Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זלגה לרשת; גולף GTI החדשה(סימן 7)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראו תמונות של הדבר האמיתי מתערוכת פאריז.

http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=24

המושבים עם הדוגמא הזו זה חלק מהמורשת של ה GTI. אני בעד .

אפשר גם להזמין מושבי עור שחור למי שלא אוהב את הז'אנר.

attachment.php?attachmentid=131&d=1348736535

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התפקיד של חיישני גשם הוא להתאים את מהירות המגבים לעצמת הגשם. זה מאוד נוח כשיש גשם קל ונוסעים בפקק תנועה.

אם אין חיישנים, צריך לשנות את מהירות המגבים כל פעם שמהירות הרכב משתנה מעמידה לתנועה. עם החיישנים זה קורה אוטומטית.

ברור שזו לא תכונה הכרחית, אבל אחרי שמתרגלים לזה קשה לחזור אחורה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נכון, אפשר להזמין מושבי עור.

השאלה היא כמה זה יעלה?

כולם יודעים את הבחירה שלי -

לאון קופרה בפחות כסף ועם מושבים מדהימים ותומכים שאי אפשר להתווכח איתם.

אני מבין את המיצוב וההיסטוריה של VW, אבל היה אפשר להסתדר בלי המושבים האלו...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה יש לכם נגד המושבים הסקוטיים האלה?! זה הכי יפה שיש!

תשמע, גם אני הייתי בדיוק באותו הראש. הייתי נגד בקרת אקלים אלקטרונית והסתדרתי מצויין עם שלוש חוגות. אבל אחרי שעברתי לרכב שיש לו בקרת אקלים - זה דבר מאוד מאוד נוח ואני מודה שטעיתי. אתה מכוון לטמפ' הנוחה לך לוחץ על AUTO והרכב עושה את השאר. לא צריך לגעת יותר במזגן. עם 3 החוגות הייתי צריך לשים על חזק כדי שיתקרר הרכב, ברגע שנהיה קר מדי אני צריך להחליש, ברגע שנהיה חם צריך להגביר וכו'. בבקרת אקלים זה נעשה אוט'.

לא שהחזקתי רכב עם בקרת אקלים, אבל ברכבים עם בקרת אקלים שהשתמשתי בהם לא מצאתי לזה שימוש. שמתי את זה על הכי קר וזהו כמו שאני עושה עם מזגן רגיל.

מסך 5 אינץ' לטעמי נוח הרבה יותר היות ויש לך את האפשרות לבחור את השירים שאתה רוצה במקום לעביר כל הזמן שיר עד שתגיע לשיר הרצוי.

גם במסך 5 אינץ אתה מדפדף לשיר שאתה רוצה. מתוך 100 שירים המסך מראה 5 או 6. לדעתי זה סתם מנפח את הדשבורד. בשביל לנגן דיסק לא צריך מסך גדול עם שטויות שיסיח את דעת הנהג. זה גם מגביל אותך (לא את זה שקנה את הרכב חדש אלא כמה שנים אחריו) כשזה מתקלקל וצריך להחליף.

אני לא מדבר על מכוניות יוקרה, דווקא באאודי A6 למשל חשבו על זה ואתה יכול לראות את שמות השירים בלוח השעונים מולך ולא צריך להזיז את העיניים מהכביש. לנוסעים יש מסך ולנהג יש צג.

חיישני גשם זה האמת באמת פיצ'ר מיותר שאפשר היה להסתדר בלעדיו.

זה סתם עילה לייקר חלפים.

כסאות חשמליים יעילים למצבים שיש יותר מנהג אחד ברכב. במקום כל הזמן להכנס לרכב ולעשות כיוון למושבים אתה פשוט לוחץ על כפתור הזכרון והמושב מתכוונן לבדו למצב שנוח לך. וככה כל פעם שמתחלף נהג.

לוקח בדיוק 10 שניות לכוון את הכיסא מחדש ידנית. זה יותר נח כשזה חשמלי אבל לדעתי מיותר מאד וסתם מעמיס צרכני חשמל על הרכב. אני לא מומחה לטכנולוגיה אבל אני חושב שכמה שמשהו יותר מורכב ומסובך כך יש בו מקום ליותר תקלות, לא?

חימום מושבים, בארץ, מיותר. באירופה מאוד יעיל כשקר.

כמו שאמרתי

הגה חשמלי זה דבר נוח האמת. בהתחלה לא התחברתי לזה אבל כשמתרגלים זה נחמד מאוד.

יכול להיות שזה נחמד אבל זה עניין אינדיבידואלי. אותי זה מדכא לנהוג עם הגה חסר תחושה של פלייסטישן ברכב אמיתי. בכוונה אני לא כותב שיש לזה יותר פוטנציאל לתקלות כי אין לי מושג איך זה עובד.

הדברים האלה מיותרים ומייקרים את הרכב לדעתי. לא, אני לא חושב שמראות חשמליות זה מיותר ושהחלונות צריכים להיות ידניים או שסטרטר זה לכוסיות וגבר אמיתי יוצא מהאוטו לסובב עם מנואלה, אבל בכל זאת יש הבדל בין שיפור ניכר ביעילות הרכב לסתם גימיקים טפשיים ויקרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide, תתקדם לשנות ה2000....

אתה לא יכול למכור רכב שהוא בטופ של ההיצע שלך ולא לאבזר אותו, אנחנו לא בחברת רנו כאן... :)

חיישני גשם זה מעולה, מתאים את מהירות המגב לעוצמת הגשם, במקום לבחוש כל הזמן בידית.

כנ"ל חיישני תאורה.

מד טמ"פ חיצונית כבר קיים מאז ה MK4...

מערכת מולטימדיה עם מסך 6.5 אינץ' זה פינוק , אני נהנה מזה ברמה יום יומית.

GPS, דיבורית מובנה ,תומך IPHONE, תומך USB, SD וכו' ... לא דורש התקנות וקומבינציות של מליון התקנות מקומיות. הכל בכף ידך.

קשה לי להאמין שיביאו לארץ מושבים מחוממים. הסטורית מפשיטים פיצ'רים לא רלוונטים מהגרסא ה"ישראלית".

נכון, אפשר להזמין מושבי עור.

השאלה היא כמה זה יעלה?

כולם יודעים את הבחירה שלי -

לאון קופרה בפחות כסף ועם מושבים מדהימים ותומכים שאי אפשר להתווכח איתם.

אני מבין את המיצוב וההיסטוריה של VW, אבל היה אפשר להסתדר בלי המושבים האלו...

אתה מחפש מינימום שקל למקסימום מפרט, כנראה אתה לא לקוח טיפוסי של GTI.

כשתמכור את הרכב תבין שמה שקונים קצת יותר בזול , נמכר אחרי כמה שנים הרבה יותר בזול ;)

גם אני שנאתי את הריפודים האלה בהתחלה, אבל בסוף הבנתי שזו חלק מהמורשת. יחד עם הפס האדום ותג ה GTI. [מידית הילוכים בצורה של כדור גולף ירדו , למרות שהיא אופציה שניתן להזמין ]

בצד הפרקטי - לא רואים על זה כתמים :)

הייתי בוחר אותם על כל מושב עור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ראו תמונות של הדבר האמיתי מתערוכת פאריז.

http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=24

המושבים עם הדוגמא הזו זה חלק מהמורשת של ה GTI. אני בעד .

אפשר גם להזמין מושבי עור שחור למי שלא אוהב את הז'אנר.

attachment.php?attachmentid=131&d=1348736535

אהבתי אותה מתאים לה לדעתי הצבע כחול. :-D

Volkswagen POLO 6R

פורסם

וואווו ואוו ואוווו פשוט הגולף הכי יפה בכל הזמנים !!!

attachment.php?attachmentid=150&d=1348736681

איזה ג'אנטים, אלוהים :shock:

הגג השחור, הפס האדום המפורסם שנכנס לפנסים, פנסי לד מאחורה, כיתוב GTI על הצד ועוד מלא תוספות...

מראות צד קטנות ומעוצבות בניגוד למגמה הדפוקה היום של לשים מראות צד בגודל המראה שלי באמבטיה (סוויפט החדשה).

כמה שאני רוצה כבר לנהוג באחת, 2 דלתות כמובן :wink:

הקישור של אייל להיט! ראיתם איזה ידית הילוכים מדהימה יש לידנית? אין דברים כאלה...

בלם יד אלקטרוני נותן מראה נקי ויוקרתי הרבה יותר לתא הנוסעים, תשלימו עם זה. תעשו אמברקסים בחניה עם ברלינגו.

הרכב הזה אמור לתת חזק בראש עם כזו הפחתה במשקל.

לא אהבתי את המשענות ראש במושבים (המושבים נראים בתמונות פחות תומכים מאצלי) שאין להן לוק אגרסיבי כמו בדור 5 ו-6.

וגם הסקאלה כמו בדור 6 נראית פשוטה קצת, בדור 5 היא נראית יותר אחידה וסימטרית ומסתיימת ב-300 קמ"ש :-D

אבל זה שטויות, כמובן שצריך לראות ולהרגיש קצת את הרכב במציאות כדי לתת חוות דעת יותר מבוססת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמעו, גם לדעתי הם הלכו רחוק מדי עם המושבים האלו, בסדר... מורשת לא מורשת, אבל די. תעדכנו קצת. זה כבר ממש לא נראה משתלב, אם עד הדור ה-6 (שלטעמי היה יפה יותר, אבל צריך לראות במציאות) זה עוד איכשהו הסתדר, עכשיו זה פשוט לא קשור.

הרכב נראה מודרני והיי-טייקי מכל פינה. זוויות חדות, לדים, ג'אנטים של ערסים ב-1000 ש"ח (מה זה השחור כסוף המגעיל הזה?) - ומוסיפים לזה את הריפודי סבא :roll: זה פשוט לא משתלב - שיכניסו אותם בקטנה, בעיצוב מודרני, לא יודע, שיעשו עם זה משהו כי ככה זה סתם מגעיל.

פורסם

אהבתי :

א. פס אדום שנכנס גם לפנסים.

ב. פנסי ערפל מוסתרים מתוך הפגוש הקדמי .

ג. עיצוב החדש השל הג'אנטים. לדעתי המראה הזוויתי דווקא מחמיא ואני מאוד אוהב את השילוב כסף היי פוליש ושחור פחם 8)

ד. הצבע הכחול החדש שנוסף לצבעים הקלאסיים שחור, לבן ואדום .

ה. המסגרת השחורה החדשה של הספויילר האחורי.

ו. נגיעות עיצוביות של קארבון בתא הנוסעים.

ז. ריפוד "משבצות סבא" , כי עם מורשת לא מתעסקים. :nono:

אהבתי מאוד: ידית הילוכים ידנית בצורת כדור גולף שממתין לחבטה אימתנית ! :-):-o:twisted:

לא אהבתי:

א. רשת פסי ההפשרה על השמשה האחורית לדעתי קצת עמוסה מדי.

ב. גובה הפנסים האחוריים. לדעתי אם היו מציבים אותם סנטימטר אחד יותר גבוהה היה מתקבל מראה קרבי יותר ופחות קופסתי .

ג. על בלם היד כבר דיברנו.

זמין 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
SlowRide, תתקדם לשנות ה2000....

אתה לא יכול למכור רכב שהוא בטופ של ההיצע שלך ולא לאבזר אותו, אנחנו לא בחברת רנו כאן... :)

חיישני גשם זה מעולה, מתאים את מהירות המגב לעוצמת הגשם, במקום לבחוש כל הזמן בידית.

כנ"ל חיישני תאורה.

מד טמ"פ חיצונית כבר קיים מאז ה MK4...

מערכת מולטימדיה עם מסך 6.5 אינץ' זה פינוק , אני נהנה מזה ברמה יום יומית.

GPS, דיבורית מובנה ,תומך IPHONE, תומך USB, SD וכו' ... לא דורש התקנות וקומבינציות של מליון התקנות מקומיות. הכל בכף ידך.

אני לא מתייחס למכירות, זה ברור לי שהיום הלקוחות רוצים כמה שיותר פיצ'רים גימיקים ושטויות במכוניות כדי להראות לשכן שאין לו.

הכוונה שלי זה שאפשר להסתדר מצויין בלי כל זה ושאולי אפשר להמיר את זה בדברים שיהפכו את הרכב לכיפי יותר לנהיגה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide

"תשמע, גם אני הייתי בדיוק באותו הראש. הייתי נגד בקרת אקלים אלקטרונית והסתדרתי מצויין עם שלוש חוגות. אבל אחרי שעברתי לרכב שיש לו בקרת אקלים - זה דבר מאוד מאוד נוח ואני מודה שטעיתי. אתה מכוון לטמפ' הנוחה לך לוחץ על AUTO והרכב עושה את השאר. לא צריך לגעת יותר במזגן. עם 3 החוגות הייתי צריך לשים על חזק כדי שיתקרר הרכב, ברגע שנהיה קר מדי אני צריך להחליש, ברגע שנהיה חם צריך להגביר וכו'. בבקרת אקלים זה נעשה אוט'.

לא שהחזקתי רכב עם בקרת אקלים, אבל ברכבים עם בקרת אקלים שהשתמשתי בהם לא מצאתי לזה שימוש. שמתי את זה על הכי קר וזהו כמו שאני עושה עם מזגן רגיל."

שאתה עושה נסיעות קצרות זה נכון, חם לך, חם באוטו וישר מדליקים על הכי חזק.

אבל נסיעות קצת יותר ארוכות אחרי שהטמפרטורות כבר יציבות, בקארת האקלים זה פשוט תענוג.

גם אני חשבתי בהתחלה שזה סתם, אצלי ברכב אין את זה אבל אצל אישתי יש וזה תענוג.

פורסם

חיישני תאורה אגב זה אחד הדברים הנחמדים. במהלך היום דולקים פנסים כלשהם(לא בדקתי אילו עדיין -_- ), האורות נדלקים אוט' כשהשמש יורדת. מאוד פרקטי.

לגבי הבקרת אקלים - מה שאני עושה כשאני נכנס לרכב זה לוחץ על AUTO ומשם זה עושה ה-כ-ל לבד. בהתחלה מגביר לעוצמה הכי חזקה ואז בהדרגה מוריד כשזה מגיע לטמפ' הרצויה. דבר מאוד מאוד שימושי(אצלי לפחות).

מערכת מולטימדיה - מציג את כל המידע שאתה זקוק לו(תחנת רדיו, שם שיר וכו') בצג של מחשב הדרך ואתה יכול לשלוט על הכל מההגה ולכן אין פה שום הפרעה לנהיגה.(ברכבים שמגיעים עם זה, ברכבים שלא זה באמת עלול להפריע)

עוד פי'צר ממש יעיל לדעתי - פנסים עוקבי פנייה. יצא לי להיות בכביש צדדי ללא תאורה והדבר פשוט מקל המון. אתה רואה מה יש לצידך לפני שאתה פונה לשם.

בקשר לכיוון של המושבים ידנית - אתה לפעמים יכול לטעות ולחשוב שכיוונת כמו בפעם שעברה ואז כשאתה נוסע קצת אתה נוכח לדעת שמשהו קצת לא נוח ואז אתה צריך לעצור בצד וADJUST את כל העניין שוב עד שתגיע לנקודה הנוחה ביותר. הזכרון במושב חשמלי מחזיר את המושב בדיוק לאותה הנקודה.

פורסם

לא אהבתי את העיצוב של הגולף החדשה, העיצוב שלה מקדימה מזכיר מעט את הפולו החדשה אחרי תאונה.

בנוגע לבלם היד- זה מאוד נוח ואין במערכת הזאת שום תקלות, במידה ויש תקלות ניתן לשחרר את בלם היד באופן ידני. (בסיטרואן זה ככה)

פורסם

הערכה שלי:

עבור הג'נטים האלה יגבו (לפחות בישראל) עוד כסף. כנ"ל עבור המערכת שמותקנת.

להערכתי גם ינסו להעלות את המחיר הבסיסי. אם היום אין להם בושה למכור את הרגילה ב- 225K, נראה לכמה יטפסו עם זאת.

יש צפי מתי בארץ?

אגב, הידית הידנית היא כמובן טריביוט לזו של GTI דור II.

אגב2, ב- 3ד היא באמת הורסת...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...