Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילתו של הסוף? רעש מהגיר, דייהטסו סיריון 1.0. 99

וולברין
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני כמה חודשים בהנעה של הבוקר כשהעברתי ל-D לקח להילוך 2 שניות להיכנס. זה היה קורה רק בהנעה הראשונה של הבוקר, אם ההנעה הראשונה הייתה בצהריים זה לא היה קורה. אחרי תקופה מסויימת זה הפסיק ולאחרונה זה חזר שוב אבל הפעם עם מכה. הלכתי למוסך והחליפו לי תושבת (מרכזית נראה לי) שריככה את המכה.

השבוע, בצהריים, כשהעברתי ל-D היה רעש של חריקה בעת העברת ההילוך. הרעש היה רק בהעברה מ-R ל-D.

מחיפוש בה בפורום היו הרבה תגובות שהאוטו מתחיל למסור את נשמתו באיזור ה150 אלף, ואני כרגע על 170. האם החל תהליך הגסיסה או שזה לא משהו רציני?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיות בדייהטסו הזו בק"מ המדובר יוחסו יותר למנוע מאשר לגיר.

שלב ראשון - יש לבדוק כאשר הרכב בטמפ' עבודה מפלס שמן גיר.אם חסר-להוסיף נוזל איכותי ובכל מקרה,כדאי לגשת למכון גירים אוטומטיים לאיתור נזילה אם קיימת פאו כדי לפתורה את כל בעיית הגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חריקה בעת השילוב מ R ל D בד"F לא נגרמת בגלל בעיה בגיר. תושבות, ברקס לא לחוץ חזק וכו' יכולים לגרום לחריקה.

אל תחפש הוצאות מיותרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השהייה בכניסה להילוך?

תבדוק אם זה לא חשמלי או כבל גיר. (יכול ליהיות שאיזה חלק רפוי, ואז הגיר לא מגיב מדוייק למצב הידית הילוכים).

באופן כללי מומלץ מאוד לתת לרכב להתחמם לאט לאט כמה דקות, בהתנעת בוקר ראשונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...