Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי את עזרתכם...

יש לי רעש בבוקר ורק בבוקר (נכראה שהרצועה קרה )מהרצועה של אלטנטור

אחרי כמה דקות זה מפסיק ולא שומעים כלום,היתי אצל מוסכניק שבדק ואמר שכנראה צריך להחליף רצועה וזה עולה בסביבות 400 שקל ,

מדובר בפורד פוקוס 2004,כמה קריטי זה הרצועה הזאת שחייב להחליף אותה , וכמה זה אמור לעלות? האם זה הגיוני המחיר?

פורסם

הוא אומר שזה יקר בגלל שזה רצועה אלסטית מקורית , מי שיודע ומבין בפורד פוקוס זה לא רק רצועה של אלטרנטור , זה רצועה שגם אחראית על המזגן אני חושב וגם אלטנרטור וגם גלגל של ההגה כח ....זה מסובב איתו הרבה דברים לא רק אלטרנטור..

פורסם

אם זה מוסך מורשה אז המחיר הגיוני - 100 ש"ח רצועה בערך + עבודה + מע"מ + דאווין של מוסך מורשה אז יכול להיות .

אם זה לא מוסך מורשה הוא צריך לרדת לפחות ב-100-150 ש"ח .

בכל אופן הבעיה שאתה מתאר היא חופש ברצועה .

תסתכל אם היא ישנה ויבשה צריך להחליף, אם לא - מספיק למתוח אותה .

פורסם
הוא אומר שזה יקר בגלל שזה רצועה אלסטית מקורית , מי שיודע ומבין בפורד פוקוס זה לא רק רצועה של אלטרנטור , זה רצועה שגם אחראית על המזגן אני חושב וגם אלטנרטור וגם גלגל של ההגה כח ....זה מסובב איתו הרבה דברים לא רק אלטרנטור..

אני לא חושב שזה משהוא מיוחד לפורד פוקוס שהמדחס והאלטרנטור והמשאבה הידראולית עובדים על רצועה אחת.

הרצועה מרעישה בבוקר לרוב בגלל לחות ולא בגלל שהיא קרה, עוד מעט יהיה הרבה גשם בעזרת השם ואז הרעש יציק לך יותר.

400 שקל לפי דעתי יקר מדי בשביל להחליף אותה, יכול להיות שהוא מחליף גם מותחן.

המוסכניק בדק אותה אם באמת הגיע הזמן להחליף אותה?

פורסם

כן הוא בדק אותה ואמר שצריך להחליף..

בוא אני יחדש לך עוד משהו , הוא אמר לי שרק החלק עולה 410 זה לא כולל עבודה(אני לא יודע אם יש מותחן בפורד פוקוס אני חושב שזה בא בלי מותחן) , אבל אני יודע שהוא אמין

תכף אני אתקשר לחנות חלקי חילוף ואבדוק את זה אם זה נכון ..

פורסם

קיצר המוסכניק צודק, בררתי בחלקי חילוף זה בא בקיט מיוחד עם מותחן וזה עולה 400 שקל ככה שהוא צודק, הוא רוצה עוד 100 שקל עבודה ואין בררה ...

עכשיו אני מתלבט אם לעשות טיימניג על הדרך כי יש רשרוש קטן משם ועשו באוטו לפני 3 שנים טיימינג שהיה 100 אלף , כרגע הוא עומד על 130 אלף אבל עבר 3 שנים..

פורסם
עכשיו אני מתלבט אם לעשות טיימניג על הדרך כי יש רשרוש קטן משם ועשו באוטו לפני 3 שנים טיימינג שהיה 100 אלף , כרגע הוא עומד על 130 אלף אבל עבר 3 שנים..

1. טיימינג לא מחליפים אחרי 30Kק"מ - צריך רק לבדוק את מצב הרצועה (אם הרצועה מקורית אין סיכוי שתתייבש אחרי 3 שנים אך הכי בטוח זה לבדוק).

2. יתכן שהרעש שאתה שומע מהטיימינג מגיע מאחד המייסבים - צריך לבדוק.

3. כמובן שיש מותחן.

פורסם

1...הבעיה היא שכדי לבדוק מיסבים של טיימינג צריך לפרק זה לא עובד ככה

איך תדע אם צריך או לא צריך,השאלה האם לקחת סיכון או להחליף וזהו...

2..שאלתי השנייה עד כמה קריטי הרעש הזה מרצועת טיימינג אולי בכלל חבל על הכסף למה להחליף...

פורסם

עדיף להוריד תחילה את הרצועת עזר (שלפי מה שאני מבין מרעישה) ואז לבדוק אם עדיין ישנו רעש,

מהיכן הוא מגיע ועד כמה הוא משמעותי - כך תוכל להחליט לגבי הטיימינג.

באותה הזדמנות - לבדוק מה בדיוק הבעיה במותחן הרצועת עזר ולהחליף.

פורסם
עדיף להוריד תחילה את הרצועת עזר (שלפי מה שאני מבין מרעישה) ואז לבדוק אם עדיין ישנו רעש,

מהיכן הוא מגיע ועד כמה הוא משמעותי - כך תוכל להחליט לגבי הטיימינג.

באותה הזדמנות - לבדוק מה בדיוק הבעיה במותחן הרצועת עזר ולהחליף.

1+

יכול להיות שהרעש שלך ממיסב אלטרנטור או מדחס מזגן.

לכן כשרצועת אביזרים מפורקת את הזדמנות טובה להקשיב ולאתר מהיכן הרעש.

רענן

• תוכן חדש...