Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2007-2006 או רנו פלואנס 2010

jovani11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נתונים:

תקציב כ-50K עם גמישות

נוסע כ-25-30K בשנה, בעיקר בין עירוני שטוח

דרישות:

משפחה של 3 + תינוק בדרך אז צריך תא מטען גדול

אוטומטית

חשוב לי החיסכון בדלק, אך השאלה כמה ירידת הערך של הרנו תהיה דרסטית או כמות הטיפולים במוסך

מה המלצתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום jovani11,

מבחינה פרקטית, הפלואנס מתאימה לכם יותר. מדובר במכונית משפחתית 1,600 סמ"ק שהיא מהמרווחות בקטגוריה, אם לא המרווחת שבהן. מכונית גדולה מאוד, עם תא מטען ענק וכפי שהבנת מחיר רכישה אטרקטיבי מאוד כמשומשות. אינני בטוחה שתצליח למצוא רנו פלואנס 2010 בסכום של 50 אלף ₪, בוודאי אם אתה מחפש מכונית עם קילומטראז' נמוך, אך בתקציב מעט גדול יותר כבר ניתן למצוא רכבים טובים.

לקורולה יש מוניטין מצוין בשוק, במיוחד לדגמי 2006-7 שהגיעו עדיין עם גיר אוטומטי רגיל. אך כדאי לשים שכמו כל רכב שהולך ומתיישן, יש לבדוק היטב את מצבו, את היסטוריית הבעלים והאם עבר חלילה תאונות שגוררות ירידת ערך. לדעתי יהיה לה יתרון קל על פני הפלואנס בכל הנוגע לצריכת דלק, אך באופן כללי צריכת הדלק של שני הרכבים אינה שונה מהותית.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי אנו פלואנס מהעבודה בליסינג (ואני נהג מאוד רגוע):

1. רכב ענק: מאוד מרווח, תא מטען גדול מאוד

אבל:

2. רכב "זולל" דלק בצורה נוראית (לפחות ה-1600), אני עכשיו על פאסאט 1.8T והוא יותר חסכוני מהפלואנס.

3. גיר. אלוהים יישמור. אחרי שנה הוא כבר לא היה במיטבו (אני מזכיר שאני נוהג רגוע)

לא היה לי אכפת לקחת רנו כי הבעיות לא היו שלי (היה ליסינג).

פרטי, לא הייתי נוגע בו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם נסועה שנתית כזאת שתי המכוניות הן בחירה גרועה.

כך או כך, הפלואנס במחיר הזה לא תכנס.

הטויוטה מכונית אמינה מאוד, הדגמים הטובים והישנים של טויוטה, בלי בעיות.

הפלואנס מכונית נחמדה ומרווחת, אבל חלשה יחסית וזללנית דלק, בנוסף גיר אוטומטי לא מי יודע מה אמין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכניס למשוואה גם לנסר הצורה החדשה 2009-10 . אם רוב הנסועה שלך היא בינעירונית היא מכונית מצויינת אמינה ומרווחת.

המנוע למיטב זכרוני הוא עם 98 כ"ס,אבל סה"כ היא תמורה מצויינת למחיר.

צריכת הדלק סבירה אך לא מבריקה.(היתה לי כזאת בליסינג כ40K ק"מ)

חבר,אתה חופר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...