוצה לחוות גם על בשרך במקום להקשיב לאנשים פה שמנסים לעזור לך מניסיונם שיבושם לך.

בהצלחה.

תבדוק שוב אם המשלוח כלול (הרבה פעמים שה משלוח חינם בתוך המדינה שהמוכר נמצא בה) מגבר/סאב שוקלים הרבה אני לא מאמין שיהיה לזה משלוח זול וזה ייצא בהפרש כמו שאתה אומר.

33 אחוז זה הרבה! וזה מתחשב גם על עלויות המשלוח כמו שרזו ציין וכמובן שקח בחשבון את עניין האחריות.

פורסם

תשמע חמוד.

כולנו מפגרים. אבל מפגרים בתחום הזה כבר כמה שנים.

להביא מחו"ל אנשים הביאו מה שאתה רוצה ולא רוצה.

הציוד שאתה רוצה להביא. זה ציוד בסיסי. שלהביא מחו"ל לא הייתי מתאמץ ולא לוקח סיכון.

בשביל לחסוך 500 שקל! על 3 מוצרים. שבמקרה הטוב כולם יהיו בסדר. ובמקרה הרע והיו תקלות.

אם היית מדבר על מגבר של 500 דולר. ובארץ הוא עולה 5000-7500 שקל. אז ההפרשים עצומים ואין סיבה. (והיה משהוא כזה בפורום)

אבל עם המגבר היה עולה 500 דולר בחו"ל ובארץ עולה 2500-3500 שקל. ההפרש כבר יותר זניח. והמשלוח וכו

אני לא היתי חושב פעמיים. וקונה מגברים משומשים. אתה תחסוך לך אלפי שקלים. ותביא מגברים הרבה יותר טובים ממה שהיית קונה ב900 שקל.

אתה יוכל לקנות סאב של JL ב1000 שקל. או הרץ או פוקל. ולא את הקיקא הזה. ששלושתם לא רואים אותו ממטר.

ומגברים חזקים יותר ואיכותיים מהרופורד (סדרה זולה) בסכום הזה.

ולהשקיע בהתקנה טובה יותר.

קומפוננט טוב יותר.

איטום. ועוד.

הנסיון שלנו בא לעזור לך. ולא לרעתך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הבנתי את שניכם אני מבין אותכם ההפרש לא כזה גדול ואפילו יכול להיות לא משתלם בעתיד..

הקטע שאתם עכשיו מבאסים "ציוד בסיסי" חחח אני בכל זאת הולך להשקיע פה איזה 4 אלף שקל..

זה לא צחוק.. אומנם יש כאלה שיש להם 20 אלף למערכות אבל אני לא אחד כזה פרייאר שישלם 20 אלף..

לגבי משומש הרבה אומרים כדי הרהבב אומרים לא.. כל אחד והחשיבה שלו

משומש אתה לא יודע איפה הוא היה אחריות לא אחריות כמה הוא עבר מה הוא עבר.. ועוד..

אז החלטה קשה אם לקחת או לא לקחת כי הבנדם רוצה למכור לא אכפת לו תקלות לא תקלות...

זה שיקולים רבים.. אני חוץ מזה לא רוצה להתחיל לרוץ לחפש ממי לקנות אפילו אם הוא זול.

ליסוע עד אליו לבזבז דלק לקחת סיכון אאם הוא תקין .. עזבו..

אני יקנה חדש.. ואני יודע מה עבר על הכלי.. אומנם אני יפסיד 30 RMS

אבל היה כלי חדש..

בכל זאת אני יפתח אשכול חדש עם 4 דגמים של מוצרים שאני כנראה סגור אליהם..

ומתכוון השבוע לקנות את הציוד וללכת להתקין..

אני לא יחפור יותר.. חח

פורסם

אומנם יש כאלה שיש להם 20 אלף למערכות אבל אני לא אחד כזה פרייאר שישלם 20 אלף..

עכשיו, אחרי שקראת ליותר מחצי מהפורום הזה "פראיירים" מה אתה חושב שיקרה? :?

אגב אני חייב להוסיף שאתה נותן כל פעם דגמים של ציוד אנחנו מייעצים לך מה לקנות (כמו שנאי זוכר שאמרתי לך לנקות את הES300 ופסלת ישר).

אז למה אתה בא לבקש ייעוץ אם אתה לא רוצה להקשיב לנו? :|

JL Audio

פורסם

אל תגיבו לשרשורים שלו פשוט.

עוד חכמולוג חושב שהוא יודע הכל, חושב שהוא יכול לעבוד על הרשויות ועל החוק.

חביבי לך תזמין באיביי. מקווה בשבילך שיעצרו לך את החבילות במכס אולי אז תלמד איך לדבר.

פורסם

בוא ותבין.

יש אנשים שמוכרים זבל. אבל לרוב הוא לא בפורום. (יש לפעמים. אבל זה מאנשים לא מוכרים לרוב יהיו לו פחות מ50 או 100 הודעות)

אבל יש אנשים מהפורום. שלא יסכנו את השם שלהם. ויש כאן אנשים שיגידו לך. זה ממנו. אז אין בעיה לקנות גם בלי לבדוק.

כי הוא אמין. וזה תהיה האמת. ויש אנשים שכדי לבדוק.

לקנות מגבר חדש. (האחריות לא תמיד קריטית. כי מגברים של חברות טובות. לא סיני זבל) לא יתקלקל כל כך מהר!

ואני מדבר איתך על מגברים שהם בני 10 ויותר ועובדים פיקס!

חברות כמו רוקפורד (יש להם דגמים מעולים. וגם הרבה לא) / הרץ / אודיסון / פוקל / JBL / אינפיטי / זטק / סנדאון ועוד.

זה מגברים שכל עוד הם עובדים לרוב לא תהיה תקלה לבד! . רק מקצר או בעיות חריגות. ולרוב זה יהיה אחרי האחריות!

אבל עזוב אותך. מה אני חופר לך. אתה מבין הכי טוב. תתחדש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
זה מה שאני רוצה ולא נראלי שיש משו יותר טוב..

חשבתי לחבר תסאב וופר על 2 אום ככה שאני יקבל סביבות 500RMS.. מהמגבר

סאב- CVR12 Kicker

מגבר -Rockford R5001

רמקולים- Dotech Ovation 6 Morel

מגבר- JBL GTO1004

עכשיו יש לי שאלה ...

אח המוצרים האלו מוכרים בארץ בלי הסט רמקולים של מורל ב2500 שקל

שזה : 2 מגברים + סאב וופר ..

בארץ במחיר של 2500 שקל

בחול באיביי 1000 שקל..

כדי לי לנסות להזמין?

מחיר בארץ..

950

600

900

סכ הכל 2450 שקל

מחיר באיביי

600

300

600

סכ הכל 950 שקל

אני קצת יעשה לך סדר בראש לגבי המחירים

CRV עולה 109.95+89.99=199.94

JBL1004 עולה 149.99+82.75=232.74

5001 עולה 139.99+76.95=216.94

סה"כ בשקלים 2598.48

עכשיו תמצא לינקים באיביי שכוללים משלוח במחיר שאתה אמרת,אז בו אני יגיד לך שלא תמצא מחירים יותר זולים כי אין למוצרים חדשים.

אז תעשה טובה תפסיק לבלבל תמוח.

פורסם
מה אני אומר? שלא תחזור לחנות הזאת יותר.

מצדיק אותך בהחלט!

לא יודע לאיזו חנות הופנת ואיך הגעת לשם, בכל אופן זאת טעות מוחלטת מצידו לומר לך דבר כמו שהוא אמר לך, אפשרי בהחלט לשמוע נקי אחרי 80RMS ועוד איך, יש הרבה מגברים איכותיים ולא זולים האמנם שעוברים את ה150-200RMS ואני מאמין גם שיותר, אין לזה מדד מדויק ואני לא יודע מאיפה הביאו לך את זה, בכל אופן הJBL סבבה של מגבר אבל לומר את האמת אני לא מכיר אותו עם סאב ה-Kicker למרות שאני מאמין שלא יאכזב.

תוכל לקרוא שרשורים קודמים שלי בנושא, העלתי כבר נושא דומה בעבר, לבת דודה שלי יש את הסאב הזה עם מגבר של rockford r 3004 ושומעים אצלה מצוין, המגבר של חברה טובה, מחיר טוב לכיס, וחוץ מזה הוא מעולה אחלה של מגבר נסה אותו לא תצטער.

בהצלחה.

פורסם

מצדיק אותך בהחלט!

לא יודע לאיזו חנות הופנת ואיך הגעת לשם, בכל אופן זאת טעות מוחלטת מצידו לומר לך דבר כמו שהוא אמר לך, אפשרי בהחלט לשמוע נקי אחרי 80RMS ועוד איך, יש הרבה מגברים איכותיים ולא זולים האמנם שעוברים את ה100RMS ואני מאמין גם שיותר, ויש לך כיוון כמו שציינו כאן שנקרא GAIN, אין לזה מדד מדויק ואני לא יודע מאיפה הביאו לך את זה, בכל אופן הJBL סבבה של מגבר אבל לומר את האמת אני לא מכיר אותו עם סאב ה-Kicker למרות שאני מאמין שלא יאכזב.

תוכל לקרוא שרשורים קודמים שלי בנושא, העלתי כבר נושא דומה בעבר, לבת דודה שלי יש את הסאב הזה עם מגבר של rockford r 3004 ושומעים אצלה מצוין, המגבר של חברה טובה, מחיר טוב לכיס, וחוץ מזה הוא מעולה אחלה של מגבר נסה אותו לא תצטער.

בהצלחה.

פורסם

מצדיק אותך בהחלט!

לא יודע לאיזו חנות הופנת ואיך הגעת לשם, בכל אופן זאת טעות מוחלטת מצידו לומר לך דבר כמו שהוא אמר לך, אפשר לשמוע "נקי" אחרי 80RMS, מגבר איכותי באמת מוציא ככה או ככה100RMS, ויש לך כיוון נוסף כמו שציינו כאן שנקרא GAIN, אין לזה מדד מדויק ואני לא יודע מאיפה הביאו לך את הקטע הזה עם ה-80RMS יש לך , בכל אופן הJBL סבבה של מגבר אבל לומר את האמת אני לא מכיר אותו עם סאב ה-Kicker למרות שאני מאמין שלא יאכזב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...