Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, כבר דנו בזה לא מעט, אין לך קייס פה,גם רשמתי והגבתי, אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא לרחובות ולראות I10 שלא הייתה בטיפול במוסך כבר יותר משנה, נסעה בשנה הזאת 40 אלף קילומטר אולי אפילו יותר ולא הוספנו טיפת שמן אחת, וזה רכב של העבודה, מתעללים בו יפה יפה.

מצד שני היצרן/יבואן דאג לכסות את עצמו יפה מאוד בהצהרה שצריכת שמן של ליטר ל1000 קילומטר זה תקין, ככה שאין פה יותר מידיי מה לעשות, לא משנה מה הם יכולים להמשיך לטעון שזה תקין וככה הרכב.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל לעקוב אחר הצריכה, אתה צריך להעלות שתי תמונות של בדיקה בה הרכב מפולס, לפחות 5 ד' אחרי דימום מנוע, ולרשום כמה זמן וכמה ק"מ ובאיזה אופי נסעת בין הבדיקות.

שוב: מצב כזה של שמן לא דורש הוספת שמן, רק אם אתה מתקרב לנק' מינימום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור ישן כדי לעדכן. לפני מספר חודשים נתקבלה החלטה להאריך את האחריות על המנוע בלבד בעוד שנה מעבר ל 3 הרגילות. לאחר מספר חודשים בהם לא הלכתי למלא שמן (בהחלטת המוסך) חזרתי אתמול למוסך כאשר מד השמן הגיע כבר לנקודה התחתונה. הוחלט להחליף מנוע.

האם אני צפוי לירידת ערך בעקבות ההחלפה?

פורסם

אין סיבה לירידת ערך, כיוון שהכשל הוא לא בגללך, בקש מהמוסך המבצע את ההחלפה, הוכחה בכתב כי עקב כשל יצרני הוחלף המנוע במנוע חדש, ולא מפירוק.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מקפיץ שרשור ישן כדי לעדכן. לפני מספר חודשים נתקבלה החלטה להאריך את האחריות על המנוע בלבד בעוד שנה מעבר ל 3 הרגילות. לאחר מספר חודשים בהם לא הלכתי למלא שמן (בהחלטת המוסך) חזרתי אתמול למוסך כאשר מד השמן הגיע כבר לנקודה התחתונה. הוחלט להחליף מנוע.

האם אני צפוי לירידת ערך בעקבות ההחלפה?

אין ירידת ערך בהחלפת מנוע לחדש

פורסם

מחזק את מה שאמרו לך, תדרוש מכתב רשמי שכתוב בו שהוחלף מנוע לחדש! 0 קילומטרים! ולא מפירוק, ותדרוש שיהיה רשום שהוחלף בגלל כשל בייצור ולא כתוצאה מטיפול לקוי.

אני לא יודע כמה זה אמור לגרור ירידת ערך, אבל רכב יחסית חדש שהוחלף בו מנוע ירתיע לא מעט אנשים, וזה באמת מתוך ניסיון למכור רכב כזה (לא שלי, ניסיתי לעזור למכר)

• תוכן חדש...