Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי? אמינה?

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגרסת ה-1.6 , היא חזקה יותר בכ-4 כ"ס (מהפביה).

לא משנה כמה הגטס 1.6 טובה (ואיני טוען שהיא גרועה) , הפביה עדיין טובה ממנה משמעותית.

אז זהו, שאתה טועה. יכול להיות שהפאביה טובה ממנה, אבל בהבדל לא משמעותי לטעמי.

חוצמזה שהיונדאי יותר מרווחת מאחור.

172

פורסם

תפסיק לבסס את דבריך על כלום.

שניהם אותן ביצועים, שניהן זוועות מבפנים, אולי קצת יותר נעים בסקודה, שניהם נראות טוב.

אם נשווה ת.1.6 של הגטס מול ה1.4 של הפאביה נגלה שהגטס אולי טיפה עדיפה.....

לגטס יש 4 כריות אוויר לפאביה 2, לגטס גג שמש סטנדרט, לגטס חלונות אחוריים חשמליים לפאביה רק מקדימה, לגטס ציפוי עור על ההגה והגיר ולגטס יש ג'נטים לעומת הטסות זוועה של הפאביה.

אז אני עוד לא הבנתי מה הופך מבחינתך (אוראל) את הפאביה לטובה בקבוצתה שהגטס (הזולה משמעותית) יותר מאובזרת ממנה.(כל הנתונים ממוטוקאר)

תבין אין להם בושה לתמחר את הפאביה 1.4 סדאן אוטו' (17 שניות 160 קמ"ש למאה בלה בלה לבה) בלא פחות מאשר 120 אלף שח, עכשיו אם אינני טועה אנשים קונים סופר מיני כי הם לא יכולים להרשות לעצמם מכונית גדולה יותר. במחיר הנ"ל (120K) נמצאת הפוקוס 1.6, מגאן 1.6, קורולה למינהם, אימפרזה ועוד....

שלא תבין לא נכון אני לא שונא את סקודה או משהו (זה מה שאתה חושב אבל זה לא נכון) להפך זה אוטו נהדר, אני פשוט חושב שיש אלטרנטיבות עדיפות במחיר שלה.

אחי אני מבין תאהבה שלך לסקודה באמת שכן (נשבע לך בכל המשפחה שלי כמה שאני מבין אותך) אבל תכיר במציאות שהיא לא הטובה ביותר כרגע.......

הסקודה היחידה בלי בעיית תמורה ולהפך נותת פי 5 מהמחיר שלה זאת הסופרב (ממדים של סלון, אבזור של סלון מחיר של משפחתית גדולה).

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

בגרסת ה-1.6 , היא חזקה יותר בכ-4 כ"ס (מהפביה).

לא משנה כמה הגטס 1.6 טובה (ואיני טוען שהיא גרועה) , הפביה עדיין טובה ממנה משמעותית.

אז זהו, שאתה טועה. יכול להיות שהפאביה טובה ממנה, אבל בהבדל לא משמעותי לטעמי.

חוצמזה שהיונדאי יותר מרווחת מאחור.

ולי יש הכי גדול!!!

מספיק כבר עם הטענות של "מי יותר טובה".

אתם לא בדיוק משווים פה S CLASS ל-BMW 760.

שתיהן מכוניות מיני פשוטות, האחת קוריאנית (פשוטה,נוחה אמינה ונוסעת) והשניה מורכת בצורה מרשימה יותר(איכות הרכבה, חברת אם עם מוניטין)

אלו ההבדלים היחדים- כל אחד קונה בוחר לפי הצרכים שלו.

פורסם

משהו פה הזוי

מתוך כמה אלפי גטס בארץ רק 2400 מהם מצויידות בABS?! או שלא הבנתי נכון....

כיום הABS הפך לחלק אינטגרלי במכונית ולא כאופצייה יוקרתית. קשה לי לראות רכב חדש שעולה על הכביש בלי המערכת הנ"ל.

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם
משהו פה הזוי

מתוך כמה אלפי גטס בארץ רק 2400 מהם מצויידות בABS?! או שלא הבנתי נכון....

כיום הABS הפך לחלק אינטגרלי במכונית ולא כאופצייה יוקרתית. קשה לי לראות רכב חדש שעולה על הכביש בלי המערכת הנ"ל.

זה בהחלט יכול להיות. אם יש כבר שערוריה שקשורה בגטס זו היא דגם ציי הרכב, ה-GLF, שנמכר עם כרית אוויר אחת בלבד וללא ABS. זה סידור שאסור שיהיה קיים במכונית חדשה, שמביא לוויתור על אמצעי בטיחות מוכחים ומצילי חיים בשביל כמה גרושים. אוי ואבוי ליבואן שמוכר את הזוועה הזאת, ואוי ואבוי לחברות שרוכשות אותה עבור העובדיהם שלהן (אפשר לפטר אותם אם אתם לא מרוצים, לא צריך לחשוף אותם לסיכון כזה).

מאחר ורוב הגטסים נמכרים לציי רכב וחברות השכרה (שחלקן מוסיפות כסף ורוכשות את דגם הביניים, GLI, שבא עם כרית נוספת ו-ABS) יכול בהחלט להיות שרק 2,400 מהמכוניות שנמכרו בארץ רלוונטיות לריקול. מצד שני, יכול להיות שזו תקלה שיכולה להתרחש רק בחלק מהמכוניות עם ABS, לאחר שהרכיב הבעייתי כבר הוחלף על פס הייצור.

• תוכן חדש...