Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כמעט עשור אני מנסה לשכנע (כאן בפורום ומקומות אחרים ) שאפשר וכדאי למועדון ה5 לאפשר בחירות באינטרנט...

זה לא קורה !.

אבל בניו גרזי, וסליחה על ההשוואה , זה קורה !!

(אני אמנם לא חבר המועדון אבל זה היה תמיד תנאי סף מבחינתי )

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בישיבת הועד האחרונה, שנערכה גם היא באינטרנט, הוחלט פה אחד שמיד אחרי טייפון, שאצלנו בטח ייקרא "עליזה", יערכו בחירות, רק באזור שנפגע, גם באינטרנט.:roll:

אין צורך להכיר אישית את המועמדים, הכיבוד מיותר ובמילא החברים נפגשים במפגשים האיזוריים.

את משרדי המועדון יעבירו לקרוואן, אספנות כמובן וכך תוכל להיות אספת בחירות בכל מקום.

כמו כן הוחלט לבטל את האירועים הגדולים ולבקש מהחברים לשלוח תמונות טובות של הרכבים... כך גם לגבי טיולים לסוף שבוע. אפשר להזמין חדר היכן שרוצים, אין צורך לטרוח ולהגיע לצפון ואם נמתח את זה מעט יותר, תמונות מנופש בחו"ל יתקבלו גם הן בברכה...

ועוד צעד גדול למען אספני הרכב שאינם חברים במועדון, הוסכם על קבלת תמונות מכל מי ששולח או משחרר את חרצובות לשונו...

בעצם, בשביל זה יש קארספורום. לא כן?!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
מזה כמעט עשור אני מנסה לשכנע (כאן בפורום ומקומות אחרים ) שאפשר וכדאי למועדון ה5 לאפשר בחירות באינטרנט...

זה לא קורה !.

אבל בניו גרזי, וסליחה על ההשוואה , זה קורה !!

(אני אמנם לא חבר המועדון אבל זה היה תמיד תנאי סף מבחינתי )

מה הבעייה תארגן סופה קטנה, תיקרא לה ג'ורג'ט תשפוך מים בכניסה למשרד המועדון ואתה מסודר...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
בישיבת הועד האחרונה, שנערכה גם היא באינטרנט, הוחלט פה אחד שמיד אחרי טייפון, שאצלנו בטח ייקרא "עליזה", יערכו בחירות, רק באזור שנפגע, גם באינטרנט.:roll:

אני מתנגד ! מה פתאום עליזה ? הזכויות שמורות !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקווה שכעת , אחרי הפארסה בבחירות המקדימות למפלגת הליכוד , ואחרי המליונים שהושקעו בזה,

אתה מבין מדוע ההצעה שלך מגוכחת לגמרי .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כל כמה זמן עורכים בחירות במועדון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
להחרדים והמבוהלים מאי הבנתם את הטכנולוגיה נצטט :And yet it moves

jlavi2002, אני ממש לא חרד, ובתור מפתח תוכנה , קצת קשה להגיד עלי שאני לא מבין את הטכנולוגיה

אולי אני מבין יותר מדי.

העלויות הנדרשות לצורך הקמה של אתר, בדיקת עומסים (דבר שלפי כל הכתבות המקצועיות לא נעשה או לא נעשה היטב בפריימריס של הליכוד) בדיקות אבטחה, רכישה של תעודות אבטחה ואישורים (אני מניח שאתה לא רוצה להצביע באתר לא מאובטח) ,

בדיקת התוכנה , רכישת שרתים (בhost , כי לא נרצה לרכוש חומרה ליום אחד פעם בשנתיים ) וכל הכרוך בכך,

וזאת על מנת שכמה מאות אנשים יבואו להצבעה , ועוד לא דובר על כיצד מזהים את החברים (צריך להנפיק כרטיס חכם או אמצעי זיהוי אחר שיאפשר זיהוי חד ערכי או לחלופין לפרוס קלפיות גם בצפון כמו שעשו בפריימריס במפלגות ואז צריך כוח אדם)

שקול מבחינה תמחירית ללפחות להזמין טיסה פרטית לכל החברים במועדון מחיפה לשדה דוב + מונית למשרדים בגבעתיים + מונית בחזרה + טיסה בחזרה לחיפה.

כן, אני ממתין לתובנות שלך.

רק חסר כל הבנה בתחום המחשבים , יכול להשוות בין אמצעים של ממשל פדרלי בארה"ב לאמצעים של מועדון אשר ממומן ברובו מדמי החבר של החברים בסך כמה מאות שקלים בשנה. ולקוות שזה יהיה זהה.

עובדה שגם למפלגת הליכוד שהשקיעה בכך סכום שהוא יותר גדול מהתקציב הדו שנתי של המועדון, זה לא היה מספיק

(הם לקחו הצעה זולה , וזה מה שהם קיבלו )

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה על התשובה.

עכשיו מי שבאמת חשוב לו מה שקורה במועדון, יכל לתכנן לו את יום העבודה,

פעם בשנתיים ניתן לקחת יום חופש/חצי יום חופש ולהגיע לבחור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...