Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עכשיו עם אורנג' שחייבים לי התקנת דיבורית בחינם והנציגה שאלה אותי איזה מכשיר יש לי.כששאלתי אותה מה זה משנה היא אמרה שיש להם דיבורית בשני דגמים, אחת שמתאימה לאייפון ואחת שמתאימה לכל שאר הטלפונים.

אמרתי לה שלמיטב ידיעתי בלוטות' זה בלוטות' וזה לא תלוי במכשיר והיא אמרה שהיו בעבר בעיות עם האייפון ולכן הוציאו גירסה מיוחדת לאייפון.

קודם כל, האם זה יכול להיות?

דבר שני, לי יש אנדרואיד ולאשתי יש אייפון. מה עושים?

פורסם

דבר ראשון לבדוק שזה חינם באמת ולא זיכוי חודשי בהתאם להוצאות חשבון כמו שקרה לא פעם.

אח"כ, לברר מה הדגם שהיא יכולה להתקין לך ולברר עליו ברשת.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
דבר ראשון לבדוק שזה חינם באמת ולא זיכוי חודשי בהתאם להוצאות חשבון כמו שקרה לא פעם.

אח"כ, לברר מה הדגם שהיא יכולה להתקין לך ולברר עליו ברשת.

התקשרתי למתקין, הוא אמר שזה לא לציטוט, אבל אין לזה שום משמעות והדיבורית תעבוד עם שני המכשירים.

עכשיו אני ממש לא מבין מה הקטע של אורנג'...

פורסם

אינטרס פנימי. לך תבין. תשאל על שני הדגמים, תברר איזה עדיף לפי ביקורות באינטרנט ורק אז תתקין. בכל לבדוק האם אתה מקבל זיכוי או שזה חינם "אמיתי"

Stay tuned

פורסם

בדקתי היטב. זה חינם אמיתי.

בכל מקרה, מדובר על אותו דגם של דיבורית אבל הם אומרים שיש איזה שוני בגירסה של האייפון. מאוד מוזר.

מדובר גם רק על האייפון 4 דרך אגב.

פורסם

אני קונה את זה. דרוש את קוד הדגם הספציפי וודא עם החרה, רק בשביל להעלות ולחשוף את הבלוף. אני גם הייתי מקליט את השיחה.

רוב הדיבוריות היום הן BT, ולכן אין הבדל מכיוון שBT הוא תקן אחיד.

Stay tuned

פורסם

זה נכון שBT הוא תקן אחיד וברמה התיאורטית המכשירים והדיבורית אמורים להיות תואמים, אבל יש מדי פעם הבדלים בין מכשירים שונים שיכולים להוביל לבעיות תאימות. זה פוחת עם הזמן אבל לא נעלם לגמרי . אני לא יודע לגבי הדיבורית הספציפית הזו והמכשירים שלכם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בהחלט יש בעיות עם בלוטוט' של אייפון.

כל בעל אייפון 4 שנוסע איתי ברכב לא מצליח להתחבר לדבורית שלי (מוטורולה T605).

ממה שהבנתי, היסטריית הגן הסגור של אפל מזהה לפעמים את העברת הקול כהעברת DATA, מה שלא נתמך.

פורסם

סיכומו של עניין:

אחרי שהמתקין אמר שבטוח לא תהיה בעיה אבל שזה בשום פנים ואופן לא לציטוט, החלטתי לבקש את הדגם של האייפון כי אצלי היה את האנדרואיד שיכולתי לבדוק במקום. הנציגה שוב טרחה וציינה שחשוב שאני אדע שהדיבורית תעבוד אך ורק עם אייפון, שמתי אותה על רמקול והמתקין עשה לי סימנים של "עזוב, תגיד לה בסדר".

אחרי ההתקנה, האנדרואיד שלי התחבר ללא שום בעיה ועובד נהדר. כמובן שגם האייפון של אישתי התחבר אח"כ ללא תקלות.

מבחינתי כל הסיפור הזה נשאר בגדר מיסתורין.

פורסם

בלי קשר, לא הייתי לוקח שום דבר מאורנג', לא בחינם, ולא בכסף, בחינם בטוח לא.

יש להם נטיה להגיד משהו אחד, ולעשות משהו אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...