Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וחג שמח

פאביה 2008 עם 46K ק"מ שהיתה תחת כיסוי כל חייה. הצמיגים הקדמיים הוחלפו בחורף האחרון עקב עומק חריצים לא מספק לTOYO T1R, אבל האחוריים מראים סימני התייבשות, אם כי עומק החריצים תקין לחלוטין. האם לדעתכם יש להחליף את האחוריים או שאפשר למשוך איתם עוד שנה בדיוק מהיום? אציין כי הרכב נוסע 12K ק"מ בשנה (פשוט בשנה הראשונה הרכב לא נסע הרבה אז הק"מ הכללי נמוך לשנה). הרכב עבר טסט בערב יום כיפור אז יש טסט לשנה.

תאריך צמיגים 0308, מידה 205/45R16 סוג: קונטיננטל קונטקט ספורט. יש סדקים בסולייה, בין החריצים על הסוליה, בדופן... השאלה היא עד כמה זה קריטי, כי אם צמיג אחורי מתפוצץ בנסיעה זאת "קצת" בעיה.

תודה.

jmznlmdimmxh.jpg

gjmzuyzyy4e2.jpg

2nzywernmgjt.jpg

פורסם

אתה רציני??

הצמיגים יוצרו בתחילת 2008 מה שאומר שהם בני 4.5 שנים.

צמיג מכיל גופרית אשר מחברת את השכבות השונות שלו והיא מגיעה לזמן מחצית חיים אחרי 3 שנים.

בכל אופן גם בלי קשר לתאריך,הצמיג שלך במצב מאוד גרוע מלא סדקים.

למען הבטיחות שלך,של הנוסעים שלך והרכבים האחרים - גש להלחיף צמיגים.

אנדרי

פורסם

ניכרים סימני יובש חיצוניים בסולייה ובדופן הצמיג - לדעתי יש להחליף את הצמיג.

לדעתי כדאי לך לחפש צמיג אחר, ולא Toyo T1R שהוא צמיג ספורטיבי שהבלאי שלו גבוה יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הצמיג באמת נראה יבש. אני דווקא חושב שבהתחשב בנסועה הנמוכה שלך ובכך שמומלץ להחליף צמיגים אחת לשלוש שנים, דווקא כדאי לך לקחת צמיג ספורטיבי.

יש סיכוי סביר שהוא באמת יחזיק לך מעמד במשך כל התקופה הזאת וכבונוס גם תקבל צמיג עם אחיזה טובה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצד שני צמיג ספורטיבי בדרך כלל רועש למדי ומי שלא מתגרזן לעיתים תכופות ימצא את המגרעת הזו מציקה משהו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני נוהג באופן קבוע במהירויות גבוהות יחסית ולפעמים נוהג ברכב בצורה ספורטיבית בעיקר בכבישים מפותלים - זאת הסיבה שלקחתי את ה'טויו' על הסרן הקדמי. הקונטיננטל שהיו חדשים גם כן לא היו רעים בכלל... האחיזה גבוהה וזה מה שאני צריך (ראו תמונה, זה מה שעושים עם הפאביה בשבת בבוקר, לפחות עד שסמל"ת תוריד את המחיר על הפונטו אבארט. צולם בכביש 98 ברמת הגולן לפני משהו כמו שנתיים).

אני עדיין חושב שה'טויו' נותן מענה לדרישות. לגבי רעשי כביש מהצמיגים הנושא מוכר לי טוב אבל זה לא מפריע.

trip.jpg

• תוכן חדש...