Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי? אמינה?

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קריאה לתיקון יזום (ריקול) היא אירוע לגיטימי לחלוטין.

שנתחיל לחפש אחר רשימת הריקולים שקיימים לסקודה פאביה ולשאר דגמי הקונצרן?

שרשור של עשרות עמודים... :?

אמינות לא נמדדת לפי רשימת הריקולים שיש לדגם מסוים.

דניאל

MCS 2008

פורסם
קריאה לתיקון יזום (ריקול) היא אירוע לגיטימי לחלוטין.

שנתחיל לחפש אחר רשימת הריקולים שקיימים לסקודה פאביה ולשאר דגמי הקונצרן?

שרשור של עשרות עמודים... :?

אמינות לא נמדדת לפי רשימת הריקולים שיש לדגם מסוים.

דניאל

דניאל , אתה תמצא על פולקסווגן. על הפביה , כמעט ולא תמצא (ופה ושם אני מחפש , בודק). ידוע לי , על לחות באיזור מחשב המנוע. ואני אישית , עוד לא שמעתי על דבר כזה בישראל.

דניאל , מבדיקה שאני עורך בדקות הללו , היו 2-3 ריקולים לפביה - אך מדובר בדגמים הראשונים.

על פונטו לא חסר..(למה לא בדקתי לפני שקנינו ואכלנו אותה..)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אנקדוטה קטנה בקשר ליונדאי: מה אפשר לצפות מאוטו שעולה ליבואן שלו 6000 דולר (לפני מסים; 13K אחרי) ? :wink:

(העובדה שלקוחות משלמים עליו 90K ש"ח היא נושא לדיון אחר... :roll: )

MCS 2008

פורסם
זה שהם התחילו לקרוא ללקוחות ל RECALL זה סימן טוב.

עד עכשיו הם לא היו עושים את זה

ממה שהבנתי , הריקול הנ"ל פורסם באוסטרליה , לפני כ-4 חודשים.. מה לקח להם כ"כ הרבה זמן..

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דניאל , אתה תמצא על פולקסווגן. על הפביה , כמעט ולא תמצא (ופה ושם אני מחפש , בודק). ידוע לי , על לחות באיזור מחשב המנוע. ואני אישית , עוד לא שמעתי על דבר כזה בישראל.

דניאל , מבדיקה שאני עורך בדקות הללו , היו 2-3 ריקולים לפביה - אך מדובר בדגמים הראשונים.

על פונטו לא חסר..(למה לא בדקתי לפני שקנינו ואכלנו אותה..)

גם 3 ריקולים לפאביה זה יותר ממה שהיה לגטס. לא יעזור כלום RS, ושמחה לאד לא מקדמת את עניינך, הגטס מכרה ותמשיך למכור במאות אחוזים יותר מהסקודה הקטנה. והיא בטח יותר אמינה. ריקול אחד לא ישנה את זה, על אפך ועל חמתך.

הפאביה מהנה, איכותית, בטוחה יותר - אבל הגטס פשוטה ואמינה יותר. תסתכל בחלק המשומשות באתר של מגזין טופגר ותופתע לראות כמה בעיות מדווחות יש לפאביה - ואז תשווה לחלק המקביל בגטס.

פורסם
הפאביה מהנה, איכותית, בטוחה יותר - אבל הגטס פשוטה ואמינה יותר. תסתכל בחלק המשומשות באתר של מגזין טופגר ותופתע לראות כמה בעיות מדווחות יש לפאביה - ואז תשווה לחלק המקביל בגטס.
לארק ידידי , שהגטס תגיעה לרמה של הטאסות של הפביה , נדבר.

הגטס , היא סופר מיני בינונית מאוד. הפביה לעומתה , מהסופר המיני הטובות ביותר שיש. יותר נכון , היא , היאריס והג'אז הכי טובות.

תעשה לי טובה , אני יודע בדיוק איזה בעיות יש לפביה (ואני יכול לציין ש-99% מהבעיות , קורות בפביות Sdi והאוטומטיות).

אני מודע , לכל הבעיות הקטנות שהיו לפביה - צריך לזכור שכמעט כולם אירעו במכוניות הראשונות.

אני לא יודע אם יצא לך לראות סקרי אמינות מהשנתיים-שלוש האחרונות. איך נאמר זאת , איפה סקודה ואיפה יונדאי. סקודה לא רואה ממטר את יונדאי.

יש לנו מכר בלונדון , הוא מספר שהפביות (וסקודות בכלל) נמכרות שם כמו לחמניות חמות. רוצה לדעת למה? כי סקודה היום , זאת לא סקודה של פעם (כן , גם אני לא אהבתי אותם פעם וגם אני הייתי יורד עליהם). היום , היא יצרנית מכובדת מאוד שלאט לאט שוברת את התדמית הרעה שהייתה לה. אנשים , מתחילים להבין , שסקודה = פולקסווגן , זולה יותר ואמינה ה-ר-ב-ה יותר.

אצלנו , בחיים לא תראה "פולקסווגן". למה? כי זה סמל סטטוס , סמל שאומר הרבה. אנחנו , לא מחפשים את הפוזה , את הדאווין. טוב לנו עם סקודה. אם הייתם יודעים כמה מהשכנים שלי (ושאר

האנשים שראו את האוטו) אוהבים אותו. בתחנת דלק , שואלים איך האוטו , אם אנחנו מוכרים..

כל שונאי הסקודה , תעשו טובה - לפני שאתה כותבים משהו , לכו תעשו נסיעות מבחן בשלל דגמי סקודה. אתם תבינו , למה פיתחתי הערכה ואהבה כ"כ גדולה (ומוגזמת) אל החברה הנ"ל.

*ד"א , יונדאי מוכרת הרבה יותר מכוניות מסקודה - מ-2 סיבות בלבד: יש לה מוניטין עדיף והרכבים שלה זולים יותר.

*אם יש למישהו , משהו לומר לי - בה"פ. הפורום לא צ'אט :-)

על החתום חובב הסקודה ,

אוראל :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לארק ידידי , שהגטס תגיעה לרמה של הטאסות של הפביה , נדבר.

הגטס , היא סופר מיני בינונית מאוד. הפביה לעומתה , מהסופר המיני הטובות ביותר שיש. יותר נכון , היא , היאריס והג'אז הכי טובות.

אני לא יודע אם יצא לך לראות סקרי אמינות מהשנתיים-שלוש האחרונות. איך נאמר זאת , איפה סקודה ואיפה יונדאי. סקודה לא רואה ממטר את יונדאי.

כל שונאי הסקודה , תעשו טובה - לפני שאתה כותבים משהו , לכו תעשו נסיעות מבחן בשלל דגמי סקודה. אתם תבינו , למה פיתחתי הערכה ואהבה כ"כ גדולה (ומוגזמת) אל החברה הנ"ל.

על החתום חובב הסקודה ,

אוראל :wink:

אני חושב שאתה דוגמא טובה לגולשים בפורום שנמצאים כאן כמיסיונרים של מותגים. מי שלרגע לא רואה את האור לידם הוא מייד כופר שיש להשמידו. תירגע ותרגיע.

גם אני נוהג במותג של קבוצת פולקסווגן, וכנראה מאותה סיבה שאתה עשית את זה. לא רציתי לשלם על הפולקסווגן מקבילה 10 אחוז יותר, ואני מאוד מרוצה מהבחירה שלי. אבל זה לא הופך אותה למכונית הטובה ביותר בעולם.

מעולם לא טענתי שהגטס מתחרה בטיבה בפאביה המוצלחת. אפילו כתבתי שלא. אז מאיפה הגיע הנאום שלך? אתה בכלל קורא את ההודעה לפני שאתה מגיב, או רק יורה מהמותן?

מצד שני, יונדאי לא מפגרת אחרי סקודה, לפחות לפי ג'י די פאואר. אני גם מכירים כמה בעלים של יונדאים, חלקם גטסים, והם מאוד מרוצים. יונדאי מצליחה לכוון לצרכים של הרבה אנשים. תמורה טובה, תמורה טובה ושוב, תמורה טובה. נכון שההגה מת, שהביצועים מחורבנים, שצריכת הדלק גבוהה והבטיחות אינה מהטובות. רוב רוכשי הרכב could'nt care less.

זה לא מפחית מטיבה של הפאביה, זה רק אומר שלעוד מכוניות יש מקום בשוק. וריקול אחד של הגטס לא ישנה את התמונה הזאת.

פורסם

לארק ידידי,

לא טענתי שיונדאי מיצרת מכוניות גרועות. לא טענתי שהגטס מכונית גרועה , טענתי שהיא בינונית מאוד.

לא אמרתי שריקול אחד אומר עליה משהו , זה פשוט אומר שיונדאי צריכים להתאמץ עוד קצת , כדי לספק לנו (הלקוחות) מוצר מושלם.

לא הייתי מתנגד לקבל אותה מליסינג , אך כלקוח פרטי - פביה היא בחירתי.

ד"א , אולי תגלה לי איזה רכב יש לך? :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זה פשוט אומר שיונדאי צריכים להתאמץ עוד קצת , כדי לספק לנו (הלקוחות) מוצר מושלם.
אין כזה דבר - ולעולם לא יהיה - מוצר מושלם, בכל מה שקשור למכוניות. זה פשוט בלתי אפשרי לייצר מכונית "חסינת תקלות".

למען האמת - אני לא יכול לחשוב על מוצר אחד שלא יכולים ליפול בו פגמים כאלו או אחרים. ולא, אני לא מתכוון לכדי חרס ומקלות פלסטיק :razz:

לא אמרתי שריקול אחד אומר עליה משהו.
"יונדאי קנית, מוסך ראית" כתגובה לכתבה על ריקול אחד היא בהחלט בגדר "אמרת"... :roll: שירשור השמחה לאיד הזה בהחלט מיותר.

תזכור תמיד, במיוחד לפעם הבאה שסקודה תפרסם קריאה יזומה לתיקון:

זה לא אומר דבר וחצי דבר על אמינות!

פורסם
"יונדאי קנית, מוסך ראית" כתגובה לכתבה על ריקול אחד היא בהחלט בגדר "אמרת"... :roll:.

QUOTE]

רועי , זה היה בצחוק :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שטויות. נסעתי בגטס 1.6 ופאביה 1.4, ההבדלית זניחים. הגטס מכונית טובה מאוד.

בגרסת ה-1.6 , היא חזקה יותר בכ-4 כ"ס (מהפביה).

לא משנה כמה הגטס 1.6 טובה (ואיני טוען שהיא גרועה) , הפביה עדיין טובה ממנה משמעותית.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...