Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

בשעה טובה קיבלתי את הרכב.

בקרוב מאד, ביקורת שתכלול את חווית המסירה ואת הרכב שקיבלתי

כולל הרבה תמונות וזוג מלונים עסיסיים עבור מי שביקש :)

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים יקרים,

בשעה טובה קיבלתי את הרכב.

בקרוב מאד, ביקורת שתכלול את חווית המסירה ואת הרכב שקיבלתי

כולל הרבה תמונות וזוג מלונים עסיסיים עבור מי שביקש :)

טל

אחלה סקירה, תודה.

הבנתי שאתה לא נוסע יותר מ100 אבל בכל זאת אשמח אם תתן רשמים של סל"ד בהילוך חמישי ב,100,110,120 קמ"ש.

תודה מראש.

פורסם

ערב טוב,

היום נפגשנו כמה חברים....

חנינו, דיברנו ואז נשלפה ערכת הקפה ואחריה המצלמה...

מצ"ב כמה טיזרים באדיבותו של אוראל "RS" (תודה גדולה על כך).

ביקורת על קבלת הרכב והימים הראשונים עם הקשקאי.

בנתיים, קבלו טיזר קטן לימים הקרים של החורף.

IMG_3865.JPG

IMG_3924.JPG

פורסם

טל, אחרי המון המון זמן - בהחלט היה נחמד מאוד להפגש, גם לראות את הכלה החדשה שלך :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נראה כמו אחלה קנייה.

מבחינת עיצוב אי אפשר להשוות לייטי(הניסאן לוקחת).

בקרוב דגם חדש?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

העם מבקש תמונות!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש, לדעתי קניה מעניינת בסכום הזה.

אהבתי את ההתרשמות שלך.

תמונות יש בגוגל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני קצת מאוהב... יש לי טידה האצבק, למרות שאינה יפה היא אופה בגדול!! אני מודע לאכויות של ניסן ולאחר שקראתי ביקורות מחמיאות בחו"ל, הזמנתי גם את הקשקאי הידנית. מדהים שהמחיר באנגליה קרוב מאוד למחיר בארץ..

פורסם

התרשמתי גם אני מהרכב הספציפי ומי שבמועדון חבר ישנו מחיר מעולה לדגם הנ"ל.

כל מה שבים כבר אזל!!

לפי דעתי יהיה שלאגר!!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

חברים יקרים,

באיחור אופנתי משהו, המשך הביקורת שלי.

ביקורת על קבלת הרכב החוויה שהוא מספק בשבועות הראשונים.

אז לאילו מכם שלא קוראים את השרשור הנ"ל מתחילתו אתמצת בקצרה את ההתחלה.

אני ראיתי את הסנוניות המבשרות על הגעתה של גרסת ה1.6 הידנית של הקשקאי לארץ וכרוכש קרוסאובר פוטנציאלי, ניגשתי לסוכנות. הגיוני לא?

שאלתי – נעניתי

בחנתי – אהבתי.

קניתי – קיבלתי.

את הביקורת המלא ה ניתן לראות בשרשור שפתחתי בנושא.

אז הרכב אצלי מעט פחות מחודש, עד היום עברנו ביחד כ800 ק"מ.

אישית הזמנתי את הרכב עם מרימי שמשות, חישוקים קלים, קודן וכספת.

ממה שהספקתי לראות, ההתקנה של פוינטר נעשה בצורה נקיה ומקצועית יותר ממה שציפיתי שהיא תבוצע.

לכל העסק צורף פולדר מסודר עם כל הניירת, תיעוד ואישורים הנדרשים בצורה מסודרת ונעימה ואפילו עם המדבקה שבדרך כלל מדביקים מבלי לשאול.

מרימי החלונות פועלים וזהו, ומרימים את החלונות אחד אחרי השני ולא את כולם ביחד, הם פשוט עובדים.

החישוקים הקלים הורכבו על הרכב מן הסתם, יחד עם זאת קיבלתי בתא המטען את כל ארבעת החישוקים המקוריים והטסות (שהגיעו יום אחרי). כל הכבוד לכך לא ציפיתי.

נון קטן שראיתי וקצת פחות אהבתי, באחד מתאי האחסון בדלק ליד הנהג מצאתי זוג ברגים חופשיים.

הכל פועל כראוי, יחד עם זאת, גם אם החלפתם את הברגים באחרים ובאילו אין צורך (מה שקשה לי להאמין) את הברגים הנותרים תוציאו מתא האחסון – זה פשוט נראה רע.

אז יש רכב, ויש ביטוח והכל טוב. בואו נצא לדרך!

אז הכל הרגיש צפוי, כמו שהיה בנסיעת המבחן – פרט לדבר אחד, המנוע מרגיש מנומנם אפילו יותר מהרכב מבחן (שהיה עם 2000 קילומטר) – זה מובן ומקובל, כיום הוא מרגיש מעט יותר קל תגובה זה עניין של זמן וזה ברור לי לחלוטין, זה אינו הרכב החדש הראשון שלי.

אני כבר מתחיל להתרגל לרכב, ומרגיש בבית לחלוטין, הכל עובד חלק ומכך אני מרוצה.

ופה אני מגיע לצרות הקטנות שבעניין, זוגתי שתחייה אומרת ששומעים מצוין, וממש נחמד שהרדיו בא עם דיבורית מובנת וחיבור AUX – בנינו, זה עובד ואפילו טוב. אבל זה לא מרשים

(גילוי נאות, אני אוהב להרגיש בעיצומה של מסיבת טראנס בחוות היען כשאני מאזין למוזיקה, לכן חוסר ההתרשמות מהרדיו).

השליטה מההגה עובדת מצוין ומאד נוחה, הדיבורית נשמעת צלול וטוב, וניתן להאזין למוזיקה שבטלפון דרך הBT.

לסיכום בעניין הרדיו, הרוב הגדול של המשתמשים ימצאו אותו מספר ואף יותר כאשר כל האפשרויות פועלות היטב, אבל אם יש לכם בעיית התמכרות בס עמוק וטוויטרים מדויקים – תתכוננו להוצאה (אבל זה לא מפחיד אתכם כי אתם כבר מוכנים להוצאה הזו).

דבר נוסף שנראה מוזר משהו זו העובדה שכאשר מפעילים את מתזי המים לשמשות (בלחיצה קצרה) המגבים לא פועלים בצורה אוטומטית יחד עם ההתזה, זוטות? אולי, בכל זאת בחרתי לציין.

מעבר לכך לא מצאתי ריג'קטים גדולים או בעיות גדולות.

מה שמחזק את הטיעון שתמיד כדי לעשות נסיעת מבחן ממצה ככל האפשר.

אשתדל לכתוב עוד פרטים כאשר אגיע לכמות קילומטרים נכבדת יותר :)

וכמובן, איך אפשר בלי, התמונות!

והתודה לאדם המאד מוכשר שצילם אותם אז תודה לאוראל RS.

טל.

פורסם

אני הזמנתי את הרכב הזה והוא היה צריך להגיע בתאריך 12\31, עכשיו התקשרו אליי ואמר לי שהרכב יגיע רק (סוף חודש ינואר) יכול להיות שקרה משהו אולי קרה לו משהו פה בארץ, אם מישהו יכול לתת לי עצות איך אפשר לבדוק את זה אני אשמח ..

• תוכן חדש...