Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי ניסן מיקרה לפני קרוב לשבועיים, רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות לרכב טיפול, השבוע אני אגיע למאה אלף קילומטר הטיפול הקודם היה ב-85 אלף והוא בוצע לפני קצת יותר משנה בטיפול הוחלף פילטר אוויר פילטר שמן ושמן מנוע, השאלה שלי האם הגיע הזמן לעשות לו טיפול כי עברה שנה ו-15 אלף או שאני אמתין עם זה, ואם כן איזה טיפול, תודה מראש.

פורסם

שלום אייל,

אני מציע לך להתקשר למרכז שירות פליקס מוטורס שלנו ברח' מיטב 7 ת"א, מורשה ברשת קרסו לניסאן ורנו, ותקבל תשובות לשאלותיך.

התקשר לסיוון לביא 03-5625566 ומסור לה את מספר הרכב.

אתה מוזמן להיכנס לאתר מרכז השירות כאן -

http://www.felix-motors.co.il

כל טוב,

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום

קניתי ניסן מיקרה לפני קרוב לשבועיים, רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות לרכב טיפול, השבוע אני אגיע למאה אלף קילומטר הטיפול הקודם היה ב-85 אלף והוא בוצע לפני קצת יותר משנה בטיפול הוחלף פילטר אוויר פילטר שמן ושמן מנוע, השאלה שלי האם הגיע הזמן לעשות לו טיפול כי עברה שנה ו-15 אלף או שאני אמתין עם זה, ואם כן איזה טיפול, תודה מראש.

למיקרה טיפולים כל שנה או 15 אז בהחלט הגיע הזמן לעשות טיפול ואני מקווה שכבר עשית

פורסם

מומלץ לאחר רכישה לבצע יישור קו בלי קשר לטיפולים שגרתיים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...