Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

ראיתי רכב שנת 2008. מיד 2 שהיד הראשונה הייתה ליסינג תפעולי.

בעל הרכב שלח לי במייל מסמך, חוזר בין השוכר הראשון לחברת ליסינג.

תוכלו לתייחס ולהגיד לי אם אכן מדובר בנהג ראשון פרטי.

חוזה ליסינג.jpg

חוזה ליסינג 2.jpg

פורסם

ואם השוכר נתן לבת /בן /אשה שלו לנהוג ברכב,איך אנחנו יכולים לדעת את זה ?

יש חוזה כביכול של נהג יחיד,אם הוא היה יחיד רק ה' יודע.

בכל מקרה,זה לא משנה ואולי המוכר שלח לך את החוזה כדי שלא תבוא למו"מ בגישה של תוריד לי 20% כנק' פתיחה.

אם המוכר לא יהיה מוכן להפחתה של 15% במיר-עדיף לרכוש אחת כזו ישירות מחברת הליסינג ושלא יעשה לך טובות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

העניין הוא כזה:

הנקודה היא שהרכב הוא מליסינג פרטי ולא עבר מספר ידיים בחברה וזה מסמך שגם לדעתי יקל עליי למכור את האוטו (לא?)

האוטו סהכ חיצונית במצב טוב מאוד. יותר מזה נדע אחרי הבדיקה.

השאלה שלי הייתה אם המסמך אכן מעיד שהאוטו עבר ליסינג פרטי

פורסם

הרכב הזה נקנה ישירות מליסינג או שהיה ליסינג ביד הראשונה ועבר גם יד שנייה פרטית (המצב השני משנה את כל התמונה כי כפי שציינתי,ניתן היום לקנות כבר רכבים 2009 ישירות מליסינג במחיר זהה לזה שיבקש מוכר 2008 פרטי,יוצא ליסינג שלא מוכן להתגמש במחיר).

חוץ מזה,לא מדובר ברכב נדיר,כך שאין סיבה כנראה להינעל דווקא על רכב אחד,אלא לחפש עוד במקביל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...