Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התערוכה לא בארץ, וגם אם הייתה כזו. בארץ אין קשר לחוקיות השיפורים.

כשאני מדבר על חוקיות אני מתכוון גם על הגבלות יצרן הרכב(נושא אחריות).

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

אין קשר בין התערוכה לאחריות היצרן אבל יש קשר בין שיפורים לאיבוד אחריות היצרן\יבואן.

אני פשוט לא מבין מה הרעיון של היצרנים להראות לנו מה אפשר לעשות עם הרכבים בסדנאות שיפור מבלי שמוכרים לנו רכבים כאלה או מאפשרים לנו ללכת לסנדנאות האלו ולשפר בעצמינו?

פורסם

למיטב ידיעתי לא היצרן עצמו עושה את התערוכה אלא סדנאות שעובדות בשיתוף עם היצרן.

סטייל סדנת APR.

חוץ מזה, הבעיה בשיפורים היא ביבואנים ובחוק בארץ, לאו דווקא ביצרן.

בארה"ב למשל, אתה יכול לקנות פולקסווגן עם שיפורי סדנה מהיצרן עצמו!

פורסם

ביקור בתערכות SEMA, שהיא - תערוכת שיפורי הרכב הגדולה בעולם.

בתערוכות בינלאומיות גדולות כמו -פרנקפורט, ז'נבה, דטרויט וכו' ..יצרניות הרכב מתמקדות בהצגת חידושים לקהל הרחב - שלרובו, צרכים סטנדרטיים.

לתערוכת SEMA אופי שונה, שם ניתנת הבמה המרכזית לסדנאות שיפורי רכב מכל הסוגים,קבוצות מרוצים למיניהן (מסלול/מדבר/דראג/דריפטים), יצרניות חלקי AfterMarket ועוד אי אילו הפתעות שעושות נעים לעין.

תהנו.

IMG_0052.jpg

IMG_0056.jpg

IMG_0060.jpg

IMG_0065.jpg

IMG_0215.jpg

IMG_0227 (1).jpg

IMG_0255.jpg

IMG_0257.jpg

פורסם

רוב השיפורים בתערוכה הם בלינג-בלינג חסרי תועלת מוטורית בעיני. מעבר לזאת רבות מהמכוניות המוצגות לא יכולות לקבל רישוי כביש גם בארה"ב.

פורסם
רוב השיפורים בתערוכה הם בלינג-בלינג חסרי תועלת מוטורית בעיני. מעבר לזאת רבות מהמכוניות המוצגות לא יכולות לקבל רישוי כביש גם בארה"ב.

רואים שלא היית בתערוכה, יש שם הרבה יותר שיפורים ממה שאתה חושב, ולא רק בלינג בלינג.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

בוודאי שלא הייתי בתערוכה. רק מיעוט של האנשים הולכים לתערוכות. כמובן שיש סדנאות חשובות, הרצאות, הצגת חידושים וכו'. אבל לרוב הציבור זה לא משנה ומה שחשוב זה הבשורה שיוצאת משם.

אז את רוב הציבור לא מעניינים פרטים טכניים ועם כל הכבוד למשפרים "הכבדים", רוב השוק (והכסף) זה בלינג-בלינג. אתה אולי רואה את שיפורי המנוע ומערכות הפליטה, אבל רוב הציבור רואה וקונה את הקיטים החיצוניים, את מערכות הסטריאו את חישוקי הענק וכו'.

ברור שהתצוגה בתערוכה חייבת להיות מוחצנת על מנת למשוך את העין, אבל ב-SEMA זה לפי דעתי יצא משליטה. משום מה אפילו יצרנים רציניים מרגישים צורך להציג בתערוכה את המכוניות שלהם עם צביעות הזויות וחישוקי כרום-ניקל בקוטר 24 אינץ' - הדברים האלו הפכו לסימן ההיכר של התערוכה הזאת וזה מה שהציבור רואה.

פורסם

אני רק יכול להגיד שלמי שאוהב כלי רכב, זו תערוכה מטורפת, עזוב בלינג בלינג, יש שם מכוניות משופרות ברמות לא נורמאליות.

בקיצר ממליץ בחום להגיע.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
בוודאי שלא הייתי בתערוכה. רק מיעוט של האנשים הולכים לתערוכות. כמובן שיש סדנאות חשובות, הרצאות, הצגת חידושים וכו'. אבל לרוב הציבור זה לא משנה ומה שחשוב זה הבשורה שיוצאת משם.

אז את רוב הציבור לא מעניינים פרטים טכניים ועם כל הכבוד למשפרים "הכבדים", רוב השוק (והכסף) זה בלינג-בלינג. אתה אולי רואה את שיפורי המנוע ומערכות הפליטה, אבל רוב הציבור רואה וקונה את הקיטים החיצוניים, את מערכות הסטריאו את חישוקי הענק וכו'.

ברור שהתצוגה בתערוכה חייבת להיות מוחצנת על מנת למשוך את העין, אבל ב-SEMA זה לפי דעתי יצא משליטה. משום מה אפילו יצרנים רציניים מרגישים צורך להציג בתערוכה את המכוניות שלהם עם צביעות הזויות וחישוקי כרום-ניקל בקוטר 24 אינץ' - הדברים האלו הפכו לסימן ההיכר של התערוכה הזאת וזה מה שהציבור רואה.

בתור אחד שכן היה בתערוכה לפני מספר שנים, אני יכול לומר לך שאתה מדבר שטויות.

אז כן, כמובן שיהיה מכוניות סטייל VIP וכאלה שכל מה שחשוב להם זה ה- Stance ושהג'נטים יהיו בקאמבר מטורף, אבל רוב המכוניות שם הן ברמה רצינית מאד

ולפותח הת'רד - אחריות יש לך רק לכמה שנים בודדות. אח"כ כבר אין מה לאבד...

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

עם כל הכבוד, אתה באמת מדבר שטויות.

תחסוך את זה מאיתנו, עידן הRice נגמר מזמן ואין שום דבר שימנע מאנשים בחול לשפר את רכביהם בתחום הביצועים, אם זה לדריפט, דראג או מסלול.

בתחומים אחרים כמו stance או vip אין שום צורך בשיפורי ביצועים וזו לא הכוונה בכלל.

ואם אתה רוצה לנסוע שלם על הכרטיס בעצמך. אף אחד לא צריך לעשות את זה בשבילך.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...