Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 6 - מחלף שורק מכיוון דרום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

לא מזמן חזרתי מאילת דרך באר שבע - כביש שש - ולאחר מכן השתלבות בכביש 4 ולאחר מכן 431 (או 20) לכיוון הכניסה לראשון לציון).

היציאה לכביש 4 הינה לאחר מחלף שורק (כחצי ק"מ), האם יש על כך תשלום כלשהו או שזה נקודת היציאה האחרונה בהחלט?

(אני די בטוח שיצאתי ישר לכביש 4 אני מצטער על הבלבול במידה ואני טועה).

מקווה שהבנתם, אני אתקן אם צריך, תודה :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

כביש 6 ו-4 אינם חוצים זה אתה זה, הם מקבילים. כשעולים בשורק, אפשר לעלות או לכביש 3 או לכביש 7.

עד מחלף שורק (כולל) זה לא עולה כסף.

מקסימום אתה יכול להתקשר למוקד שלהם ולשאול אם אתה צריך לשלם, סה"כ תן להם מספר רכב והם כבר יגידו לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כביש 6 ו-4 אינם חוצים זה אתה זה, הם מקבילים. כשעולים בשורק, אפשר לעלות או לכביש 3 או לכביש 7.

עד מחלף שורק (כולל) זה לא עולה כסף.

מקסימום אתה יכול להתקשר למוקד שלהם ולשאול אם אתה צריך לשלם, סה"כ תן להם מספר רכב והם כבר יגידו לך.

אני לא זוכר אם זה היה 3 או 7, אני אסביר:

הנסיעה שלי הייתה: אילת--> קניון הזהב בראשון לציון.

לאחר נסיעה מרובה עליתי על כביש 6 וכפי שציינת עליתי על כביש 7 או 3 לכיוון כביש החיבור לכניסה לראשון לציון (כביש 20 או 431 לא זכור לי).

אני גרוע במספרי כבישים, אני מקווה שהבנתם את כוונתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אם יצאת במחלף שורק לכביש 3/7, אז לא יעלה לך.

אם עברת את שורק וירדת לכביש 431, יעלה לך.

אם יצאת בשורק, לא הגעת ישר לכביש היציאה לראשל"צ, אלא לכביש 40 (צומת כנות) כביש 41 ומשם דרך מחלף בני דרום לכביש 4.

אם אני מבין נכון, ירדת בשורק ולכן לא תשלם עבור הנסיעה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא, לא עליתי ישירות על 431, אבל זה היה נראה כאילו עברתי בכמה מאות מטרים את מחלף שורק (ככה ה GPS אמר).

אמנם בוודאות לא הגעתי ישירות ל431.

תודה שביט, הרגעת אותי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

אם כך, אז בוודאות יצאת משורק ביציאה הצפונית.

לשורק יצאה "דרומית" לכביש 3, וכק"מ אחריה יציאה "צפונית" לכביש 7.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אם כך, אז בוודאות יצאת משורק ביציאה הצפונית.

לשורק יצאה "דרומית" לכביש 3, וכק"מ אחריה יציאה "צפונית" לכביש 7.

מעולה, אז אני יכול להבין מדבריך שלא חל עליי כל תשלום, תודה רבה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
אני לא זוכר אם זה היה 3 או 7, אני אסביר:

הנסיעה שלי הייתה: אילת--> קניון הזהב בראשון לציון.

לאחר נסיעה מרובה עליתי על כביש 6 וכפי שציינת עליתי על כביש 7 או 3 לכיוון כביש החיבור לכניסה לראשון לציון (כביש 20 או 431 לא זכור לי).

אני גרוע במספרי כבישים, אני מקווה שהבנתם את כוונתי.

החסרת קטע נסיעה אחד, על כביש 40 או כביש 4.

לא כביש 7 ולא כביש 3 מביאים אותך באיזושהי דרך לראשון לציון.

מכביש 6 היו לך כמה אופציות:

ירדת במחלף שורק ועלית על כביש 3 -> צומת ראם -> כביש 40 (או עד החיבור עם 431 או עד צומת כנות, שמאלה, מחלף אשדוד, ימינה, כביש 4).

ירדת במחלף שורק ועלית על כביש 7 -> גדרה -> שמאלה לכנות או ימינה לכביש 40.

ירדת במחלף נשרים ועלית על 431 ונסעת בו עד ראשון.

מכל האופציות הנ"ל הכי תואם לתיאור שלך הוא שנסעת בטעות עד מחלף נשרים והתחברת לכביש 431 (ואם הקשבת ל GPS אז זו באמת הדרך הקצרה והמהירה ביותר לראשון). קטע הכביש הנ"ל הינו בתשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לידע כללי- כבישים זוגיים (4, 6) הינם כבישים לאורך המדינה צפון-דרום-צפון.

כבישים אי-זוגיים הינם כבישים לרוחב המדינה מזרח-מערב-מזרח.

פורסם

איתמר הסביר את זה בצורה הטובה ביותר.

במקרה הכי גרוע נסעת עד נשרים, והתחברת ל-431, זה לא כל כך נורא, כי זה סה"כ מחלף אחד בתשלום, ולנסיעה חד-פעמית זה שווה את הכסף.

אם אני זוכר נכון, כל מקטע הוא בערך 6-7 שקלים, עד 5 מחלפים, כלומר אם נסעת יותר מחמישה זה כבר לא משנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

איתמר אני די בטוח שלא עליתי ישירות על 431, אני זוכר שהמחלף לקח אותי שמאלה ואז המשכתי ישר למספר דקות, כי בשלב כלשהו לקחתי ימינה ועליתי על כביש 4 (נראה לי).

המחלף היה הראשון אחרי מה שהוגדר אצל ה GPS כמחלף שורק, וכמו ששביט אמר סביר להניח שזו הייתה היציאה הצפונית שלו, דבר מאוד הגיוני לפי דעתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
איתמר הסביר את זה בצורה הטובה ביותר.

במקרה הכי גרוע נסעת עד נשרים, והתחברת ל-431, זה לא כל כך נורא, כי זה סה"כ מחלף אחד בתשלום, ולנסיעה חד-פעמית זה שווה את הכסף.

אם אני זוכר נכון, כל מקטע הוא בערך 6-7 שקלים, עד 5 מחלפים, כלומר אם נסעת יותר מחמישה זה כבר לא משנה.

יש מחיר מינימום של עד 3 מקטעים שעומד על כ-20 שקלים.

לדעתי זה שווה אם מסתכלים גם על הדלק שנחסך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק, תודה על ההבהרה :) לא ידעתי שיש מינימום.

באופן פרטי (עם הרכב שלי, ולא ליסינג) נסעתי בכביש 6 רק פעם אחת, חזרתי מים המלח לנתניה. זה היה ביום חמישי אחה"צ, היה ברור לי שהכל פקוק.

עליתי מבן שמן עד ניצני עוז, והגעתי הבייתה בלי פקקים בכלל.

היום זה כבר כנראה לא יקרה, כי מבן-שמן עד נחשונים יש פקקים בערבים, וגם בכביש 57 באזור צומת השרון.

פורסם

אם נסעת ברכב ליסינג שאינו רשום לכביש 6 תקבל עוד סוכריה בצורת עמלה של חברת הליסינג על העברת החשבון אליך, בעלות כמה עשרות ש"ח. אולי תצליח לחסוך את העמלה אם תתקשר לכביש 6 ותשלם את האגרה לפני שהחשבונית יוצאת לחברת הליסינג.

אם אתה שוכר רכב ליסינג חשוב מאוד לקבל את אישור חברת הליסינג ולהרשם לכביש 6 (ובאותה הזדמנות גם למנהרות הכרמל - זה אותו מפעיל) על מנת לקבל מחיר של "מנוי וידיאו" לכביש 6 ללא עמלת חברת הליסינג.

לגבי המסלול המהיר בכניסה לת"א - איני מכיר את הפרוצדורה, עליך לבדוק אם ההשמה רלונטית לגביך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...