Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זלגה לרשת; גולף GTI החדשה(סימן 7)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה אנשים רוצים...

המושבי קיפי זה נחמד, נוסטלגיה לרחוב סומסום...

וחוץ מזה... עוצר נשימה כמעט כמו ג'ולייטה תלתן ירוק רק עם פחות תקלות.

אבזור? צריך... אבל יותר מידי אלקטרוניקה במקומות שגם לא צריך מושבים חשמליים ושות'.

בסה"כ ככל שתהיה פחות אלק' יהיה פחות מה שיתקלקל... :)

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וחוץ מזה... עוצר נשימה כמעט כמו ג'ולייטה תלתן ירוק רק עם פחות תקלות.

נמק, פרט, הסבר ובעיקר הבא דוגמאות לגבי תקלות בג'ולייטה תלתן ירוק (או 159, לצורך העניין). שוב, הבא דוגמאות.

דוגמאות לתקלות בוואגים משהנים האחרונות דווקא לא חסרות בפורום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מוכרחים בכל פעם שמישהו מביא כאן אלפות, רנו, פיאט, סיטרואן ופג'ו, ש"מתקלקלות בלי סוף", לשלוף את החרב מהנדן ולצאת לקרב. כבר היינו שם המון פעמים. אפשר פשוט לנוד בהבנה עם קמצוץ של צער על מה שנובע מחוסר ידע והיכרות מספיקים עם עולם הרכב ולהסתפק בכך. זו לפחות דעתי.

פורסם

אני אוהב ברכב הזה פשוט הכל, חוץ מאשר את המושבים. ועם כל ההבנה שלי למסורת וכו', המושבים האלה פשוט צריכים לעלות על המכונת זמן ולחזור חזרה ל 1930.

גם אני חושש שעם הדגם החדש תבוא גם עליית מחיר בארץ.

אגב מישהו יודע אם הוצגה שם גם הגולף R החדשה?

V5

פורסם

יצאה ה Golf 7 החדשה והדיונים פה סביב הנדברקסים וחישני גשם??? חיפשתם להתלונן? לדעתי המנוע שלא שודרג בהרבה ונישאר על 220-230 כ"ס מאכזב הרבה יותר... ציפיתי לאיזו גירסה חזקה יותר. (לא שלי זה מפריע למה אני יכול לקנות בערך עשירית ממנה, אבל בשביל כל חובבי הרכב שציפו...)

פורסם
לא מוכרחים בכל פעם שמישהו מביא כאן אלפות, רנו, פיאט, סיטרואן ופג'ו, ש"מתקלקלות בלי סוף", לשלוף את החרב מהנדן ולצאת לקרב. כבר היינו שם המון פעמים. אפשר פשוט לנוד בהבנה עם קמצוץ של צער על מה שנובע מחוסר ידע והיכרות מספיקים עם עולם הרכב ולהסתפק בכך. זו לפחות דעתי.

אם לא יגיבו לאמירות שטותיות וחסרות בסיס הקורא הבא עלול להתייחס אליהן ברצינות. אז כן בכל פעם שמוציאים את דיבתן רעה של הצרפתיות האיטלקיות הגרמניות וכו' יש לשלוף את החרב מהנדן ולצאת למלחמה על הבערות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
SlowRide, תתקדם לשנות ה2000....

אתה לא יכול למכור רכב שהוא בטופ של ההיצע שלך ולא לאבזר אותו, אנחנו לא בחברת רנו כאן... :)

חיישני גשם זה מעולה, מתאים את מהירות המגב לעוצמת הגשם, במקום לבחוש כל הזמן בידית.

כנ"ל חיישני תאורה.

מד טמ"פ חיצונית כבר קיים מאז ה MK4...

מערכת מולטימדיה עם מסך 6.5 אינץ' זה פינוק , אני נהנה מזה ברמה יום יומית.

GPS, דיבורית מובנה ,תומך IPHONE, תומך USB, SD וכו' ... לא דורש התקנות וקומבינציות של מליון התקנות מקומיות. הכל בכף ידך.

קשה לי להאמין שיביאו לארץ מושבים מחוממים. הסטורית מפשיטים פיצ'רים לא רלוונטים מהגרסא ה"ישראלית".

אתה מחפש מינימום שקל למקסימום מפרט, כנראה אתה לא לקוח טיפוסי של GTI.

כשתמכור את הרכב תבין שמה שקונים קצת יותר בזול , נמכר אחרי כמה שנים הרבה יותר בזול ;)

גם אני שנאתי את הריפודים האלה בהתחלה, אבל בסוף הבנתי שזו חלק מהמורשת. יחד עם הפס האדום ותג ה GTI. [מידית הילוכים בצורה של כדור גולף ירדו , למרות שהיא אופציה שניתן להזמין ]

בצד הפרקטי - לא רואים על זה כתמים :)

הייתי בוחר אותם על כל מושב עור.

כשהוצגה ה GTI המקורית ב 76' היא אמנם היתה היקרה בהיצע דגמי הגולף, אבל מחירה היה כשל משפחתית 1.6 ממוצעת, ובצירוף ביצועים מצויינים והתנהגות מהנה, היא הפכה ללהיט מכירות ולאייקון כמעט נצחי.

ה GTI המקורית היתה מכונית ספרטנית למדי, כמו כל דגמי פולקסווגן עד סוף שנות ה 90', והחל מהגולף MK3 הפכה ה GTI מקומפקטית חמה ל GT בורגנית, לטוב ולרע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה מחפש מינימום שקל למקסימום מפרט, כנראה אתה לא לקוח טיפוסי של GTI.

כשתמכור את הרכב תבין שמה שקונים קצת יותר בזול , נמכר אחרי כמה שנים הרבה יותר בזול ;)

גם אני שנאתי את הריפודים האלה בהתחלה, אבל בסוף הבנתי שזו חלק מהמורשת. יחד עם הפס האדום ותג ה GTI. [מידית הילוכים בצורה של כדור גולף ירדו , למרות שהיא אופציה שניתן להזמין ]

בצד הפרקטי - לא רואים על זה כתמים :)

הייתי בוחר אותם על כל מושב עור.

אתה צודק, אני לא לקוח פוטנציאלי ל-GTI, אבל ממש לא מהסיבות שציינת.

הכסף הוא לא האישו, בלי עין הרע.

אני יותר מתחבר ללוק, לטורבו הגדול והמושבים הנהדרים של הקופרה.

גם אצלי המושבים אינם מושבי עור - מבחירה.

אך לפחות הם שחורים, לגמרי. אחידים עם תפירה לבנה יפיפייה.

הכל עניין של טעם.

על פניו, סה"כ הגולף ממשיכה את הקו שלה. לטוב או לרע.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בקשר לפסים של המפשיר אדים - גם לי זה הפריע, הם בולטים מדי לעין . הבעיה שהם לא רק מפשיר אדים אלא גם מחליפים את האנטנת גג של הרדיו כך שצריך יותר פסים. ויזואלית זה לא מפריע לנהג, גם אצלי ברכב זה ככה רק שהם פחות בולטים לעין.

מה שעוד מפריע לי מאוד זה שאין פסי קישוט בדלתות, כל חלאה שיפתח דלת על הרכב בחניון - מיד יראו.

בכל מקרה - אלו זוטות כי כל השאר נראה מעולה , למרות שפחות התחברת לג'נטים ולמרות שאני מוצא הרבה קווי דמיון לאינטריור של הMK5 וMK6.

כשהוצגה ה GTI המקורית ב 76' היא אמנם היתה היקרה בהיצע דגמי הגולף, אבל מחירה היה כשל משפחתית 1.6 ממוצעת, ובצירוף ביצועים מצויינים והתנהגות מהנה, היא הפכה ללהיט מכירות ולאייקון כמעט נצחי.

ה GTI המקורית היתה מכונית ספרטנית למדי, כמו

כל דגמי פולקסווגן עד סוף שנות ה 90', והחל מהגולף MK3 הפכה ה GTI מקומפקטית חמה ל GT בורגנית, לטוב ולרע.

זה מה שאתה עושה כדי לחנך שוק לאהוב משהו חדש, כדי לבנות פלח שוק . אנשים לא היו משלמים הרבה יותר בשביל משהו לא נודע.

בלי קשר- דווקא היא מאובזרת לא רע יחסית לשנת 76', בדיוק ראיתי פרק של WHEELER DEALER שלקחו אחת MK1 במצב לא משהו, הפכו אותה לרכב ברמה טובה.

בקיצור, תארזו לי אחת כחולה 3 דלתות עם גג פנורמי שחור :)

[אולי בחלומות... עוד X שנים כשמישהו ימכור :)]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אפילו האופטימיים באנשי פולקסווגן לא האמינו שה GTI תזכה לכזו הצלחה.

וזה לא שהיא היתה הקומפקטית החמה הראשונה - האלפא סוד TI והפורד אסקורט RS הקדימו אותה, היא פשוט היתה שילוב מושלם של קומפקטית פרקטית עם ביצועים שיכולת לקבל רק במכוניות יקרות בהרבה, או במכוניות הקופה האיטלקיות שפרקטיות לא היתה הצד החזק שלהן.

חבל רק שבשמך השנים הלכה ה GTI ו "התברגנה" ומחירה, לפחות ב 15 שנה האחרונות מרחיק אותה מהישג ידם של רבים.

אבל כנראה שאין הרבה מה לעשות, אלו דרישות השוק ולפי רמת המכירות כנראה שפולקסווגן לא ממש טועים..

פורסם

זה היה למעשה משחק של המהנדסים, רכב שהם תכננו והוציאו לשוק.

זה לא משהו שהתבקש בשוק מבחינה שיווקית.

הרכב התברגן ,עם זאת ב2 הדורות האחרונים חזר להיות רכב לנהג מהטופ בקטגוריה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל הדבר הזה שנקרא "פולקסווגן גולף" מקורו בהחלטה די נועזת של רודולף ליידינג, מנכ"ל פולקסווגן - אודי בשעתו.

לאחר כמעט 4 עשורים מוצלחים מאד, הוחלט לנטוש את הקונספציה הקלאסית של מנוע בוקסר מקורר אוויר שמוקם מאחור, וכך בשנים 73'-74' הפסיקה פולקסווגן בהדרגה את ייצורם של כל הדגמים שהתבססו על הקונספט הנ"ל, למעט החיפושית שייצורה הועבר למפעל משני באמדן, וייצור המיסחריות בהנובר.

פולקסווגן השקיעה סכום גדול, הן בפיתוח המכונית והן בהסבת המפעל בוולפסבורג לייצור המכונית החדשה.

פרט מעניין הוא שרצפת הגולף התבססה על רצת החיפושית, על מנת לחסוך בעלויות.

הגולף הוצגה ב 74', וכל השאר היסטוריה.

סביר להניח שלולא פיתוח הגולף, פולקסווגן לא היתה שורדת עוד שנים רבות, ואט אט היתה נעלמת מהשוק.

ה GTI המקורית היתה פרי יוזמה של מספר מהנדסים צעירים שהשתעשעו ברעיון שיפור הגולף 1.5, שהיתה החזקה בהיצע הגולף.

בתחילה, צוייד המנוע בזוג מאיידים כפולים, אולם לאחר שהתברר שהזרקת דלק יעילה יותר וקלה יותר לתחזוקה, צויידה המכונית בהזרקה מכאנית של בוש, ומכאן שילוש האותיות הכמעט קדוש.

פורסם

למרות השיעמום הפנימי, העיצוב של המושבים בהחלט יפה בכחולה. מסקרן לקרוא כבר מבחנים עליה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...