Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי היום לנסיעת המבחן של הפורד פיאסטה מלאת ציפיות. כי אחרי כל מה שקראתי - היא היתה הבחירה שלי.

אבל בנסיעת המבחן - בעלייה של סטלה מאריס, מי שמכיר, הפיאסטה היתה כבדה והתנהלה לה באיטיות אלגנטית.

מכל שאר הבחינות היא מצאה חן בעיני, אבל אני חוששת. זה לא שאני צריכה משהו סופר זריז, אבל בכל זאת זה מעצבן. כל הזמן ללחוץ על דוושת הגז עד הסוף ולחכות ל "קיקדאון".

רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר. עם הרבה עלייה וירידה של הכרמל. אין כמעט נסיעות מחוץ לעיר.

נסעתי גם על ה i30 אבל הנסיעה היתה רק באזור המפרץ ולא הגעתי לעליות.

ה i30 היא גם מרווחת יותר ומאובזרת. אבל בתקציב שלי (כ 60K) אני יכולה לקבל שנתון נמוך יותר ומליסינג.

חוץ מזה שמעתי, ואני לא בטוחה שזה נכון, שבפיאסטה המזגן נכבה בעליות. מישהו מכיר? זה לא קרה לי בנסיעת המבחן אבל היא היתה קצרה.

אשמח לתובנות, מנסיונכם, וידיעותיכם.

תודה

פעם הייתי לא החלטית.

היום אני לא בטוחה לגבי זה :?

פורסם
אוטומטית.

סליחה שלא ציינתי.

הבעיה של הפיאסטה האוטו' זו תיבת ההילוכים שלה שהיא גם איטית וגם לא מוכשרת במיוחד (מחליקה בהעברת הילוכים), כך שגם צריכת הדלק איתה ממש לא משהו. המנוע בסדר גמור ואפילו מפיק רעש חביב, אך הוא מספק את עיקר תוצרתו בסל"ד גבוה. זה בסדר בכביש המהיר, זה פחות נוח בעיר הררית כמו חיפה.

המזגן של הפיאסטה לא ממש חזק גם כך.

• תוכן חדש...