Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זלגה לרשת; גולף GTI החדשה(סימן 7)

504L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

והרי עיקר החדשות; פולקסווגן התכוונו להפתיע בפאריז עם 'קונספט' GTI, שהוא 99% הדבר האמיתי.

אלא מאי, מישהו הקדים אותם וחשף את הדבר האמיתי. GTI החדשה קלה יותר, חזקה בלפחות 10 כ"ס(ישנה אופציה ל-10 נוספים) ובגרסת 3 דלתות, משדרת קצת יותר attitude מהדור הקודם. כשמוסיפים לכך את עיצוב הפנים היוקרתי יותר, מתקבלת מכונית מסקרנת למדי, קל וחומר אם המחירים ישארו ברמתם הנוכחית.

חדשות רעות לפוקוס ST המתקרבת למחוזותינו? כנראה שכן.

http://www.autoexpress.co.uk/volkswagen/golf/60453/new-vw-golf-gti-leaked-online

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום

לא רע בכלל. גם אני חושב שההתעקשות על הריפודים מיותרת ומורידה מהתוצאה, עממית ו-MK1'ית היא כבר לא תהיה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נמאס להם מריפוד הפנים של הפסים המרובעים והאפורים, הכ"כ לא מתאימים לרכב כזה?

סבא כהן (סבי ז"ל) היה מתהפך בקברו אם היה רואה להיכן הפיג'מה שלו נעלמה..

Twincharger Stratified Injection

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו בפנסים האחוריים לא מסתדר לי, חוץ מזה חביב. הפנים משום מה נראה הרבה יותר טוב מהגרסה הרגילה, למרות שאני בטוח שבפועל ההבדלים לא כאלה מהותיים.

פפיקיאן - בלם היד כ"כ קריטי לך בנהיגה שלך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^ בלם יד חשמלי שמופעל בכפתור ברכב ספורט זה ביזיון ! לא משנה מאיזה זווית תסתכל על זה...

הדבר נכון שבעתיים ברכב אגדי כמו ה GTI.

אני אוהד גדול של ווגיות, אבל הפעם אני חושב שהם פישלו בגדול.

צעד קדימה שני צעדים אחורה: שידרגו עם שילדה קלה יותר, הוסיפו כוח למנוע ו-הורידו את בלם היד .

זה בערך כמו לעשות גלידה ממש טעימה ואז להגיש אותה לאנשים לידיים בגלל שאין יותר גביעים וכפיות.

רכב ספורטיבי כמו ה-GTI חייב להיות נאמן לשורשיו ולמורשת שלו. הדבר כולל אי התחשבות באותם אנשים בשבילהם להרים בלם יד נחשבת עבודה.

רוצים בלם יד חשמלי- תקנו פאסאט ותשאירו את הכיף לאנשים שיודעים להעריך את האלמנטים הפשוטים.

אם הייתי מנהל המותג בכוונה הייתי משאיר דווקא ב -GTI בלם יד בשרני עם תפירה אדומה ! כדי שהנכנסים למכונית יבינו מהר מאוד איפה הם יושבים.

קוסטא

זמין 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלומר משקל קל יותר (יתרון בכל מובן - תאוצה, פניה, בלימה, צריכת דלק) ומנוע חזק יותר (גם כן יתרון בכל מובן) הם כאין וכאפס לעומת האפשרות לדפוק פניית בלם-יד? בחיי שאני לא מצליח להבין את זה.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי אותה מאוד! אני דווקא מהמעטים שכן אוהבים הג'אנט המקורי של הGTI אז קצת כואב לי על השינוי.

לעננין הריפודים, יש לי GTI ואני יכול להגיד שהריפודים נראים במציאות מעולה. אין אחד שלא אהב אותם, והעמידות שלהם מעולה גם כן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^ RK אתה לא יורד לסוף דעתי .

כל מה שאני מנסה לומר שבלם יד רגיל ולא חשמלי זה חלק מה -DNA של ה- GTI . וחבל שהחליפו אותו להמצאה החשמלית הזאת שאין לה כל קשר למהות ה GTI.

אגב חברים- לאבא שלי יש פאסאט עם הפטנט הנ"ל. כבר הספקנו להיתקע עם הרכב פעם אחת במחלף רבין, כאשר מחשב הרכב מצביע על בעיה בבלם היד החשמלי ומסרב לאפשר הנעת הרכב, לכן בנוסף הרכיב הנ"ל לא מי יודע מה אמין.

אני מעדיף להפסיד את מגירת האכסון מתחת למשענת היד ולהימנע מתקלות במערכת החשמלית הזו.

זמין 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהות GTI, ורכב ספורט בפרט, אינה מסתכמת בבלם יד שאפשר למשוך אותו למשהו שהוא, בסופו של יום, הרבה יותר מעשה חוליגני מאשר תרגיל נהיגה לגיטימי. כדגם העילית הספורטיבי של הליין הוא אמור להיות המתקדם ביותר ולהציע את המיטב שיכול היצרן לאותו הדגם, וזה בדיוק מה שנעשה כאן.

לגבי אמינות - כנראה עוד מערכת בוסר.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...