Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זלגה לרשת; גולף GTI החדשה(סימן 7)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא אוהב את הגאנטים (יותר יפים משל הנוכחי) ומאוד את הריפודים. לא יודע מה הטענות, אבל הריפודים ממש יפים.

בהחלט מסקרנת (תנו לי אחת עם בלם יד אלקטרוני, לא מזיז לי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
^ האם בלם יד חשמלי זה שיא הטכנולוגיה שהיצרן מספק לאותו הדגם או סתם גימיק לעצלנים שעושה יותר נזק מתועלת ?

האם טורבו הוא פתרון לעצלנים שאין להם כוח למשוך סקרימר עד לקו האדום? האם הגה כוח הוא לעצלנים? האם סנכרונים בגיר ידני הם לעצלנים?

ברור שיש לא מעט הקצנה בדבריי, אבל אני מקווה שהרוח מובנת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^ תשמע הכל מתרכז בעניין התועלת והאם זו תומכת ברוח המותג.

בלם יד חשמלי הוא המצאה חסרת תועלת לחלוטין, גורמת ללא מעט בעיות בטווח הארוך ואף לא עומדת בקו אחד עם רוח המותג GTI, אשר תמציתו "ספורטיביות להמונים".

זמין 8)

פורסם
מה נסגר אתכם ? מדברים על חישוקים וריפודים !

לא שמתם לב שאין בלם יד ??? :shock:

בגרסה העממית הזולה זה בסדר, אבל להוריד אותו ב GTI- ביזיון :evil:

איתך באותה דעה . אני חושב שבלם יד הוא חובה ברכב ספורטיבי.

אבל לא הייתי פוסל את הרכב רק בגלל זה.

שונא גזענים !.

פורסם
מה נסגר אתכם ? מדברים על חישוקים וריפודים !

לא שמתם לב שאין בלם יד ??? :shock:

:evil:

הם החליפו את בלם היד הסטנדרטי באלקטרוני עם כפתור, זה מגמה שהולכת ותוספת תאוצה אצל רוב היצרנים כיום.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בקשר לג'אנטים, אני חושב שהם מעט גדולים מדי, וזה נראה מעט מצועצע.

בקשר לעיצוב הפנים - העיצוב היה תמיד נראה טוב, ואני דווקא אוהב את הריפודים, אפשר להתאכזב מזה שלא חידשו יותר מדי, ואפשר לא.

אני חושב שהיא תהיה מכונת נהיגה יותר טובה ממה שהיא היום, ואם המחיר לא יעלה (ואין סיבה שיעלה), אז היא תשלוט בסגמנט שלה בדיוק כמו ה-GTI הנוכחית.

ועכשיו, היכונו לצחוק עליי - אמרתי את זה פעם, ואומר את זה שוב: גאון, גאון, גאון ושוב פעם גאון הבנאדם ששם את הפס האדום הדק הזה בגריל של ה-GTI. הוא גם שם אותו בדיוק בנקודה שהוא אומר לך שאני זאב בעור כבש, יכול להיות שאני אידיוט, ואני נסחף עם זה, אבל זה הדבר המוצלח ביותר בעיצוב של ה-GTI לטעמי. זה נראה מעולה, זה מתאים לרכב הזה, ומשדר אזהרה. פשוט מעולה.

במיוחד על גולף בצבע כחול כהה/שחור כזה, כמו של חבר הפורום אייל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הם החליפו את בלם היד הסטנדרטי באלקטרוני עם כפתור, זה מגמה שהולכת ותוספת תאוצה אצל רוב היצרנים כיום.

האם אפשר להתניע ולהתחיל לנהוג ברכב כשבלם היד עובד?

כלומר אם שכחתי לבטל אותו?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

בלם יד אלקטרוני זו המצאה מתועבת! נהגתי על רנו סניק עם דבר כזה, ושנאתי את זה.

'לחשמל' רכיב בטיחותי כל כך קריטי ולפתוח מקור לתקלות (ועוד בעיקר ברכב צרפתי, שהחשמל זה לא הצד החזק שלהם) זה מיותר. אין ספק שאני מעדיף לתת משיכה קטנה עם היד ולחסוך את הספקות של 'הבלם נכנס או לא' כל הזמן.

קקטוסולר ידנית

פורסם
האם אפשר להתניע ולהתחיל לנהוג ברכב כשבלם היד עובד?

כלומר אם שכחתי לבטל אותו?

בדקתי את העניין בפאסאט 1.8 TSI . מחשב הרכב לא מאפשר נסיעה עם בלם היד דלוק- בדיוק מסיבה זאת, כאשר ישנה תקלה באחד החיישנים או במנגנון החשמלי הדבר היחיד שניתן לעשות זה להזמין גרר. מניסיון - :cry:

מזל שהתקלה תוקנה במסגרת האחריות. אם הפאדיחה הזאת בחסות VW הייתה גם עולה לי כסף היה צורך לקרוא לכוחות המיוחדים של חייל הברווזים ולברווז את היצרן עד מאוד :lol:

המצאה מיותרת שמביאה איתה רק אי נוחות.

זמין 8)

• תוכן חדש...