Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת הגנה לגוף החימום שלא יפעל בלי מים?

אגב, אני מתפעל ממדיח דלונגי סיני שהגיע לגיל 5. אני מכיר רק (שניים) כאלו שהגיעו לגיל תום האחריות.

:turn-l:
פורסם
מערכת הגנה לגוף החימום שלא יפעל בלי מים?

אגב, אני מתפעל ממדיח דלונגי סיני שהגיע לגיל 5. אני מכיר רק (שניים) כאלו שהגיעו לגיל תום האחריות.

1. למדיח יש חיישן גובה מים ולמיטב זכרוני גם חיישן הצפה - כך שלהתחיל לעבוד ללא מים לא יכול לקרות בלי אישור של אלו. לדעתי מדובר בחיישן שמוגדר במיוחד להפעיל את הגוף חימום רק כשלחץ המים בין המנוע לממטרות עובר סף מסויים. לדעתי אם תהיה ממטרה מנותקת ויזרמו מים בצורה חופשית, לא יהיה חימום מים.

2. כן, זה אומנם דלונגי ואין שום איזכור ליצרן "מידאה" (על המדבקות), אבל כל החלקים הפנימיים + חיפושים שעשיתי בגוגל ו EBAY מראים שהמדיחים של "מידאה" נמכרים, בנוסף למותג עצמו "מידאה", גם בשם של "דלונגי", "הלן", "קוניאה" וכד'. מוזר שבמזגנים של טורנדו רשום באופן מפורש שהיצרן הוא מידאה, אבל במדיחים של דלונגי לא רשום כלום על מידאה - ואם לא הייתי מפרק את יחידת הבקרה ורואה שרשום עליה מידאה, לא הייתי מצליח לגלות את זה. המדיח עובד אצלנו 5 וחצי שנים עד כה.

הדגם הזה הוא WMD-70HI ויחסית לדגם שבא אחריו (WMD-71HI), רואים שקיימים בו 2 חסרונות עיקריים: א. הוא מגיע מהיצרן עם בקרת איכות לא מספיק טובה (אצלי למשל, הוא הגיע כאשר הדלת לא היתה נסגרת בצורה הדוקה, וזה גרם לאדי מים להצטבר בחלק עליון של הדלת כי הגומיה לא אטמה. כיוון של הלשונית פתר את הבעיה). סיבה ב': רעש. למרות שהוא מבודד בצדדים טוב, למטה ובדלת אין מספיק בידוד והוא רועש. בדגם אחריו (כמו שאמרתי, WMD-71HI), שיש אותו לשכנה\מכרה טובה שלי, אין את הבעיה האלו (כבר שנתיים אצלה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...