Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זלגה לרשת; גולף GTI החדשה(סימן 7)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסך מולטימדיה עם חיישני רוורס וניווט ודיבורית זה משהו שאמור להיות סטנדרטי כבר.

בקרת אקלים מדוייקת ונעימה בכמה רמות ממזגן רגיל.

הגה חשמלי חוסך בדלק

צג טמפ' חיצונית זה נחמד לדעת , מה רע ?

חימום מושבים\כיוון חשמלי זה ברכבי פרימיום ששם מותרות זה חלק בלתי נפרד.

הדבר היחיד שאני מצדיק אותך זה חיישני גשם.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב אותך סטנדרטים, היום הסטנדרט זה לשמוע משה פרץ וללכת עם כובע מצחייה בלילה:lol: אתה חושב שבאמת צריך את זה ברכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה אני חושב שזה מיותר. כי אני אף פעם לא מוצא את עצמי משתמש בדברים כאלה. אז במקום להעמיס בצרכני חשמל שעולים לא מעט אפשר באמת לשפר במחיר של כל הפיצ'רים השטותיים האלה משהו משמעותי ברכב, כמו בלמים או כח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תברר קודם כמה עולים זוג מושבים מחוממים עם מנועים חשמליים או הגה חשמלי. (רמז - זה לא גרושים)

ראבק, בצ'מפיון בטח פנס קדמי לרכב הזה עולה 10,000 ש"ח בגלל הלדים:lol:

פורסם

רוב המושבים שמגיעים עם חימום הם מעור. גם בארצנו שלא סובלת מקור ברמה קיצונית לשבת על מושבים כאלה בחורף ללא חימום זה עינוי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הגה חשמלי חוסך בדלק

אתה יכול לפרט?!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הגה כח בתיגבור הידראולי ניזון ממשאבה המונעת ע"י חגורה שהמנוע מסובב, בשיא הצריכה המשאבה גומזת מהמנוע 8.5 כ"ס,

מאחר ואנו מדברים על מנוע שריפה פנימית בעל נצילות עלובה בסביבות ה 25% זה עולה לנהג הנאנק תחת מיסי ביבי שטייניץ

הרבה יותר מאשר משאבה מונעת מנוע חשמלי עם נצילות של 90%.

משאבת בהיגוי אלקטרו הידראולי צורכת כח מהאלטרנטור בטווח של 0.25 ל 0.75 כ"ס בלבד וששטיינץ יחנק.

להרחבה.

פורסם

פורשה גם עברו להגה עם תגבור חשמלי, והם אומרים שזה משפר את צריכת הדלק.

אבל מחיפוש שעשיתי גיליתי בכמה זה משפר, 0.1 ליטר ל100 ק"מ.

זאת אומרת כמעט כלום!

אני מבין כשעושים את זה ברכבים קטנים או משפחתיות שצריכות להיות חסכונית והן לא ממש ספורטיביות.

אבל ברכב כמו פורשה? שאמור להיות רכב נהיגה טהורה, שווה לוותר על הדיוק, החדות, הפידבק וכל החבילה בשביל לחסוך 0.1 ליטר ל 100 ק"מ??

שגם ככה מדובר על רכב לא חסכוני.

נראה לי שטות גמורה, בדיוק כמו חיישני גשם.

דרך אגב אני מסכים שבלם יד אלקטרוני לא מתאים לDNA של הGTI אבל לא הייתי שובר עיסקה בגלל זה.

ואם היו מציעים את זה ברכב משפחתי רגיל לא הייתי מתנגד.

אולי גם הגיע הזמן להיתקדם, עוד 10 שנים יכול להיות שלא יימכרו רכבים עם מנוע בעירה פנימית אלא רק חשמליים, לא צריך להיות תקוע. :)

They are trying to ban me...

פורסם
המושבים זה אחד הדברים הכי יפים ברכב הזה!

ולדעתי-

1. הגה חשמלי זה דבר שטותי ומיותר.

2. חימום מושבים זה דבר מאד מיותר (בארץ).

3. כיסאות מתכווננים חשמלית זה סתם פיצ'ר מטומטם שבאמת יעיל אולי לנהגים נכים בלבד.

4. חיישני גשם זה שטות גמורה, אם אתה לא שם לב ושוכח להפעיל את המגבים כשיורד גשם אתה כנראה צריך להחזיר את הרישיון.

5. חיווי טמפרטורה מחוץ לרכב זה הדבר הכי לא שימושי ומיותר שיכלו לדחוף למכוניות ב15 שנה האחרונות.

6. אני לא סובל את המערכות המובנות עם המסך 5 אינץ' שמנפחות את הדשבורד בצורה כזאת שלא משאירה מקום לברכיים. מה הבעיה עם המערכת המלבנית בגודל סטנדרטי?

7. בקרת אקלים זה פיצ'ר מטומטם. מה הבעיה ב3 חוגות? זה לא מקרר/ מחמם אותו הדבר? אתה מחזיק ברכב בקבוקי יין שצריכים להיות בטמפרטורה מיוחדת כל הזמן?

ואני עוד יכול להמשיך.

אבל, זה מה שרוב האנשים רוצים והיצרן רוצה למכור, לא? כל אחד מתלהב מללחוץ על הכפתורים ולראות לדים נדלקים, לספר לחברים בעבודה שיש לו טכנולוגיה חדשה ומהפכנית.

תשמע, גם אני הייתי בדיוק באותו הראש. הייתי נגד בקרת אקלים אלקטרונית והסתדרתי מצויין עם שלוש חוגות. אבל אחרי שעברתי לרכב שיש לו בקרת אקלים - זה דבר מאוד מאוד נוח ואני מודה שטעיתי. אתה מכוון לטמפ' הנוחה לך לוחץ על AUTO והרכב עושה את השאר. לא צריך לגעת יותר במזגן. עם 3 החוגות הייתי צריך לשים על חזק כדי שיתקרר הרכב, ברגע שנהיה קר מדי אני צריך להחליש, ברגע שנהיה חם צריך להגביר וכו'. בבקרת אקלים זה נעשה אוט'.

מסך 5 אינץ' לטעמי נוח הרבה יותר היות ויש לך את האפשרות לבחור את השירים שאתה רוצה במקום לעביר כל הזמן שיר עד שתגיע לשיר הרצוי.

חיישני גשם זה האמת באמת פיצ'ר מיותר שאפשר היה להסתדר בלעדיו.

כסאות חשמליים יעילים למצבים שיש יותר מנהג אחד ברכב. במקום כל הזמן להכנס לרכב ולעשות כיוון למושבים אתה פשוט לוחץ על כפתור הזכרון והמושב מתכוונן לבדו למצב שנוח לך. וככה כל פעם שמתחלף נהג.

חימום מושבים, בארץ, מיותר. באירופה מאוד יעיל כשקר.

הגה חשמלי זה דבר נוח האמת. בהתחלה לא התחברתי לזה אבל כשמתרגלים זה נחמד מאוד.

פורסם

הגה חשמלי זה דבר נוח האמת. בהתחלה לא התחברתי לזה אבל כשמתרגלים זה נחמד מאוד.

לפי קארין ארד גם ויברטור עושה את העבודה בד"כ יותר טוב, זה עדיין לא תחליף לגבר.

פורסם

קארין ארד היא לא דוגמא, לפי דעתה ויברטור דווקא עדיף ברוב המקרים :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

וואו אני נעלם מהפורום ל-24 שעות וחוזר כדי לגלות שרשור על GTI 7. פותח ומגלה דפים של דיבורים על בלם יד חשמלי?!

אני מסכים שברכב ספורטיבי עדיף שיהיה בלם יד 'רגיל'. אבל עם VW מיישרים קו (או טיפה מקדימים) עם הקדמה. וזה בסדר.

לא כזה נורא...

מה שבעייני נורא, הם המושבים הסקוטים המזעזעים האלה! כבר חשבתי שנגמלנו מזה.

דווקא הג'אנטים יפים, אבל די דומים לאלו היוצאים.

וחיישני הגשם? אצלי ברכב הם מנוצלים יופי. זה אפילו די נוח.

שלא נדבר על חיישני התאורה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...