Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זלגה לרשת; גולף GTI החדשה(סימן 7)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרשימה. דבר אחד קצת מבאס - החליפו את דוושת הגז שיוצאת מהרצפה בכזו קונבנצינלית. לא מעניין עבור בעלי הDSG, אבל אני בטוח שיש כמה בעלי ידניות שנוהגים עם עקב-אגודל שיהיה להם אכפת (לא שבמכוניות אחרות זה שונה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולדעתי-

1. הגה חשמלי זה דבר שטותי ומיותר.

2. חימום מושבים זה דבר מאד מיותר (בארץ).

3. כיסאות מתכווננים חשמלית זה סתם פיצ'ר מטומטם שבאמת יעיל אולי לנהגים נכים בלבד.

4. חיישני גשם זה שטות גמורה, אם אתה לא שם לב ושוכח להפעיל את המגבים כשיורד גשם אתה כנראה צריך להחזיר את הרישיון.

5. חיווי טמפרטורה מחוץ לרכב זה הדבר הכי לא שימושי ומיותר שיכלו לדחוף למכוניות ב15 שנה האחרונות.

6. אני לא סובל את המערכות המובנות עם המסך 5 אינץ' שמנפחות את הדשבורד בצורה כזאת שלא משאירה מקום לברכיים. מה הבעיה עם המערכת המלבנית בגודל סטנדרטי?

7. בקרת אקלים זה פיצ'ר מטומטם. מה הבעיה ב3 חוגות? זה לא מקרר/ מחמם אותו הדבר? אתה מחזיק ברכב בקבוקי יין שצריכים להיות בטמפרטורה מיוחדת כל הזמן?

נכון שאתה נהג יחיד על הרכב שלך?

אז אצלי יש 2 נהגים קובעים ומושבים ומראות חשמליות, כשאני נכנס לרכב אני לוחץ על כפתור מס׳ 2 בזיכרונות של המושב ואז המושב והמראות צד מתכווננות אוטומטית לנקודה ששמרתי בזכרון.

אישתי מחליפה אותי בנהיגה? לחיצה על מס׳ 1 והכל עובר למצב שהיא שמרה בזכרון.

בקרת אקלים זה דבר מצויין, בסדרה 3 ב.מ.וו לקחו את זה עוד צעד קדימה (בטוח שיש עוד יצרנים):

יש לרכב 2 מפתחות אישיים, למשל אחד שלי ואחד של אישתי, כשאני מנטרל את האזעקה עם המפתח שלי מיד המושבים והמראות מתכווננים כפי ששמרתי בזכרון ובקרת האקלים נדלקת (עוד לפני התנעת הרכב) על הטמפ׳ ששמרתי בזכרון.

חיישני הגשם הינם אביזר נוחות, הם מאפשרים ויסות אוטומטי של מהירות ההפעלה בהתאם לעוצמת הגשם וכן הפסקת המגבים והפעלתם מחדש לפי צורך (למשל כשאני נוסע בכביש המהיר בגשם ונכנס למנהרה, דבר די שכיח פה).

אותו כנ״ל חיישני האורות שגורמים להדלקתם כשאני נכנס למנהרה או לחניון תת קרקעי.

גם שלט לטלוויזיה בבית אתה לא באמת צריך, אבל נכון שזה נוח שיש לך אותו ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא זוכר את הפעם האחרונה בה ישבתי מול הטלויזיה. את כל הסדרות והסרטים אני רואה במחשב :-)

אתה מדבר על מכונית ממותג יוקרה, ששם הרעיון זה להכניס כמה שיותר פינוקים וטכנולוגיה והמחיר כמובן בהתאם ואני מתכוון למשפחתית ממוצעת או איזה סופר מיני.

אף פעם לא אמרתי שהפיצ'רים האלה לא נוחים, אמרתי שהם מיותרים ואפשר להסדתר בלעדיהם בלי לפגוע בנוחות ברמה של טרטור.

אתה לא תסבול מזה שאין לך בקרת אקלים וחיווי טמפ' חוץ כמו שזה יפריע לך שאין חלונות חשמליים או מפשיר אדים אחורי.

לדעתי את כל ההשקעה שנתנו בדברים האלה היה אפשר לתעל לתכנון רכב שיהיה יותר מהנה מבחינת נהיגה. זה ברור לי שזה לא מה שרוב הלקוחות מחפשים היום ויצרני הרכב לא טועים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי את כל ההשקעה שנתנו בדברים האלה היה אפשר לתעל לתכנון רכב שיהיה יותר מהנה מבחינת נהיגה. זה ברור לי שזה לא מה שרוב הלקוחות מחפשים היום ויצרני הרכב לא טועים.

לרוב האנשים בקרת אקלים זה דבר יותר מהנה משלדה מתקשרת. אני מאוד שמח שהאבזור הזה מגיע למכוניות עממיות, ואין סיבה שלא. בסופו של דבר, עבור מי שצריך לחיות עם האוטו - גם מי שנהנה ומעריך שלדה מתקשרת - הדברים האלו עושים את החיים יותר נסבלים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני לא זוכר את הפעם האחרונה בה ישבתי מול הטלויזיה. את כל הסדרות והסרטים אני רואה במחשב :-)

אתה מדבר על מכונית ממותג יוקרה, ששם הרעיון זה להכניס כמה שיותר פינוקים וטכנולוגיה והמחיר כמובן בהתאם ואני מתכוון למשפחתית ממוצעת או איזה סופר מיני.

אף פעם לא אמרתי שהפיצ'רים האלה לא נוחים, אמרתי שהם מיותרים ואפשר להסדתר בלעדיהם בלי לפגוע בנוחות ברמה של טרטור.

אתה לא תסבול מזה שאין לך בקרת אקלים וחיווי טמפ' חוץ כמו שזה יפריע לך שאין חלונות חשמליים או מפשיר אדים אחורי.

זה ממש לא קשור למותגי יוקרה ולמעט מושבים חשמליים רוב הפיצ׳רים שציינת קיימים כיום בכל משפחתית ממוצעת כסטנדרט.

יתרה מכך, אם יסירו את הפיצ׳רים האלה רוב הרוכשים הפוטנציאלים יתלוננו על כך שהרכב דל באיבזור.

אתה צריך להתקדם בחשיבה ידידי, רכב לא חייב להיות דל באבזור כמו פז׳ו 106 או גולף דור ראשון כדי להיות מהנה, האבזור לא גוזל לך מההנאה.

פורסם

זה נכון לגבי ארה"ב, לא ישראל.

למשל מושבי עור. בארץ מעטים המכוניות עם מושבי עור. רכבי יוקרה ופאר זוכים להם אבל אין אפשרות להזמינם אפילו מהיצרן כתוספות במכוניות עממיות...

שאר הפיצ'רים - מתחבר מאוד לתגובה של roee

לרוב האנשים בקרת אקלים זה דבר יותר מהנה משלדה מתקשרת. אני מאוד שמח שהאבזור הזה מגיע למכוניות עממיות, ואין סיבה שלא. בסופו של דבר, עבור מי שצריך לחיות עם האוטו - גם מי שנהנה ומעריך שלדה מתקשרת - הדברים האלו עושים את החיים יותר נסבלים.

אני כמובן - אשמח לקבל שלדה מתקשרת יחד עם בקרת אקלים, רצוי מפוצלת (לאשה תמיד יותר קר). :)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

יתרה מכך, אם יסירו את הפיצ׳רים האלה רוב הרוכשים הפוטנציאלים יתלוננו על כך שהרכב דל באיבזור.

אתה צריך להתקדם בחשיבה ידידי, רכב לא חייב להיות דל באבזור כמו פז׳ו 106 או גולף דור ראשון כדי להיות מהנה, האבזור לא גוזל לך מההנאה.

אני הצלחתי לרדת לסוף דעתו.

גם אני נהנה לנהוג ולחיות במכונית מאובזרת ומצויידת, איכות החיים משתפרת פלאים.

הבעיה היא שלא כמו הפיג'ו 106 ראלי או ה GTI המקורית, המכוניות החמות של ימינו יקרות למדי עד יקרות מאד, ויתכן שגירסה דלה יותר באיבזור ומן הסתם קלה יותר, תעלה הרבה פחות ותהייה בהישג ידם של רבים יותר.

גם אני סבור שמכונית חמה אינה אמורה להיות חנות צעצועים מיתניידת שכוללת מערכת בידור תלת מימדית ובקרת אקלים ארבע ערוצית.

אבל כנראה שאלו דרישות השוק, מסתבר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אתה באמת רואה מסת לקוחות לגרסת סטריפר בימים אלה? לא כבסיס למכונית מירוץ, למשל (כמו שהייתה גרסה לאיבו X), אלא כמכונית כביש?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האמת ? לא.

אבל בהחלט יש זכות קיום למכונית כזו, בתנאי שתהייה מספיק זולה, ואז ישנה אפשרות ליצור פלח שוק חדש-ישן, קומפקטיות חמות וזולות יחסית, נראה מי תהייה היצרנית הראושנה שתגלה את הנישה הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
נכון שאתה נהג יחיד על הרכב שלך?

אז אצלי יש 2 נהגים קובעים ומושבים ומראות חשמליות, כשאני נכנס לרכב אני לוחץ על כפתור מס׳ 2 בזיכרונות של המושב ואז המושב והמראות צד מתכווננות אוטומטית לנקודה ששמרתי בזכרון.

אישתי מחליפה אותי בנהיגה? לחיצה על מס׳ 1 והכל עובר למצב שהיא שמרה בזכרון.

ב ?

לפחות ברור מי מספר אחת :-)

אגב, מישהו יודע מתי היא מגיעה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש לרכב 2 מפתחות אישיים, למשל אחד שלי ואחד של אישתי, כשאני מנטרל את האזעקה עם המפתח שלי מיד המושבים והמראות מתכווננים כפי ששמרתי בזכרון ובקרת האקלים נדלקת (עוד לפני התנעת הרכב) על הטמפ׳ ששמרתי בזכרון.

למה הבקרת אקלים נדלקת לפני שאתה ברכב? הרי המדחס במילא לא עובד, ואם בטעות פתחת את הרכב, סתם יגמר המצבר.

פורסם

הכל ניתן לתכנות, אתה יכול לקבוע שהיא תדלק על טמפרטורה מסויימת ואתה יכול לקבוע שהיא לא תדלק בכלל.

כמובן שעם פתיחת הרכב והדלקות הבקרת אקלים המדחס מתעורר לחיים.

בכל מקרה, המערכת לא אמורה להגן עלייך מטעויות כמו פתיחה שגויה של הרכב (במקרה של ישראל פתיחה מוטעית של נעילה מרכזית בב.מ.וו עלולה להסתיים בנזק כבד יותר ממצבר גמור....).

חן,

אני יכול להבין את כוונתך אבל אתה שוכח דבר אחד:

כמעט לאורך כל השנים הגרסאות הספורטיביות מאובזרות הרבה יותר מהגרסאות הרגילות.

כך הגרסאות הספורטיביות של ה-306 הגיעו עם מושבי עור וחלון גג שלא הגיע בדגמים הרגילים, ה-106 GTI/XSI הגיעו עם חלון גג וריפודי קטיפה שלא הגיעו בדגמים הרגילים וכן הלאה.ה בהונג קונג גרסאות ה-R וה-GTI של הגולף הרבה יותר נפוצות מגרסאות ה-TSI הרגילות כי אנשים אוהבים רכב מאובזר יותר וגם קצת יותר כח לא מזיק (לא בפן של נהיגה ספורטיבית).

אני לא רואה הרבה יצרנים, אם בכלל שייצרו היום מכונית בקונספט של 106 ראלי עם דיפוני דלתות מינימליים כדי לחסוך משקל וכסף, פשוט כי לא תיהיה לכך הצדקה כלכלית.

גם מבחינת תמחור, זה לא שאם יורידו מהקלישאות ספורט את האיבזור היא תתומחר קרוב לקליאו רגילה, היצרנים והיבואנים רוצים לבדל את דגמי הספורט.

דבר אחרון, הדגמים שמגיעים לארץ הקודש במילא דלים באיבזור ביחס לאלה הנמכרים בחו״ל.

• תוכן חדש...