Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כשעה קלה בנסיעה שגרתית, פתאום נשמעו נקישות חזקות מכיוון תיבת ההילוכים שלי, כאילו אבנים מתגלגלות בתוך התיבה תוך כדי החלפה בין הילוכים, עצרתי מיידי את הרכב ופתחתי מכסה מנוע, ראיתי עשן מכיוון תיבת ההילוכים, יש לציין שמדובר ברכב מסוג סקודה אוקטביה מודל 2000 נפח מנוע 1.6 גיר אוטומט, נורת לחץ השמן פתאום הבהבה לי בליווי של צפצופים בלוח השעונים, מדוע זה קרה לי ? מישהו יודע מה הסיבה לכך? אפשר בבקשה עזרה בדחיפות?

תודה רבה לכל העונים..!!

פורסם

תפתח את הרדיאטור\מיכל עיבוי ותבדוק אם במקרה יש שמן במערכת הקירור?

לא בדיוק זוכר איך זה עובד אבל יתכן ויש חלק שנקרא "קולר גיר" שמתקלקל ואיך שהוא הגיר מתחמם ויש שם "סאמאטוחה"

אני קצת מהמר, כי זה הלך לנו בפאסאט וכן בבורה 2000 מנוע 1.6 של חבר שלי וזה אז נראה משהו דומה לזה

תיכף יגיבו לך 20 מומחים, אבל קודם לך תבדוק, לך תדע

שבת שלום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הקפצה.

סליחה על ההקפצה. לא ציינתי שבדקתי שמן מנוע ויש שמן במידה הרצויה.

משהו נוסף, בבדיקה שניה שלי היום הבהבה לי נורת מד הטמפ' כמובן בלווי של צפצופים. יש לציין גם כי יש חוסר של מיים במיכל העיבוי והמנוע זז בדחיפה ידנית אחורה וקדימה משמעותית, מה שלא היה לפני.

משהו מוזר קרה לרכב שאינני יודע ואני מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה.

המון תודה לכם.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא בטוח שיש קשר בין התקלות וחבל שסתם ינסו לזרוק לך השערות לגבי התקלה.

יש לגרור את הרכב למוסך בכדי שיאבחן את התקלה בצורה מקצועית.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון ותיקון התקלה.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים,אני ואבא שלי פתרנו את התקלה במכון הידראוליקה, הבעיה היתה תושבת תחתונה המחברת בין המנוע לאמצע השילדה, בורג השתחרר שם כתוצאה מהוויברציות ככול הניראה במהלך הנסיעה ונותק המנוע, בדרך גם נקרע צינור מים או משהו שזה עדיין בבדיקה, בכל אופן המון תודה רבה לכל העוזרים.

IMG_0422.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

קשה לדעת מה מקור הרעשים ומה הקשר לנורת לחץ שמן המנוע .

אולי הבעיה והרעש הם בכלל מהמנוע ?

בכל מקרה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום של העיניין .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...