Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 60-65

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב לזוג + תינוק.

הרכב הולך לנסיעות בתוך העיר בעיקר ואחת לחודש לקריית שמונה

העדיפות לרכב הצ'בק.

וכמובן שחשוב לנו שיהיה תא מטען גדול שיוכל להכיל עגלה :)

בתודה מראש

פורסם

לא ציינת אם גיר אוטומטי הינו חובה.

אם אתם יכולים להסתפק בגיר ידני - תוכלו לרכוש פיג'ו 206+ ידנית חדשה מהיבואן.

אם גיר אוטומטי הינו חובה תוכלו לרכוש יונדאי i30 משנת 2009 יוצאת ליסינג או את תאומתה הקיה סיד.

אפשרות נוספת היא סובארו B3 עם חמש דלתות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבין השלוש שציינתי ה-i30 היא הכי נפוצה ויהיה הכי קל לאתר מועמדת מתאימה. גם היא וגם הסיד בטוחות באותה מידה. ה-B3 פחות בטוחה מהשתיים הללו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום newuser,

הוצעו לך אופציות מעניינות - היונדאי והקיה שתיהן מכוניות נהדרות, אמינות ובטוחות שללא צל של ספק יענו לך את הדרישות ויכנסו בתקציב.

הייתי מציע לבדוק גם את הפוקוס האצ'בק. מדובר ברכב נח ומרווח, אמין ובעל רמת בטיחות גבוהה. לטעמי האישי גם נהנה ממראה חיצוני נאה יותר. בתקציבכם תוכל לרכוש אחת ממודל 2009 בעלת קילומטראז' נמוך.

על הסובארו אני פחות ממליץ. מדובר ברכב בעל מנוע עצל ולא חסכוני, אך עם זאת אמין. מורגש פער ניכר באיכויות הסובארו אל מול המתחרות האחרות בקטגוריה. לזכותה יאמר שהיא נהנית ממחיר רכישה נמוך.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

פורסם

הפוקוס אכן מכונית טובה, אך עצלה מאוד, חלשה למדי ולא חסכונית כל כך.

זה לא שהi30 עושה בעיר 1:20, אבל היא יותר טובה מהפוקוס. היא יותר מאובזרת, הרבה יותר חזקה, יותר חסכונית וסוחבת יותר טוב והנסיעה בה זורמת יותר. גם איכות החומרים בi30 הוכיחה שיונדאי מסוגלים ליישר קו עם המתחרות מאירופה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פלסטיקה של הדשבורד וכו'.

אבל במקרה של הi30 הפלסטיקה טובה, וגם בi20.

בi30 איכות תא הנוסעים טובה יותר, משתווה יותר למתחרות האירופאיות, למרות שאיכות הפלסטיקה בi20 לא רעה בסך הכול.

בעקרון הi20 שווה בדיקה, את הקורסה אני פחות אוהב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא ציינת אם גיר אוטומטי הינו חובה.

אם אתם יכולים להסתפק בגיר ידני - תוכלו לרכוש פיג'ו 206+ ידנית חדשה מהיבואן.

אם גיר אוטומטי הינו חובה תוכלו לרכוש יונדאי i30 משנת 2009 יוצאת ליסינג או את תאומתה הקיה סיד.

אפשרות נוספת היא סובארו B3 עם חמש דלתות.

באמת?? בתקציב של 60k אפשר להביא 206+ ???

יש לך נתוני צריכת דלק אמיתיים שלה?? או לכל אחד אחר אני אשמח לעזרה!!

• תוכן חדש...